Puiuti de Randunici 2008!! (149)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

mimo sunt in butoi

tiker
Mami de ursulet
Ursulico,da cu ce e butoiul???cu vin??

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,WoW:al 7 dintos..mama,mama!Sam s-a oprit la 2,se mai gandeste,cred!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mergem si noi la baita.
Gudinde, Stela, Mimo multumesc pt. galerie!

Ursu, ce-ai fata?

Stela, 7 dintzosi?
Noi avem 3 si inca 3 pe drum...ne apropiem

Gudinde, imi pare rau ca ti s-a invinetit glezna... sa-ti treaca repede!

Mimo, pai asa ne-a fost vorba?? n-ai is ca tii regim?
Si eu le-am facut mancare, supica cu galusti, ficatei cu sos, piure, clatite si nu m-am atins!!
Abia astept de luni carnita, ca saptamana asta a fost de salate, branzici, iaurturi si fructe.
Azi mi-am facut la pranz niste ciupercoaie fripte cu mujdei si o ditamai salatica, dimineata ou la teflon cu branza rasa si putina salata, chiar super!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Ma uit pe B1 TV. Pana acum a fost ok. A venit un oncolog care ... ma calca pe nervi! Nu am retinut exact cum il cheama Bacila, Bancila ... ceva cu B, dar vorbeste cu o auto-suficienta si cand ma ia cu ce pregatire are nu-stiu' cine ... imi vine sa intreb: eu sunt economist, basca un MBA, el si-ar da pe mana mea toata agoniseala de-o viata sa o investesc doar pt ca eu am diploma de business, no questions asked?

bravos, corect!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ursunu poate fi decat la butoiul cu miere Ma lasi? Hai, scoate nasu', mai baga o "fericire" d-aia de-a ta ...
Bubuchiar ma gandeam azi, in timp ce caram copilul in brate si inotam prin noroiul din spatele blocului cu geanta atarnata si cheia in dinti ...ma gandeam ca il culc si poi cobor sa iau sarsanalele din potbagaj si ma apuc de gatit...dar bine ca am spalat intins bagat la loc muntele de haine si....ma gandeam zic "cum mama masii de ma ingras eu non stop, ca deloc nu stau si nu mai poooot" DAR...ce aveam eu in sacose? Chek si biscuiti cu ciocolata si crema cu capsuni Esquisepe care cand crezi ca le mananc? Noaptea cand stau ....asa ca, nu ma mai intreb nimic dar daca nu bag seara tona de dulciuri simt ca mor...scot si eu dup-aia cugetari d-alea d-ale lu' Tuchi...tuchisme
Gudindeschimba programul NEAPARAT! Sau macar nu-mi mai povesti PLIIIZ

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Da,mai,nu e o bucurie ca are Tea 7 dintzosi,ca nu prea e normal,dar asta e...E si ea precoaca la dinti.

Ursule,hai sus din butoi,scoate sticla si ispitele si incepe dansul!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, eu chiar nu poftesc la dulciuri din astea marunte...cel mai mult salivez la mancarea gatita sau daca imi aduci un tort de cioco . Acum chiar nu mi-e pofta de nimic! parca mi-am pus in gand si gata! adica pot sa-mi fac ceva bun dupa ce termin cura, de Craciun adica .
Dar nu pot, frate sa beau apa multa...nu pot...azi am baut vreo 3 pahare...nici macar un kil...nu mi-e sete...acum am papat o para si gata cu mancarea!

Bag un rentz ca apoi vreau sa calc.
Ursu, joci?

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mimo, am ars si eu acum juma de cioco alba si acum o dau pe seminte!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Mimo, eu chiar nu poftesc la dulciuri din astea marunte...cel mai mult salivez la mancarea gatita sau daca imi aduci un tort de cioco . Acum chiar nu mi-e pofta de nimic! parca mi-am pus in gand si gata! adica pot sa-mi fac ceva bun dupa ce termin cura, de Craciun adica .
Dar nu pot, frate sa beau apa multa...nu pot...azi am baut vreo 3 pahare...nici macar un kil...nu mi-e sete...acum am papat o para si gata cu mancarea!

Bag un rentz ca apoi vreau sa calc.
Ursu, joci?

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Eu sunt ca mimo,si daca as putea sa nu mananc mancare gatita si sa bag in schimb dulciuletze
Apa nici eu nu prea pot sa beau...ma chinui,mai ales ca am ce am la rinichi si trebe

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Azi m-am indragostit... de un aspirator!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput