British School of Bucharest

British School of Bucharest | Autor: Qamar

Link direct la acest mesaj

hello, gradinari si scolari
sunt curioasa daca mai are cineva copilul inscris la British School of Buc, noi vom merge marti sa vedem, vizitam, etc si daca ne va place..dar mai ales daca Bia se va simti ok, va incepe gradi in ianuarie..

so, orice parere e binevenita

(ma refer la sediul de pe Iancu Nicolae)

www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena22 spune:

cum este? ai inscris'o? e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

buna ziua si tie
sa inteleg ca te intereseaza sa iti inscrii si tu copilul la BSB?

numai bine

"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."

Mergi la inceput

salut!
da...m'ar interesa...dar aveam nevoie de mai multe informatii. tu l'ai inscris acolo? cum e? esti multumita?

Mergi la inceput

ai vazut sediul din gafencu sau din pipera? educatoarele vorbesc si lb romana?

Mergi la inceput

hello
o sa inceapa luni in sediul din Pipera
educatoarele NU vorbesc romaneste, insa asta e un plus pt mine= vorbesc engleza nativa si nu engleza romano-ruseasca auzita pe la alte gradi vizitate
mi-au placut foarte mult, e o atmosfera f calma si primitoare, iar Bia s-a simtit excelent in timpul vizitei, am stat aproape 2 ore prin toate cladirile, inclusiv la viitoarea ei grupa
:)

"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolest spune:

Se poate sa ma ajuti cu un link despre gradinita, de la ce varsta se primesc copii?..au sediu doar in Pipera?

Mergi la inceput

uite aici sunt toate informatiile http://www.britishschool.ro/
eu sunt emotionata, ca azi e prima zi
de plans, plang eu, ea n-a avut nicio treaba si a ramas bucuroasa sa picteze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya_jaan spune:

buna noe.
si eu vreau sa mi transfer fetita la British School,ea e Yr 3,anul trei,poti sa mi impartasesti din paririle tale pertinente de parinte?
multumesc min

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui min_nis

buna noe.
si eu vreau sa mi transfer fetita la British School,ea e Yr 3,anul trei,poti sa mi impartasesti din paririle tale pertinente de parinte?
multumesc min

hello
Bia a stat 6 luni la British insa in grupa lor Creche/Preschool; a avut o educatoare din UK care nu vorbea deloc romaneste (insa o ajutau 2 assistants romance) iar BIa a prins un accent British fff fain
s-a acomodat destul de greu, insa la voi asta nu mai e problema- ce vroiam sa spun e ca au fost f deschisi si am putut sa gasim o cale comuna, sa raman eu cu ea, etc..

atmosfera si mie mi s-a parut un pic mai rigida in comp cu American School, insa profesorii sunt f buni - din punctul asta de vedere nu am ce reprosa, si stiu din exemplele cunostintelor cu copii mai mari la British

daca vrei mai multe detalii, trimite-mi te rog un e-mail la*edited by me*, prefer sa scriu mai putin aici

P.S. noi am mutat Bia la American School in august anul trecut, in prima lor grupa de Early Childhood 3 si suntem fff multumiti iar ea se simte excelent acolo

Your heart is my piñata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada9 spune:

hello

eu am doi baieti inscrisi la BSB, unul este in Year 8 si celalat este in Year 11.
cel mic este de 8 ani in BSB si cel mare a inceput al 11-lea :-)

daca doriti, intrebati, va raspund cu placere si cu drag ...sunt veterana in domeniul acesta.

sa auzim numai vesti bune!

Mergi la inceput