Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

merci de raspuns.in spital am luat si eu tablete pt dureri dar as fi vrut sa stiu daca pot lua antibiotic ca ma doare cu tot cu ureche si parca s-a umflat si gitul.sper sa nu racesc ca am pus-o.eu daca sunt racita zac si fac si febra si atunci neaparat antibiotice

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

http://www. bebelusul .ro/articol/3.htm
Masajul I love you de care vorbea Brave girl.

http:// w w w . f e m i n i s . r o/video/0-2-ani/tratarea-colicilor-23
Pozitie de eructat

PS Nu uitati sa scoateti spatiile din adresele de mai sus.

Mihaela de Miruna Cosmina

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mamiseli, mi-a placut povestea ta, simpla si....usoara M-am revazut pe mine acum 3 ani, asa am fost si eu la prima cezariana, totul a decurs foarte normal si mi s-a parut usor, iar refacerea rapida. Ma rog sa fie si de data asta la fel Sa-ti traiasca Mirunica si sa fie sanatoasa!

N-am mai vazut-o pe IuliaCospy.....o fi nascut??!

Eu, care nu dorm niciodata la pranz, de vreo 3 zile dorm cate o ora-doua la pranz.....cred ca m-a rapus si pe mine oboseala de atatea luni de nopti insomniace. Acuma m-am trezit amortita si ametita, si cu o foameeeee de nu stiu pe ce sa pun gura prima data Ma duc sa pap

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 38+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

fetele parca am vazut ca a scris o mamica dntre voi ca a cumparat costumas de ren.de unde ca vreau si eu pt BB.sper ca am citit bine.la momentul respectiv aveam neuronul bortos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mamiseli mersi de reteta am si toate cele necesare pt a prepara pastele

Lauramiron pai ziua nu prea am treaba cu bebe, la cat e de linistit ma duc eu sa-l controlez sa vad daca e bine...doarme dus...si noaptea avem party...yuhuuuu!!!

Isabela de Raphael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hopa si eu de la doctor.

Totul este bine pana acum, bb este o fetita delicata si are capul mai mic decat media, parca penru 35 de saptamani, masoara 9.2 cm (a incercat sa masoare un minim) iar abdomenul asa cum ma asteptam este mare, a facut 4 masuratori si media este 11 cm, peste medie. Si cu aceste date i-a iesit ecografistei o greutate de 3,23 kg (este cu -2.5% sub medie). Mie mi se pare ok greutatea, ca pana pe 10 Decembrie cand este termenul se face de 3,5 kg si e perfect asa. Oricum cu acelasi masuratori de azi pe siteul www.ilmiobaby.com/imbol/pages/sezionebaby/tools/pesoFeto.jsp" target="_blank">acesta obtin o greutate minima de 3360 gr, se pare ca cei de la spital dau un minim al greutatii asa cum am banuit de data trecuta.
In concluzie raman pe nasterea naturala ca are loc capul sa iasa. Problema mare sunt contractiile lipsa si faptul ca nu ar vrea sa-mi induca nasterea avand o cezariana inainte. Mai merg pe 11 Decembrie la spital daca nu se intampla nimic pana atunci si mare minune ca atunci se pare imi vor face si control intern.
In rest placenta arata bine, lichid suficient, astea-s semne ca poate sta bine mersi si 2 saptamani peste termen.
Vroiau sa ma programeze sa vin pe 14 Decembrie din nou, am negociat insa cu ei ca vreau mai repde.

Nu am timp sa citesc din urma, trebuie sa plec la bazin si dupa aceea la petrecere . Va pup si sper ca sunteti bine.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 38+
Pozele noastre

Mergi la inceput

http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-11-28&id=246105
Un articol in legatura cu normele privind cei 85% pt concediu crestere copil.

Pozele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Mamiseli mersi de reteta am si toate cele necesare pt a prepara pastele

Lauramiron pai ziua nu prea am treaba cu bebe, la cat e de linistit ma duc eu sa-l controlez sa vad daca e bine...doarme dus...si noaptea avem party...yuhuuuu!!!

Isabela de Raphael Nicolas

Primul nostru

Trebuie sa inveti sa dormi ziua altfel te va culege sotul de pe jos de atata oboseala. Nu poti sa te asezi langa bebe si sa dormi si tu? Mie imi provoaca Miruna un somn molipsitor. O pun in patul mare, pun pernute intre ea si mine ca sa nu ma intorc peste ea din greseala in somn si dormim amandoua foarte bine.
Spor la paste.

Pozele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cata_myky

fetele parca am vazut ca a scris o mamica dntre voi ca a cumparat costumas de ren.de unde ca vreau si eu pt BB.sper ca am citit bine.la momentul respectiv aveam neuronul bortos

Daca nu ma inseala memoria, parca Alexa sau Carmendu aveau costumas de ren.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Otiliav, ma bucur ca sunteti bine, totul e in grafic. Doamne ajuta sa nasti natural, asa cum iti doresti. Si eu stiu ca e contraindicata inducerea travaliului cu o cezariana la activ.
Petrecere frumoasa!!

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Hopa si eu de la doctor.

Totul este bine pana acum, bb este o fetita delicata si are capul mai mic decat media, parca penru 35 de saptamani, masoara 9.2 cm (a incercat sa masoare un minim) iar abdomenul asa cum ma asteptam este mare, a facut 4 masuratori si media este 11 cm, peste medie. Si cu aceste date i-a iesit ecografistei o greutate de 3,23 kg (este cu -2.5% sub medie). Mie mi se pare ok greutatea, ca pana pe 10 Decembrie cand este termenul se face de 3,5 kg si e perfect asa. Oricum cu acelasi masuratori de azi pe siteul www.ilmiobaby.com/imbol/pages/sezionebaby/tools/pesoFeto.jsp" target="_blank">acesta obtin o greutate minima de 3360 gr, se pare ca cei de la spital dau un minim al greutatii asa cum am banuit de data trecuta.
In concluzie raman pe nasterea naturala ca are loc capul sa iasa. Problema mare sunt contractiile lipsa si faptul ca nu ar vrea sa-mi induca nasterea avand o cezariana inainte. Mai merg pe 11 Decembrie la spital daca nu se intampla nimic pana atunci si mare minune ca atunci se pare imi vor face si control intern.
In rest placenta arata bine, lichid suficient, astea-s semne ca poate sta bine mersi si 2 saptamani peste termen.
Vroiau sa ma programeze sa vin pe 14 Decembrie din nou, am negociat insa cu ei ca vreau mai repde.

Nu am timp sa citesc din urma, trebuie sa plec la bazin si dupa aceea la petrecere . Va pup si sper ca sunteti bine.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 38+
Pozele noastre

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 38+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput