Aspirante optimiste > 20 (372)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

La multi ani Romania!Iar voi romancelor de pretutindeni sa aveti parte de o viata mai buna,

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna fetelor. Fusarati la vot? Eu as fi la ovulatie zilele astea..prestam o zi da una nu iar de miercuri incep numaratoarea inversa.
felicitari buterfly.

Stiu ca 2 fete spuneau ca luni trebuie sa faca testul, dar ca nu sunt optimiste. Rusinica sa-mi fie ca nu tin minte cine trebuie sa se testeze azi . Dar azi stau cu ochii pe voi si poate intra si fetele vizate.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Facut modificari la listuta ,am trecut si noile gravidute,

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Buna fetelor ! Eu acum m-am trezit ca am dormit un pik...daca cere bebe,nah...ce sa-i faci
Fetelor, dupa parerea mea si daca vreti puteti sa luati asta ca pe un sfat....renuntati sa va luati temperaturi, teste de orice fel...va este mai bine asa, crede-tima...si renuntati sa va ganditi prea mult la bb. asa evitati stresul si o sa fiti ok.
La mine s-a intamplat sa fac testul mai devreme pt ca parca "cineva" imi face program in fiecare dimineata....intre 6 si 7 - trezit pt mers la baie cu o mica stare de greata, sani mariti vizibil, durerosi si tensionati si o pofta de mancare..destul de exagerata.

Butterfly
http://bd.lilypie.com/0vjqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

eu trebuia sa ma testez, carmen si parca mai era cineva. nu am facut test, nici nu mi-a venit, mi-e tare teama de o noua deceptie . mai stau pana maine...

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

eu trebuia sa ma testez, carmen si parca mai era cineva. nu am facut test, nici nu mi-a venit, mi-e tare teama de o noua deceptie . mai stau pana maine...

sa nu-i uitam!

Suntem langa tine draga mea, indiferent ce va fi suntem aici si gandeste pozitiv ! Te rog !

Butterfly
http://bd.lilypie.com/0vjqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Salutare fetele !!!

unboticutz si iti tin pumnii maine dimineata!

E oficial... sarbatorile vin,sarbatorile vin...

Si... ca sa nu uitati de mine... miercuri am prima eco pentru inseminare.. Am inceput sa iau branca ursului si napraznic... si ma dor titili rau... am citit ca ar fi bine... dar totusi nu cred ca ar trebui sa doara... va spun rezultatul experimentului miercuri.

http://t2.lilypie.com/pveEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

va multumesc pentru sustinere

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Bunq fetele; si eu trebuie sa ma testez; acum sunt in aeroport in bruxell; plec spre budapesta in luma de ora; nu au venit uratii; daca nu vin pana maine imi voi cumpara un test
Va^pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

un boticut nu face boticut
Ruxanda iti tin pumnii. O sa fie bine.

am si eu 2 intrebari: De vreo 2 saptamani am niste dureri surde de ovare. Cand stau in frig chiar am avut "surpriza" ca la toaleta sa gasesc niste chestii ce aveau consistenta unor cheaguri dar nu de sange ci de...nu stiu de ce. Nu erau mari si nu miroaseau in nici un fel. Am zis ca ma duc la dr sa-mi fac analize, dar pt ca sunt la ovulatie zilelel astea, am zis sa astept pana dupa. Ieri am fost la tara si am dormit acolo. Toate sunt bune si frumoasa doar ca in timpul noptii se stinge focul in soba si scade temperatura. Toata noaptea mi-a fost cam frig. Acu` 2 minute am observat cateva picaturi rozalii. Ce o fi?

Mergi la inceput