Gravidute si mamici de Timisoara (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Cristina, multumim de urari.

Ank, dai semne de nastere, nu gluma. Mai putin... Eu am nascut in capitolul trecut, tu sigur nasti in asta

Ade, de aici, cred ca sunt ultima care am nascut cu Bacila. E un medic... "jos palaria". N-o sa fii dezamagita. Eu am nascut natural, cu epidurala. Cu alte cuvinte, am nascut cu zambetul pe buze. M-am bucurat de momentul nasterii.

Saracutul Vladut, toata ziua de ieri si azinoapte pana azi la 11 s-a chinuit sa faca kk. N-am mai rezistat sa-l vad cum se chinuie si i-am pus un supozitor. Victorie. Acum doarme ca un puisor. Sigur constipatia mea il afecteaza... Culmea e ca nu are colici. Doar se scremea intr-una.

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale_d

Raspuns pentru cea mai faina colega de salon : vorbeste cu prietena ta caci vreau sa dau hainutele Alexiei, care ii raman mici, bebelusilor de acolo.

La multi ani Andreelor si Andreilor !

Ale

Vai, colega:), hai ca m-ai impresionat sa ma numesti asa in public:):)
O sun azi pe prietena mea si...vb

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

...deci azi am program de cosmetica... vopsit ...epilat... pensat... tot tacamul ..sa fiu si eu o lady pe masa acolo cand imping..
Semne in afara de insomnii nu am... bine si de starea de irascibilitate pronuntata ... dar cine stie
Roxy asa zic si eu ca nasc in cap asta...de asta nu am vrut sa schimb capitolul eu
Mai trebuie sa imi fac niste poze ..asa ca de remember burtanul

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..13 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Roxyn - multumesc pentru raspuns. Si eu ma gandeam ca este un doctor ok pentru ca pana acum s-a purtat extraordinar, cu rabdare, mi-a raspuns la fiecare telefon, a fost foarte de treaba. Nu pot sa-i reprosez nimic.
Deocamdata si eu merg pe nastere naturala, sper sa nu fie cazul de cezariana.

O zi placuta si linistita mamicilor si viitoarelor mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

,buna burtici venim si noi cu vesti,am fost lamedic si bebelina are 1910 grame la 32 sapt.fix,sa dea dumnezeu sa fie bine si sa creasca mare si frumoasa

32+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ceau fetele!

Hai ca azi am avut o zi de cacao...Cri a vomitat si si-a spart si buza!
Vai de noi!

Ade bine ai venit printre noi! Cred ca o sa nasti cam in acelasi timp cu vecina mea...Ea are termen in 24...dar zicea ca ar vrea sa faca cezariana prin 15 ca in 24 astia or sa fie toti cu porcu` si Mos Craciun! Hai ca o sa va trec si pe voi pe lista...O schimb azi!

Fancy sa ma instiintezi si pe mine de ce vb cu prietena legat de donatii...daca nu le donez la bazar! Noi chiar am fost super impresionati de babeii lasati in Odobescu atunci cand am nascut...trebuie sa i o doaga lipsa sa renunti la asemenea comori!
Subscriu la faza cu cea mai buna colega!

Ank zici ca te faci frumoasa ptr capra? Nu mai te faci frumoasa ptr Cecilia...las ca stiu eu! Asa m-as duce si eu azi la coafor...poate trag o fuga daca e deschis...cu toate ca-s cam racita!

Oti, Meli voi ce mai faceti? Dati un semn!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici si de la noi.
Nu stiu daca piti simte ceva, dar eu sunt tare tare fericita ca s-a botezat.
A fost o dulcica si o cuminte.
S-a trezit de dimineata, a stat tot treaza si cand au navalit rudele a inceput sa dea semne de oboseala. E si normal, saraca, toata lumea voia sa o ia in brate, sa o dragaleasca, sa se joace cu ea. Cum reuseam sa o calmez cum navaleau pe ea si iar se agita si iar o calmam si tot asa.
Eram si eu nervoasa, ca toata lumea isi dadea cu parerea, chipurile e agitat copilul.
Cea mai tare a fost tot soacra, a dat piti un vant si a concluzionat: copilul are colici, plange ca o doare burtica. Nah, din colici nu am putut sa o scot.
La un moment dat deja nu o mai calma nimic si nimeni pe sarmana copila si soacra'mea a mai tras o concluzie "isteata" - uite ca plange si la tine in brate, vezi ca nu tace?
(era ora 2 dupa-amiaza, copilul era treaz de la ora 8 dimineata si nu dormise deloc toata ziua).
Pana la urma a venit nasica, pe piti a apucat-o foamea, a mancat pana am ajuns la biserica, apoi si in biserica.
Dupa aceea s-a linistit, a mai plans cand am dezbracat-o si cand a bagat-o in apa, in rest a fost cuminte, gangurea, povestea, radea la popa.
Dupa botez a adormit si a dormit pana la 12, cand s-a trezit noi toti eram obositi si ea avea chef de povestit si de ras.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Mihaser - multumesc! Saptamana viitoare merg si eu la doctor sa vad cum stam (eu si buburuza). Atunci stabilim ce vom face, deocamdata suntem pe nastere naturala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Lucia...nu am spus decat adevarul

Ade24, Bacila e un medic extraodrinar, dupa cum sustinem toate care am nascut cu el ( si nu suntem putine ), asa ca fii linistita !
Eu am nascut cu cezariana si a fost super ok. Daca ar mai fi sa nasc 10 copii tot cu el as vrea sa nasc . Nastere usoara iti doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ade24

Buna seara tuturor,

Ma numesc Adelina si sunt noua prin zona. Sper sa aveti un loc si pentru mine. Sunt din Timisoara si ar trebui sa nasc pe 26 decembrie...deci mai am putin. Medicul meu este Bacila si sunt foarte multumita, pana acum, de el.
Daca a nascut cineva cu el (si banuiesc ca da) as vrea sa stiu cum a fost.
La multi ani Andreelor si Andreilor!![/b]

Bun venit!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput