Puiuti de Randunici 2008!! (149)
Raspunsuri - Pagina 5
luny spune:
si eu, si eu, numai dulciuri, nonstop daca se poate!!
ursule, hai mah la o ciocolata!
ariel am trimis pm la Arcadia si nu mi-a raspuns..am acolo o salopeta 6-9 luni, mi-e ca nu mai apuca Mufa s-o poarte, poti sa o gasesti tu pls?..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Salut. Azi m-am indragostit... de un aspirator! Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008) |
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Nicoleta spune:
:)
Scrie ceva cu crem dupa ma! Am vazut prezentarea unui aspirator !
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Olgutzika spune:
Ora 10 juma' a venit, omul negru a sosit !
M-am uitat la Accidental Husband, ca de vineri seara asa . Romantic, usor, numa' bun pentru neuronu' meu obosit.
Mimo, maine ai party deci Rochie? Ceva?
Luny, m-am mai gandit la ceva sa il inveti pe Muff cum sta treaba cu bibe. Fii atenta: mulge neshte lapte si pune-l intr-un bibe. Tu il alaptezi pe Razacila, si Liviu pregateste bibele in sensul in care stoarce din tetina cateva picaturici de lapte. Tu scoti tzatza si babi repede bibele cu tetina cu lapte de-al tau pe ea, poate ii vine ideea. Avantaje: introducerea lui bibe are loc in timp ce el suge de la tzitzi, deci are o idee de ce se intampla, din bibe iese tot laptic de mami, tetina are gust de lapte de mami...Poate..poate...
Ca la Stela alta e treaba, ea stie ce e cu bibele, numai ca nu ii place laptele. Io as incerca, sa mor, toate soiurile de lapte! Nu ii plac? Le folosesc la cereale, nu arunc nimic :D Pana apuci sa incerci toate felurile, face Thea un an si ii poti da de vaca, poate ala i-o placea
Inca ma gandesc la planuri pentru bebicii noctambului...nu imi vin idei. INCA Daca as gasi vreo explicatie mai repede, mi-ar veni si ideea mai usor
Ariel ! Hang on, altceva sa mor de stiu ce sa iti zic...si mananca! E musai!!!! Foamea ii face pe oameni nefericiti
Mimo, am gasit explicatia pentru care suntem noi vesele mereu Ti-a placut? Noua NU NE E FOAME
Ma uit la TopGear si ma ...pe mine de ras
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
luny spune:
citat din mesajul lui Nicoleta :) Scrie ceva cu crem dupa ma! Am vazut prezentarea unui aspirator ! Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008) |
luny spune:
olgutz..o sa fac asa, sper doar sa scot ceva laptic, un 30 ml acolo..ti-am zis ca s-a subtiat productia.. daca iti mai vin idei ceva, abia le astept, eu am aplicat cam tot ce mi-a trecut prin cap...a, acum pe seara, dupa cereale, i-am dat prima data ceai!...de tei, ca toata lumea zice ca e calmant si tot nu e iub acasa sa protesteze..si a tras, impins, din bibe, vreo 10-15 ml...e ceva, nu?!
nicol_conte spune:
mi-ati facut pofta de dulce si nu am nimic de papa bun in casa, asa ca o sa-mi fac o cana de lapte cu nesquic
aaa...si o sa pap unt cu miere pe paine
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Olgutzika spune:
Ooooo, Luny!!! Inseamna ca incepe sa invete cu se 'mananca' bibele!!! Important e sa se prinda ca ceva curge de pe acolo. Asta e primul pas Foarte bine!!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Nicoleta spune:
Luny, fiecare cu ce poate...
Serios acum, cine stie persoane care folosesc/detin aspiratorul Rainbow? Ce parere au? Parere mai de... termen lung, asa?
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
nicol_conte spune:
citat din mesajul lui luny olgutz..o sa fac asa, sper doar sa scot ceva laptic, un 30 ml acolo..ti-am zis ca s-a subtiat productia.. daca iti mai vin idei ceva, abia le astept, eu am aplicat cam tot ce mi-a trecut prin cap...a, acum pe seara, dupa cereale, i-am dat prima data ceai!...de tei, ca toata lumea zice ca e calmant si tot nu e iub acasa sa protesteze..si a tras, impins, din bibe, vreo 10-15 ml...e ceva, nu?! |
E un pas inainte, Luny!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)