Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele!!!

HAIDE MIKYYYYY
HAIDE TITEIMARIA

Ramo, mai e un pic si scoatem majoretele!!! O sa fie totul perfect pentru tine, ai sa vezi.

Cata, trebuie sa mergi la stomatolog. Exista antibiotice pe care le poti lua. Eu am facut pneumonie cand avea Ana 2 luni si alaptam. Nu a trebuit sa intrerup lapticul.

Mamiseli, ce bine suna pastele alea! Multumim pentru link-ul cu legea.

Stiti despre un medicament pentru colici din America, homeopat? Mi-a recomandat cineva, cica sunt cutii de cate 125 de pastilute si se dau cate doua in momentul in care incepe criza de colici. Se continua cu inca 2 peste 10 min daca nu trece si tot asa. Se numeste Colic Tablets, produs Hyland's.

Otilia, iti doresc sa iasa totul cum ai planificat! Ce mai face Ana ta?

Arla, mai stiu eu pe una cu cumparaturile. Azi, cand am venit acasa ii arat sotului ca am vazut ceva dragut in careffour si sa ia si el maine cand se duce la cumparaturi. EL:"ia uite, si-a revenit mami din apatie!!!". Bucura-te acum de timpul in care poti face cumparaturi, apoi o perioada n-o sa mai poti.

Cu buricul: voi faceti/ati facut pana la urma baie daca nu a cazut buricul?

Felicitari Amalia pentru lapticul bun si bebe grasunel!

Andy, eu las lumina de la baie aprinsa. Sau poti lua o lampa de veghe, eu am una dar are becul prea mare.

Ramo, meniul nostru a fost: ziua cezarienei apa si zeama de la supa de gaina cu legume. A doua zi branza de vazi, iaurt, legumele din supa si un pic de carnita dupa-amiaza. Cam astea pana la primul scaun, apoi liber! Si m-a invatat ceva o asistenta, care mi-a prins foarte bine. La prima cezariana am avut mari probleme. Deci, iei dimineata la pranza si seara, dupa masa sa iei care 2 carbuni medicinali si un triferment. Apoi seara cate un supozitor cu glicerina. Pentru mine a fost foarte bine treaba asta.

Sunt acasa! Nu ne-a facut externarea pentru ca trebuie sa stam cu okii pe ea inca 24-48 h, sa nu ii creasca iar galbejala. Oricum, e bine sa fii acasa. In sfarsit am reusit si eu sa mananc cu pofta si parca incep sa redevin eu. Pe Ana am dus-o la pediatru si nu o lasa sa vina acasa si o mai ducem luni sa o vada iar, poate ii da voie. Este prima data cand stau atat de mult departe de ea, marti se fac 2 saptamani.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ramo prima zi dupa operatie este cea mai grea, dupa aia a 2-a zi esti deja mult mai bine si tot asa. In a 10 zi de la operatie ma simteam ca noua, daca nu aveam cicatricea be burtica as fi jurat ca nici nu am fost taiata . Mare stresul mare, pana marti, sper sa te poti odihni si dormi bine zilele astea pana vine bebe, ca dupa ce nasti o sa ai nevoie de rezervele astea.

Isabela de Raphael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Alexutza nu te sfii sa ne scrii...chiar si atunci cand esti in toane proaste...de asta suntem aici sa ne sustinem si la bine si la greu...ca si casnicia te pupic dulce si gandurile rele si nervii sa plece de la tine

Madutza bine ca ati ajuns acasa! Noi baita i-am facut de la inceput si buricul s-a vindecat frumos.

Isabela de Raphael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Babyzapi, Cata, Alra, Spiridusul, Madutza: Multumesc de raspunsuri.

Alra: Se pare ca mai sta puiul mic inauntru. Adevarul e ca eu vreau sa mai stea, ca sa-mi treaca raceala si sa vina si mama. Si eu m-am facut rea in ultimul timp, sper sa nu-i innebunesc de tot pe ai mei. Mama mea trebuie sa stea pana cand are bilet de intoarcere, asa ca nu mi-e teama ca fuge, ca mama Dianei . Avantajul de a fi peste ocean: nu poate lua tren, autocar si biletele de avion e scumpe

Spiridusul: Ma bucur ca e mai bine puiul mic.

