Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ilinca_M_p_/Ilinca_M_p_.jpg)
Ilinca_M. spune:
La multi ani! tuturor Andreilor (inclusiv sotziorului meu) si Andreelor!
Astazi am exagerat deja cu mancarea si e numai 11.45...ce ma fac pana diseara, ca mai am vreo 2 feluri in program?19
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
carmenada spune:
Fetelor, am vorbit cu Monica-Ayla21 si va multumeste din suflet pentru incurajari. Acuma este mai bine, a avut o sagerare si doctorii i-au spus ca are una din placente putin dezlipite, dar cu medicatie s-a stabilizat, insa va mai sta in spital sub observatie. O sa va povesteasca ea mai multe cand revine.
Carmen 20+
may16 spune:
salutare burtici. wow cat ati scris.de alaltaieri incerc sa recuperez n-am mai intrat de o luna ca nu am ami avut calculator
.
la multi ani tuturor andreelor si andreilor ! si bineinteles viitorilor andrei sau andreea 25+ cu
mihaelacg spune:
salutare burtici
eu in wek asta am avut cursuri la master si m-am gandit sa mai ies si eu din casa.
in rest suntem bine cred, multumim lui dd.
am citit nerabdatoare din urma si m-am intristat and am itit de Ayla si micutele ei.
Ayla, sa-ti dea DD sanatate tie si micutelor tale, suntem alaturi de tine. Cu siguranta esti pe maini bune si totul va fi bine.Ai incredere si credinta
Merg sa votez, ma scoate sotul si la o plimbare (pe vremea asta
....) dupa care ma intorc la voi.
aaaaa...La multi ani si sa traiti cu numele tuturor celor care poarta numele de andreia, andra, andrei.
mitzica23+
sau
grace30 spune:
Ayla sa fiti sanatoase toate trei...ne tugam pt voi
Cat despre cerclaj eu stiu ca de urgenta se face pana la 24 de sapt (chiar e o mamica de gemeni care a facut la 24 de sapt ... ). oricum sunt sigura ca dr vor lua cea mai buna decizie pt Ayla si printesele ei. http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)
mel_ania05 spune:
Buna fetelor! E prima data cand scriu p acest forum si as vrea sa va intreb dk voi aveti contractii.Eu am destul d des dar nu sunt deloc dureroase.Credeti k este normal?24+cu
carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mel_ania05 Buna fetelor! E prima data cand scriu p acest forum si as vrea sa va intreb dk voi aveti contractii.Eu am destul d des dar nu sunt deloc dureroase.Credeti k este normal? ![]() ![]() |
Cred ca este vorba de Braxton Hicks care sunt niste contractii nomale atata timp cat sunt nedureroase: " Contractii Braxton Hicks. Aceste contractii, neregulate, isi pot face aparitia incepand cu saptamana 20 de sarcina si pot fi simtite mai devreme de femeile aflate la cea de a 2-a sarcina. Durata acestor contractii este in general cuprinsa intre 15-30 de secunde, dar pot dura si pana la 2 minute sau mai mult. Mai mult sau mai putin dureroase si posibil incomfortabile, contractiile Braxton Hicks se resimt ca o incordare puternica a uterului in partea superioara si relaxarea lui graduala. Aceste contractii cresc in intensitate in ultima luna de sarcina, devin mult mai frecvente si posibil mai dureroase. Desi nu pot declansa nasterea, aceste contractii pot duce totusi la dilatarea colului uterin creind senzatia ca urmeaza nasterea inainte de vreme. Daca aceste contractii devin insuportabile si sunt insotite de dureri abdominale, ale spatelui sau ale pelvisului, si eventual sunt insotite de scurgeri vaginale, contactati urgent medicul".
![](pupic.gif)
Carmen
![](gravida.gif)
carmenada spune:
Am uitat sa urez si eu LA MULTI ANI, tuturor ANDREILOR SI ANDREELOR, fie ca sunt membrii DC, soti, sotii, parinti sau puiuti mult asteptati.
Carmen 20+
andreeeea spune:
La multi ani Andreelor, Andreilor!
Am cam pierdut sirul, in ritmul in care scrieti... Deci, din urma nu mai stiu cui trebuia sa raspund, scuze...; mi-a mai ramas un singur neuron de cand sunt gravida, si asta mai pleaca la plimbare uneori...
Asadar:
Multumesc tuturor celor care au votat!
Georgiana, Denisa, eu am luat la rasfoit acest site, dupa care am intrat pe link-urile postate acolo... Spor la lucru!
Pisik, imi place ca ti-ai facut planuri optimiste. Gata, mi-ai insuflat si mie pentru inca o perioada!
Gaza, ce bine ca ai indraznit sa intri! Acum stii ca ai un grup de prietene care te pot ajuta oricand cu o opine, o incurajre...
-mai citec si mai revin..
Andreea, 21+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)
andreeeea spune:
Cocufan, cum ne odihnm noi, cele cu 2 bb? ...
Bogdana, referitor la postarea ta cu dormitul noaptea si cu intrebarea cum si daca ajung pana la 37 saptamani, pot sa dau copy-paste si pt mine?
Andreea, 21+ cu
si mami de MARIA (5 oct 2005)