LMA Bulgarasi si globulete (138)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
Matei ar fi incantat de niste prize, surubelnite. Azi s-a jucat cu aparatul de luat tensiunea. Ii placea cum se umfla ala cand apasa pe buton.

si Iustin la fel,dc se poate sa aiba cat mai multe cabluri ar fi cel mai fericit;acum,mai nou i s-a pus pata pe jaluzeaua de la usa camerei noastre care sta sa cada din clipa-n clipa,pana la urma cred ca o vom scoate...deci ai mei or sa surprinda orice miscare facuta-n camera
dvd-urile si cd-urile lui tati pe care nimeni nu le atingea in afara de el(comoara lui) si-au gasit si ele nasu`....pe Iustin

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

primii fulgi de nea

o broscuta mica, mica ...

ce dulce-i Silviuta asa infofolita,obs ca i-a placut zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

anca - nu te gandi ca Silvia nu a incercat sa si le scoata manusile ... erau deja fleasca inca de cand am iesit din casa de atata bagat in gura. Au un elastic bun insa... nu strans, dar le tine bine pe mana.

Parca era un Hopa Mitica in zapada ... dar se distra, ii placea la nebunie ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

merci, ANK, mi-ai raspuns in calitate de viitoare mamica de fetita? iar sotul, sa puna mana si sa aiba grija de Raul cum se cuvine, ca nu l-ai facut singurica! si, in plus, Raul e cuminte

ADINA - nu ma disperi deloc, ar trebui in viitor, seara , dupa baita, sa o dau cu crema si acolo, intre labii, eu ii dau cu bepanthen, dar nu o desfac sa ma uit...offf si cu astea!

PETRO - nu, nu ar trebui sa aiba, cica e din cauza lipsei unui hormon, culmea, se si trateaza cu injectii cu pregnyl, de care eu am facut 3/4 din sarcina...oricum, sunt multe fetite care au aceasta membrana, cica dispare pe la pubertate, adica nu se mai formeaza deloc; VREAu zapada!!!! CE FRUMOS STA MICA IN ZAPADA!

maaama, ce v-am dat de lucru sa va cautati mandrele la pasarici!

merci, ANDREEA

ANK-ule esti sigura ca nu-i RAUL in revista?

ROXXY - SI Alessia se joaca cu tensiometrul, iar ieri nu-i mai dadea doctorei stetoscopul sa plece

hai ca eu balotez, iar scriu, balotez...ma fac cat palatul telefoanelor!!!!!!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

fugiti ca am venit eu!

...mi-am varsat si nessul in poala, uitandu-ma la Silviuta!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

fugiti ca am venit eu!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

......

Mergi la inceput

a dormit mica mea vreo 40 min si acum s-a trezit in tipete, parca o speriase ceva...a adormit iar cu ursuletul in brate...

Fii-mea, de cateva zile, se crizeaza aca fac ceva ce nu ii convine si se tranteste in fund si se arunca pe spate...si eu care ma minunam cand vedeam copii facand scene de astea in magazine sau pe strada...imi ziceam 'de unde or fi stiind ei sa faca asa?'...na...si acum ma intreb...ce-o fi in mintea ei??????...dr a zis ca e un pic de rasfatz, dar eu sunt ferma pe pozitii cand face fii-mea asa, bine, uneori ma buseste rasul , dar ma stapanesc, oricum eu fac tot ce trebuie si pe ea o ignor, pe urma ii spun ca nu e frumos, c m-a suparat, dar cred ca de data asta ma ignora ea...si totusi...de unde are scenele astea?

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:

fugiti ca am venit eu!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

si eu balotez si postez ... hahhahaaa ... balotez napolitane si postez mesaje ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:

fugiti ca am venit eu!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

si eu balotez si postez ... hahhahaaa ... balotez napolitane si postez mesaje ...

lasa mai, acum e bine sa papam, dupa ora 18 gata, pauza!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

ellis - cica trece ... se cheama criza de personalitate ... eu si amy stim ceva despre astea

Mergi la inceput