Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Multumesc de urari! Eu de dimineata raspund la telefon si la mesaje...
Acum imi astept musafirii... Va pup

Andreea, 21+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor !

Azi am luat oficial primul lucru pentru Ilinca: un fel de " sac" de dormit pufooooos si mooooaaaaaleeee...galben (in caz de risc de surprize).

if you can't say something nice, then don't say it at all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Andreea linistita..chiar povesteam azi cu Monica..ca noaptea dc tb sa ma intorc de pe o parte pe alta..parca sunt paralizata de la jumatatea coloanei pana sub fundasa durere ma ia cand vreau sa ma misc:(((
ah..si cu neuronul...ala..ramas..la noi e mai rau..ca si ala saracul..se imparte la doi:)))))

Bogdana
24+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu va invit sa papati cate ceva din albumul meu:))celor pofticioase..sa le spun sa nu intre?faceti cum doriti. eu va nvit pe toate:)

Bogdana
24+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multumim pentru urari;
si uram si noi la multi ani tuturor sarbatoritilor zilei.
monica sa fie bine in continuare ;

La Navodari a fost soaresi cald prin urmare azi am stat afara la gratar si loc de joaca pentru Bodo...pe care cu minciuni l-a, bagat in casa caci nu se mai dadea dus de la joaca.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

LA MULTI ANI,ANDREEA!!!!!

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Buna seara mamici si La multi ani pentru toti cei cu numele de Sf .Andrei.Fetele cu putina jena vreau sa va intreb si pe voi.Mai sunt mamici care nu sunt bautoare si pe perioada sarcinii au pofta de vin rosu?Am vin de casa pe care il tin in frigider de 1 an de zile si de 2 luni tot poftesc la 3-4 gurite de vin.La ultima ecografie i-am spus medicului si dansul imi spunea ca pot sa beau si un pahar,dar nu se pune in discutie un pahar(din punctul meu de vedere).Foarte ciudat ce se intampla cu gusturile si poftele gravidei.

iulia 19+ Alex sau Maria

Mergi la inceput

Buna seara mamici si La multi ani pentru toti cei cu numele de Sf .Andrei.Fetele cu putina jena vreau sa va intreb si pe voi.Mai sunt mamici care nu sunt bautoare si pe perioada sarcinii au pofta de vin rosu?Am vin de casa pe care il tin in frigider de 1 an de zile si de 2 luni tot poftesc la 3-4 gurite de vin.La ultima ecografie i-am spus medicului si dansul imi spunea ca pot sa beau si un pahar,dar nu se pune in discutie un pahar(din punctul meu de vedere).Foarte ciudat ce se intampla cu gusturile si poftele gravidei.

iulia 19+ Alex sau Maria

Mergi la inceput

Scuze pentru dublura mesajului.Cred ca tot de la vin se trage.

iulia 19+ Alex sau Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bea linistita, cred ca nu tu vrei, ci bebe.
De ce spun asta: maica-mea, insarcinata fiind cu mine, avea o singura pofta ciudata: de bere. De ce ciudata? Pantru ca pana atunci, la 33 de ani, ea nu obisnuia sa bea bere, cred ca o data gustase si ea sa vada ce si cum si nu-i placuse, amara, bleah (ea nu bea alcool aproape deloc, oricum, dar bere chiar deloc). Si cum va spuneam, insarcinata cu mine numai bere vedea si a lasat-o medicul si pe ea sa bea cate un pahar. Eeei, cui credeti ca-i place berea? Mie, normal. Am descoperit-o, recunosc cu rusine, pe la 16 ani (a nu se intelege ca intram in coma alcoolica, dar ce bine mergea o berica la "metaloteca/rockoteca":))
Deci io ceream bere in burta la mamica, asa personalitate betziva aveam:))

19

Mergi la inceput