Aspirante optimiste > 20 (372)
Raspunsuri - Pagina 13
amber_onyx spune:
fetelor io trec printr-o situatie super confuza si funny la munca.deci m-a sunat vineri seful meu sa imi zica ca de acum incolo o sa am un nou manager de la 1 dec, sa-i zicem dl X dar si ca managerul Y o sa aibe puteri decizionale asupra mea.
Azi ii trimit mail dl X sa stabilim un meeting telefonic prin care sa imi zica ce trebuie sa fac si ce asteptari are de la mine. Dl X imi zice ca el nu stie ca e managerul meu si ca din ceea ce stie el dl Y ar fi. Ii trimit mail dl Y si ii zic la fel, iar el imi zice ca el stie ca tot seful meu este si va fi seful meu.Incredibil nu?
Prin urmare io cui sa ii trimit cererea mea de concediu
????
http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de 
amber_onyx spune:
aaa, acum am citit.
si eu vreau Alina-Karla si Eugen
viitoare
de
iulia_30 spune:
Buna fetele
.Va multumesc ca va ganditi si la noi.
.Eu am trait astazi la 6.30 cel mai emotionant eveniment din viata mea de mamica.Printesa mea m-a vizitat.Nu am sa uit toata viata aceasta miscare a bebelinei mele.Fetele va doresc din tot sufletul meu sa deveniti cu toatele mamici.Sunt niste momente unice.Nu renuntati la lupta voastra si nu uitati sa va rugati la Dumnezeu.Copilul este un miracol si atunci cand este in burtica ta iti dai seama de puterea lui Dumnezeu.Va pup si aveti grija de voi.

iulia
19+
Alex sau
Maria
uve_got_mail spune:
Buna, fetele,
eu nu am mai intrat de ceva vreme. Dupa doua luni de incercari in care o luna am ramas si am pierdut o sarcina,se pare ca m-a cam doborat stresul si am facut o splendida gastrita. Acum am terminat tratamentul si ne apucam de treaba.
Felicitari gravidutelor, vad ca au aparut persoane noi pe aici! Multa bafta si sa ne vedem mamici cat mai curand...
Ne puteti trece si pe noi pe acatist: Mihaela si Dorian
O sa ne tot auzim de acum inainte si Dumnezeu sa ne trimita un bebe de sarbatori la toate!
anidaz spune:
Eu zic sa punem listuta sub Acatitul Sf.Ioachim si Ana,fiindca acolo avem si explicatiile pentru el.O sa pun eu listuta pe prima pagina si voi face ulterior completari.
Iulia as vrea sa simt si eu emotiile prin care treci,fiindca m-a infiorat ,s-a ridicat parul pe mine cand am citit ca a miscat bebelina ta,
,sa fie sanatoasa si sa stea acolo pana la termen
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
adiutza spune:
amber, s-a rezolvat sunteti pe listuta (pag. 12) 
iulia30 si tu esti pe listuta, dar mai trebuie completat numele sotului si eventual al tau daca ai si un alt prenume. Miracolul pe care azi l-ai trait este dovada clara ca exista speranta pentru fiecare. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate multa tie si bebelinei!
uve_got_mail, gata am editat... 

http://tt.lilypie.com/ab3Dp2.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
anne`mary spune:
amber ca sa nu dai gres, trimite-o la amandoi ![]()
iulia ma bucur ca ai mai trecut pe la noi. Cum te simti? ce face bubulina? cum o sa o cheme? Stai linistita...noi suntem in urma ta si acusica te ajungem
amber_onyx spune:
adiutza..merci muuult
[
pup]

anne'mary am trimis-o ex managerului cu cc la X si Y.hehe.io prin urmare nu fac nimic la munca, pt ca in mod sigur nu o sa mai fac ce faceam pana acum...dar inca nimeni nu stie ce o sa fac exact :D
viitoare
de
iulia_30 spune:
Pentru cine a intrebat de noi,suntem bine si asteptam cu sufletul la gura luna ianuarie cand speram sa ne spuna ca bebelina a ramas fetita si este sanatoasa.Acum avem 4 luni si jumatate si avem aproape 4 kg la activ.Sper sa nu ne ingrasam prea tare.Nu suntem foarte mancacioase si pot sa spun ca nici foarte pofticioase.Avem o burtica care se vede si toata lumea ne felicita.In rest ce sa va spun,inca radiez de fericire.Colegele mele mi-au spus ca astazi am ceva special,ca arat sclipitor.Normal ca le-am spus.Abia astept seara sa vada si tati cum misca bebelina.De doua zile ma cam gadila din cand in cand,ieri am "ciocanit "putin in burtica si va rog sa ma credeti ca mi-a raspuns discret.Daca ramane fetita numele ei o sa fie Ana Maria si daca e baiat Alexandru.Pe sot il cheama Ciprian.Va multumesc pentru rugaciuni.Va pup si ma rog pentru voi toate sa deveniti mamici cat mai curand.
iulia
19+
Alex sau
Maria