Bazar pentru SONIA (6)
Raspunsuri - Pagina 5
kid spune:
Oana a spus ca incepand cu data de 2 decembrie, platile pentru orice produse sa se faca in contul Doinei, bazarul fiind preluat pentru Andrei. Deci, daca mai are cineva de depus bani pentru produse castigate, sa ii depuna in contul Doinei.
kriss79 Salopeta de la pozitia 276 era la mine si i-am dat-o arcadiei sa faca un singur pachet cu celelalte produse de la ariel. Te rog sa iei legatura cu arcadia sa vezi ce s-a intamplat. Scuze de intarziere
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
carminabulina spune:
Buna!
Ieri am facut o depunere de 153 Ron in contul Doinei cu toate ca am licitat inainte de 2 dec. Dar am castigat produsele dupa 2 dec. Ma bucur ca nua m facut nici o greseala.
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
nma spune:
Kay am primit sepcuta. E foarte frumoasa. Multumesc mult!
Nico, mami de Andra si Alex
poze
olim spune:
salutare
am si eu o rugamintwe, am castigat la licitatie un carusel pe care nu l-am primit inca.
as vrea sa stiu daca o sa il mai primesc, l-am promis cadou unei familii de mos si as vrea sa stiu daca ma pot baza pe el, mai ales ca mai e mai putin de o saptamana inainte de Craciun.Am trimis adresa dar nu am primit nici un raspuns.
multumesc mult
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
kriss79 spune:
Si totusi, scriu si eu ca si olim,mai e putin pana la Craciun si inca nu am primit produsele de care am amintit ultima data..au trecut 10 zile, chiar sunteti asa ocupate fetelor?Arcadia si celelalte fete..Sunt tare dezamagita..de acum mi se pare lipsa de bun simt.daca nu puteti, nu va inhamati la promisiuni ...
Pot exista si probl cu posta, dar nu m-ati anuntat ca l-ati trimis..asa ca probabil nu ati facut-o..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si Alessia Stefana
Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
kid spune:
olim Ii scriu si eu un PM lui aly_c, poate primesc un raspuns.
kriss79 Salopeta de blug de la ariel_7000, pozitia 276 i-am dat-o arcadiei acum ceva timp sa puna un singur pachet la posta. Am sa incerc sa iau legatura cu ea, sa vad ce s-a intamplat.
Scuze pentru intarziere
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
kriss79 spune:
kid,stiu ca i-ai dat-o ei, eu te-am rugat de altfel.
Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
olim spune:
kid multumesc mult, desi nu cred sa mai ajunga inainte de Craciun, si am promis jucaria cuiva, da ma rog asta este.Macar aly-c putea sa imit rimita un raspuns, cred ca asa era normal.
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
kriss79 spune:
Este greu in ziua de azi sa fii serios..Doamna Arcadia sa isi tina produsele si sa faca ce vrea dumneaei cu ele!
DIDIALEX,CLAUCLAU nu mai dati produsele persoanelor care sunt prea ocupate!!
Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an