Andy 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Calm , calm ,inspira , expira .....nu vrem sa patesti ceva acum cu maternitatea pe butuci.Pina vii din maternitate fa-te ca nu observi lucrurile acelea pe care tu le faceai mai bine.
Oricum , daca te consoleaza cu ceva, de cind am inceput "regimul a la Eva" ma bucur de orice lucru facut de altcineva oricit de slopy e facut.

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Am zis sa mai scriu si eu cate ceva sa nu ma uitati de tot, am citit tot ultimele 3 capitole, nu am avut puterea sa raspund cuiva, m-am bucurat la maxim de povestile de nastere, cu emotii, zambete, suspans, durere...ooofff, de abia astept sa o strang in brate pe a mea mandra

Nu am avut si nici acum nu am o stare tocmai buna, de asta am stat in umbra decat sa va transmit cumva starea mea de melancolie, de nervi, de ...sper doar sa-mi revin...imi vine sa ma cert cu toata lumea, nimeni nu face nik ca lumea sau cum le faceam eu, nimeni nu se pricepe la nik.......si colac peste pupaza....maternitatea Elias cica e inchisa, dr plecat din tara...imi vine sa ....dar nu m-am hotarat asupra persoanei

Gata, nu vreau sa va deprim si pe voi....sper sa imi revin in we asta .....

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 37+ Theodora
PRINTZUL

AMR 2 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Diana multumesc frumos !Chiar ca! Mai ce mari s-au facut puiutii! Asa s-o tina!

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Bravo, Amalia!!! Super, super a luat piticul! Si al meu a crescut 4 cm si a pus 1.300! Uite ce bine cresc fara ceas si fara cantar, nu?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel

Dialoguri strumfesti

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

sunt p-aci ,citesc...da nu am putere sa scriu ...bag un aerolsol...fac ceva de papa...simplu...o salata de cartofi de aia cu oua fierte , masline si atata..si poate ma mai intaresc...

Cherie 38+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc mult! Pup dulce Babyzapi, Mirtha, Spiridus, Andy, Madutza, Diana
Madutza ce bine ca sunteti acasa! In curand o sa fiti cu totii si o sa uiti de saptamanile astea chinuite! Multa sanatate!
Alexutza nu te supara asa, iubita! Iti faci rau si tie si la bebe! E normal sa ne mai apuce asa din cand in cand...lasa ca acusica vine bebe si n-o sa mai ai vreme sa remarci cine ce face . Ai grija de tine!
Cherie ce ma bucur sa te mai vad, chiar si asa fugitiv, macar stiu ca ne citesti si esti pe aici! Suna bine ce papi tu acolo, pofta mare!

Mergi la inceput

Andy vesti bune! Pup sa treaca si raceala aia nesuferita!
Noi avem luminita in camera..am lasat o veioza aprinsa ca sa vad cand ma trezesc sa-l alaptez cum ii administrez picaturile de colici, sa vad sa-l schimb de pampersi, sa vad daca a mai dat laptic afara, etc..imi foloseste. Diferenta este ca noaptea nu-i vorbesc mai deloc, sau o fac foarte in soapta...doar il mangai usor, veioza e indreptata intr-un colt si nu face multa lumina..ca sa stie clar ca aia e noapte..se face nanic!

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Am fost si eu la dr. ieri si mi-a facut pt. prima oara control intern. Cica am colul inchis, capul lui bebe nu e coborat de tot in bazin, asa ca cica mai pot sta linistita 2-3 saptamani, cu toata burta mea coborata. Mi-a dat si dosarul meu, sa-l am cu mine daca ma apuca nascutul cumva si m-a programat din nou peste o sapt.
Despre raceala mi-a zis ce stiam deja: Tylenol (paracetamol) si lichide. Astia au Tylenolul ca remediu universal: dinti, gripa, febra, dureri de cap etc....

IuliaCospy, Oceanborn: Ati nascut?

Vroiam sa va intreb si eu ceva: Voi lasati vreo luminitza aprinsa in camera in care doarme bebe? Ma gandesc ca ar fi utila ca sa nu-mi rup gatul cand merg sa-l iau, dar nu-i strica somnul?

Andy 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Fetelor ...aveam nevoie de asa incurajari ca totul va fi ok...si poate e timpul sa accept ajutorul dat de altii, asa cum stiu ei mai bine...incerc sa imi revin ca totusi aveam pretentia ca-s mai puternica...........sotul saracu' nu stie cu ce sa mai imi intre in voie...uuufff, urasc starea asta.....

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 37+ Theodora
PRINTZUL

AMR 2 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput