Sarcina molara[:(]

Sarcina molara[:(] | Autor: s_alinutza

Link direct la acest mesaj

Buna!
Stiu ca sunt foarte rare cazurile de sarcini molare, cam 1 la 1000 dar eu am trecut din pacate printr-o astfel de experienta si daca mai e cineva in situatia mea, as vrea sa povestim. Ati mai avut probleme dupa o astfel de sarcina? E cineva care dupa o sarcina molara a dus o noua sarcina la termen si are un bebelash sanatos acum? Sunt tare ingrijorata, a fost prima mea sarcina, si cu asa probleme mari In 3 zile am fost chiuretata de 2 ori pentru ca placenta molara s-a regenerat

Va doresc multa sanatate si copilasi sanatosi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna alinutza.

ai gasit din urma discutiile pe aceeasi tema? undeva in 2003 am vazut ca au discutat fetele. si din ce am citit de la ele, se poate ramane insarcinata iar.

iti doresc sa te refaci repede si bine.

viitoare sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Happymum am tot cautat alte discutii despre sarcina molara, da nu am gasit. O sa caut in 2003. Sper si eu sa treaca toate cu bine si sa fim iara.

Multumesc pt raspuns!

Mergi la inceput

iti raspund cu cea mai mare placere alinutza. tare e bine cand discuti cu cineva, parca nu te mai simti atat de singura.

am gasit, subiectulL se cheama HELP-SRACINA MOLARA , este pe forumul ASTEPTAND UN INGERAS IN VIATA NOASTRA. dupa ora 16 da o cautare si cred ca o sa apara repejor. eu am incercat si alta metoda dar nu ma pricepusi asa k raman la acest mod de cautare.

si am mai gasit ceva pe alt site dar nu pot sa zic aici unde ca ma atentioneaza de publicitate. daca ai un mail, ti-l pot trimite, dar e un site ff cunoscut tot despre copii. si tot asa, am gasit niste articole despre sarcina molara. oricum, cand ai timp, da o cautare pe google cu cuvant molara si o sa gasesti mai multe lucruri.

sa dea DD sa fie cum am citit si anume ca la o a 2-a sarcina este posibil sa nu mai apara.

te pupik
LA MULTI ANI DE ZIUA ROMANILOR!!!

viitoare sper

Mergi la inceput

Happymum, ce e scris pe net pe site-urile medicale am citit cred ca aproape tot, m-am documentat, eram curioasa tocmai de asta, de ce spun alte femei care au pierdut o astfel de sarcina. Sper si eu sa nu mai apara si a 2-a oara ca ar fi prea trist. Si tu ai fost in odiseea de mai iunie 2009, asa-i? E trist ce ni s-a intamplat, dar sa speram ca timpul va vindeca rana din suflet, si golul lasat de ingerasii care au plecat in cer sa fie cat mai repede umplut de alti bebelasi, frumosi si sanatosi. Eu imi fac curaj si sper la mai bine, nu numai pentru mine,pentru toate cele care au pierdut sarcini. Dumnezeu sa ne ajute!
Si pentru tine, Happymummulte ca esti tare scumpa ca te-ai documentat si tu pentru mine. Te

O seara frumoasa la toata lumea!

Mami de ingerash cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

SAlut!
Din pacate si eu am pierdut o sarcina in 2005 tot molara-la ex histopatologic mi-a iesit mola partiala deci nu mola totala.Si da......a doua sarcina a fost perfect normala.Eu am riscat si nu am tinut cont de interdictia de a face bebe cel putin de 6 luni si dupa vreo 3 valori negative ale b-hcg-ului ne-am apucat de lucru:)
Nu am avut probleme in sarcina dar am fost supraveghiata mai atent de medic .Acuma fetita are 2 ani si e perfecta:)
SAnatate si nu dispera.
Succes!

Mergi la inceput

vazusi alinutza? o veste buna, nu? ma bucur. sper ca acum o sa fii mai linistita.

poate viitoare , te DD

poze

Mergi la inceput

Iube2001 multumesc tare mult pentru cuvintele tale. Ma linistesc si eu incet si incerc sa prind curaj. Nici la mine nu a fost mola totala, pentru ca a existat si un embrion si chiar a avut activitate cardiaca, dar s-a oprit din evolutie la 9 saptamani jumate, si la 10 saptamani jumate a trebuit sa intrerup sarcina. Mie deocamdata medicul nu mi-a spus inca nimic despre pauza de dupa pirderea sarcinii. Trebuie sa mai merg la un control, a zis ca trebuie sa urmarim cateva CM, si valorile BHG-ului si mai vedem dupa aia. Multumesc oricum pentru incurajari, si ma bucur mult ca fetita ta e bine!

Happymum te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Daca ai sti ce mult seamana povestea ta cu a mea....si la mine a avut activitate cardiaca iar la 11 saptamana m-a chiuretat.........era intrerupta de pe la 9 saptamani.
DA.......acuma trebuie sa ai rabdare si sa-ti dozezi b-hcg-ul care trebuie sa ajunga la 0 si sa ramana 0 cateva cicluri.La mine intervalul a fost de 5 luni pana la urmatoarea sarcina deci a fost f repede.Capul sus si ai sa vezi ca totul o sa fie bine.Faptul ca ai avut doar mola partiala este un lucru incurajator.
SAnatate si succes!

Mergi la inceput

Multumesc mult!
Mie inca imi iasa testele de sarcina cu o umbra la a 2-a liniuta, deci inca hormonul ala isi face de cap. O sa merg iar la medic dupa ce revine CM si mai vedem dupa aia, probabil o sa fac si analize de sange pentru b-hcg si sper si eu sa fie bine mai incolo, si sa pot sa raman iar insarcinata la anu

Sa aveti toate un weekend frumos si linistit!

Mergi la inceput

Buna dimineata
La Mos Ajun,
La Mos Ajun

Ne dati, ne dati,
Ne dati ori nu ne dati,
Ne dati, ne dati,
Ne dati ori nu ne dati.

Buna dimineata La Mos Ajun
Ne dati ori nu ne dati,
Ne dati ori nu ne dati.

Am venit si noi odata
La un an cu sanatate,
Domnul sus sa ne ajute
La covrigi si la nuci multe.

va pe toate..............

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT TUTUROR!
viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput