se mai acorda credite imobiliare?

se mai acorda credite imobiliare? | Autor: fatima

Link direct la acest mesaj

Am deja un credit de nevoi personale, as vrea sa fac o refinantare, sa il transform intr-un credit imobiliar pe termen mai lung..25-30 ani..intre timp ni s-a mai marit si venitul pe membru de familie..practic s-a dublat, ca a iesit sotul din concediu de ingrijire copil..credeti ca am vreo sansa? a mai facut cineva credit in ultimul timp?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

in primul rand refintarea se face astfel: credit de nevoi persoanale refinantat in credit de nevoi personale cu o alta valoare si eventual la o alta banca.
Tipul de credit se pastreaza, adica cel de nevoi nu il poti transforma in imobiliar.

Eu nu am facut credit in ultimul timp, asa ca nu stiu ce sa spun, doar sa te duci sa intrebi la banca aleasa.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Cred ca trebuie sa mai astepri pana la anul sa vezi ce se mai intampla cu creditele. In perioada asta e cam greu sa iei credit.
CristinaT are dreptate: nu poti refinanta un tip de credit cu alt tip de credit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Am inteles..chiar nu stiam...mersi de raspuns..dar pe langa cel de nevoi personale, mai pot face unul, imobiliar ipotecar, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Presupun ca s-au schimbat regulile..ca eu am avut un credit de nevoi personale, pe 5 ani, la BCR si am obtinut o refinantare consistenta la Volksbank creditul transformandu-se in unul ipotecar, pe 30 de ani. Dar asta anul trecut.

Pe de alta parte nu cred ca e momentul sa iei credite acum....

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalina spune:

Daca indeplinesti conditiile de creditare cu siguranta poti...numai ca acestea se tot schimba in ultimul timp.Acu vreo 2 saptamani auzeam ca la creditele ipotecare este nevoie de un avans de pana la 50%,in conditiile in care pana nu demult puteai obtine un astfel de credit fara avans,la unele banci(contra cost,bineinteles).Astazi am auzit la tv ca bancile au cerut guvernatorului BNR sa relaxeze conditiile de creditare ca nu mai prea au clienti.Pe de alta parte,sunt banci care au tot felul de oferte la credite (pt cei care se incadreaza bineinteles),adica dobanda fixa,comisioane mai mici...Sfatul meu este sa mai astepti putin sa se limpezeasca apele,oricum tendinta este ca pretul imobilelor este sa scada,ceea ce nu poate fi decat un avantaj pt cei care vor avea bani sa cumpere...
Intr-adevar,creditul de nevoi personale nu se poate transforma intr-unul ipotecar,dar poti merge la o banca pt consultanta,ei stiu cel mai bine ce se poate face intr-o asemenea situatie. Profita de un lucru gratuit:consultanta

Mergi la inceput