Redoutistele fidele La Redoute France (153)
Raspunsuri - Pagina 19
danadc spune:
Suma de care a comandat fiecare se poate vedea la suivi ma commande, dati click pe toutes mes commandes. Acolo figureaza din iunie pana acum. Eu zic sa trecem si sumele. Sunt considerabile.
octopusu spune:
Vreau si eu adresa de mail. Eu am comandat o singura data, deoarece, de cand v-am descoperit am fost ocupata cu o nastere si cu un baietel de 2 ani jumate. Oricum , cei de la redoute.fr ma pot considera o pierdere deoarece aveam ganduri mari in legatura cu ei, acum ca incepeam sa ma mai linistesc un pic. sunt o mare amatoare de cumparaturi (mai ales la reducere)
alinam spune:
ziua buna!
April merci pt PM, m-am conformat !
si eu am intrat azi pe fr, nu mai intrasem de mult si m-am ofticat cam tare ( am cautat nr de client ca nu il mai aveam, am sters toate mailurile de la ei).
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
alia_ro spune:
Buna tuturor!
Am primit zilele trecute un e-mail, de la Service Client La Redoute <service_client@web.redoute.fr
m-a infuriat si intristat in egala masura, l-am bagat la spam.
Va dau un copy-paste, ei ne asigura ca livreaza comenzile facute pana pe 24 noiembrie...
Prima data am crezut ca e de la .ro... oricum pentru mine lr e un capitol inchis deja. La reducerile din iarna ma orientez catre www.promod.fr si www.t-a-o.com . Calitate incomparabila!!!
"Stimate client,
La Redoute a ales Romania!
Incepand de astazi, echipa La Redoute Romania doreste sa va ureze bun venit pe site-ul ...Ro, site destinat exclusiv clientilor romani.
Toate informatiile de pe site-ul ...Ro vor fi in limba romana.
Echipa noastra din Romania este aici pentru a raspunde tuturor solicitarilor dumneavoastra si va ofera: receptionarea comenzilor prin internet, telefon sau posta, livrarea coletelor precum si suport telefonic si prin email in limba romana. Pe site-ul ...Ro veti putea plati la livrare, ramburs sau in 3 rate fara dobanda prin intermediul CardAvantaj.
De asemenea, veti beneficia de raspuns rapid la orice intrebare la: 021 321 55 22 sau 021 321 55 23 dar si in cazul in care ne veti solicita informatii pe adresa de email: suport@...Ro.
Contul dvs pe www.Laredoute.Fr nu se va transfera automat si de aceea daca doriti sa continuati sa faceti cumparaturi pe La Redoute va trebui sa va creati un nou cont pe site-ul romanesc ...Ro.
Toate comenzile deja depuse pe www.Laredoute.Fr pana la data de 24.11.2008 vor fi livrate in deplina siguranta. Cecurile bancare primite de la laredoute.Fr nu vor putea fi folosite pentru comenzile de pe ...Ro iar voucherelepentru cadouri nu pot fi transferate pe site-ul romanesc.
Va dorim spor la cumparaturi,
Cu sinceritate,
Echipa La Redoute
P.S. : Comenzile pentru Romania vor fi primite in exclusivitate la telefon 021 321 55 22 sau pe site-ul ...Ro"
am inclocuit numele site-ului romanesc cu ... din motive lesne de inteles!
PS A primit si o prietena un email identic si le-a dat telefon porcaindu-i putin. I-au zis ca, oricum, romanul era 'un cumparator de discount'! No comment...
Eu nu m-am obosit...nu am vrut sa-mi stric ziua.
Va pup!
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
vl-ad spune:
off topic:
t-a-o.com livreaza in ro?
ca eu am incercat sa simulez o comanda si nu merge , nu mai trece de pasu doi
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
unique spune:
Are cineva idee cat e tariful pentru mandat postal international sau comisionul pentru virament bancar international?
ChrisDun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amira2 buna, as vrea sa ajut si eu. am semnat petita, dar in rest.......nu stiu ce sa fac si cum pot ajuta. o zi buna ,va doresc. |
Welcome ! Scrie si tu repede cateva mesaje, sa treci de cele 10 moderate. Si sa-i mail sau PM Jasminei cu numarul tau de client LR, nume + prenume si adresa de e-mail... cam atat deocamdata
canda_h spune:
Vreau si eu PM ca sa stiu unde trimit datele mele si ale colegelor :)
Angi de motanel (5.02.2006)
unboticutz spune:
are cineva vesti de la Jasmine?
am uitat sa va spun ca am comentat o rochita pe .ro, pe care chiar o am si care biensur ca nu face banii . bineinteles ca mi-au sters comentariul
sa nu-i uitam!