LMA Bulgarasi si globulete (138)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

petro, ce frumos e la voi... mai, dar nu trebuia sa ninga mai intai in Romania apoi in Italia????

ellis, ref. la gama Erba Vita imi pare rau ca n-am auzit mai devreme de ea... si eu ii dau Immuno Baby si acum Calma baby... deocamdata sunt multumita de ele... ref. la problema ta, de fapt a fetitei, si eu zic sa intrebi un medic... si pediatru si gine...eu asa as face...pusici!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

BAI... CE BINE SEAMANA ..
Poate am avut gemeni si nu am stiut

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..16 zile pana vine

Mergi la inceput

Am pus un gulas pe foc pt sotul... si am scapat ceva cam mult piper si ardei iute
..
Anco daca te intere... tot de la hormoni

AMR ..16 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

dar eu chiar am crezut ca el este

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

VIP-ul lui mama

...Si apropo de persoana in cauza ... s-a culcat si in urma lui totul a ramas un dezastru... in bucatarie erau la firmituri de parca ar fi dat de mancare la pui , plus merele si portocalele rasturnate pentru o partida de fotbal ..
In camera jucariile scoase toate din sac si duse fiecare cat mai "strategic" ... Iar in hol papucii sunt aruncati care cum ...Trebuie sa le caut la fiecare perechea ..
De abea astept sa plec la maternitate sa stea sotul cu el ...
Dar pe de alta parte cred ca totul va fi cu curul in sus cand vin

AMR ..16 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Offf.....si la mine arata la fel casa. Groznic ar fi sa vina cineva pe la mine neinvitat, m-as simti tare nasol. In bucatarie e si niste paine cu gem lipita pe gresie. Si noi maine si duminica avem iar petrecere. Aman pe dupa-amiaza curatenia ca tare lene mi-este. Weekendul asta va primi multe jucarii. Toti invitatii mi-au spus ca i-au luat jucarii. Ma intreb unde o sa le mai pun? La mine in cap?
Matei ar fi incantat de niste prize, surubelnite. Azi s-a jucat cu aparatul de luat tensiunea. Ii placea cum se umfla ala cand apasa pe buton.

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

VIP-ul lui mama

...Si apropo de persoana in cauza ... s-a culcat si in urma lui totul a ramas un dezastru... in bucatarie erau la firmituri de parca ar fi dat de mancare la pui , plus merele si portocalele rasturnate pentru o partida de fotbal ..
In camera jucariile scoase toate din sac si duse fiecare cat mai "strategic" ... Iar in hol papucii sunt aruncati care cum ...Trebuie sa le caut la fiecare perechea ..
De abea astept sa plec la maternitate sa stea sotul cu el ...
Dar pe de alta parte cred ca totul va fi cu curul in sus cand vin

AMR ..16 zile pana vine

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Poze petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE TUTUROR SARBATORITILOR!!!!!

Jasmin, iti inteleg emotiile. Matei face maine un anisor si eu deja de azi dimineata am inceput sa rememorez tot ce se intampla anul trecut pe vremea asta. Ce baieti mari avem!!! Sa-i multumim lui dzeu ca avem copii sanatosi si veseli! Eu mi-am dorit un copil zambaret, mancacios si f nazdravan si asta am primit.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Poze petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am revenit de la zapada ... se incarca si pozele si va arat imediat ... Reactia Silviei: se uita in jur uimita de atata alb si radea. Mai ales cand ii atingeau fulgii fata ... era bucuroasa!!!
Ninge de dimineata in continuu ... e frig, dar nu ger ... e un peisaj de basm ....

dany - lasa ca voi cam in fiecare iarna aveti zapada in Ro .. eu aici o vad o data la 4-5 ani ... cel putin in zona unde stau eu, zona de campie. Daca ar fi dupa mine doar 2 sapt. pe an as vrea zapada, in preajma sarbatorilor de iarna ... Craciunul cu zapada are un farmec aparte ...

ellis - m-am uitat, nu are membrana aia ...

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

vai ce frumoasa este ea in zapadaaaaaa...ma dar cum ai reusit sa ii pui manusile ca Maria fuge de rupe cand le vede?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput