Gravidute si mamici de Timisoara (23)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Diana, infant drink intr-adevar se gaseste cam greu, nu stiu de ce.
Ai sa gasesti la farmaciile Farmado ( una e in centru, farmacia de langa pesti si alta e in Kapa ).
Am nascut cu cezariana pentru ca am miopie. Dar mi-am revenit foarte foarte repede dupa cezariana, nu m-am asteptat sa imi revin asa de usor.

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Diana, am uitat sa iti spun la ce medic homeopat merg.
Se numeste Tarniceru Carmen.

In sfarsit am scapat de moderator !

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

eee...felicitari ca ai scapat de moderator ... si noi avem un medic homeopat si pana acum sunt super multumita de ea...

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..15 zile pana vine

Mergi la inceput

Am vazut ca au ceai infant drink la help net in centru si in calea buziasului si la sensiblu de la gara

AMR ..15 zile pana vine

Mergi la inceput

Aaaaa.... si a mai trecut o zi .. mai am 14 zile... si culmea ca arsuri mai am si acum ... am avut o saptamana pauza si de 2 zile iar m-au luat

AMR ..14 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

buna dimineata mamici, burtici si bebei!

Felicitari multe noilor mamici si bun venit pe lume bebeilor, felicitari si noilor burtici!

Noi suntem bine, desi nu am mai scris de multa vreme, am citit si sunt la curent cu ce mai faceti. Baietelul meu creste bine mersi in burtica, am intrat si noi in ultimele 10 saptamani de sarcina.
Mi se pare ca mai este putin dar cand ma uit la Ank ca mai are 14 zile mi se pare ca mai am mult pana la venirea bebelui.

Am si eu o rugaminte la voi.As dori, daca cunoasteti, sa ma puneti in legatura cu o familie cu copii mici care o duc mai greu din punct de vedere financiar. Vine Mos Nicolae si as vrea sa fac un cadou unui copil sau unor copilasi, daca familia are mai multi, care in caz contrar ar putea sa ramana cu ghetutele goale. Daca nu, ar fi bine daca mi-ati recomanda o viitoare mamica cu probleme financiare. Nu dispun de foarte multi bani dar daca as putea aduce un zambet eu cuiva eu as fi cu mult mai fericita. Multumesc.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Fetele azi sau maine o sa modific lista!

tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua: d-soara Andreea si d-sorii Andrei-Tudor si Vlad-Andrei!

Eu chiar am multe hainute cu care nu am ce sa fac...si jucarele! Cum trebuie sa procedam?

Bpaula bine ai revenit si sarcina usoara pe ultima 100!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

ciao, fetele.nu am prea mult timp , scriu in graba..
la multi anisori andreelor si andreilor

in legatura cu hainutele/jucariile/.....Am o prietena psiholog la casa de copii. pot vb cu ea daca vreti. eu am fost acum cativa ani sa vad bebelusii de acolo, m-a impresionat foarte mult situatia lor. Daca vreti o pot intreba despre o eventuala donatie.

+ la noi la lucru s-au strans anul tercut bani pt copilasii micuti bolnavi de sida. eventual o pot intreba pe colega care a strans banii....

eu mai am o prietena care are un baietel si o fetita(baietel de 2.5 ani si fetita de 1 an); nu prea sta grozav cu banii, dar nici foarte foarte rau, e cam la limita. nu stiu daca as jigni-o sau nu cu gestul asta dar o sa incerc sa pun o intrebare asa mai discret. va anunt, sa vad ce spune...

pe toate si pe toti, in special andruscii si andruscele:)

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

In sfarsit am reusit sa schimb semnatura.

Va multumim pentru urari!

Saptamana viitoare o sa pun cateva poze. Sper sa reusesc.

Eu, la 2 sapt. de la nastere, tot am pb. cu constipatia. Am observat ca supozitoarele n-au efect. Stiti vreun remediu mai bun??

Dyanira, cand ai mers la inspectorat sa-ti depui cere pt. concediu de ingrijire copil? Dupa ce ai nascut?
Eu am de gand sa merg saptamana asta sa vad ce trebuie sa fac...

mamica de Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multumim de urari!!!
La multi ani dorim si noi tuturor Andreelor si Andreilor!
Ale multumesc de informatie!
Roxyn eu inca nu am fost sa depun cerere de la personal mi-au spus ca cererea trebuie depusa in momentul in care intru in CIC si eu inca sunt in medical, postnatal.Deci voi merge in ianuarie cand intru in CIC.Imi spui si mie cum o cheama pe dr pediatra?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput