Mamici si gravidute de Italia (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Abramburika-pai ce aspirator ai ? silenzios?
daca aspiri se trezeste? nu?
joaca placuta
Dana-a mea face crizute tot asa cind nu o las sa faca ce vrea adica prostioare si mai face cind i somn si ii trebuie putin sa inceapa daca nu-i convine ceva,daca i dau ceva sa o potolesc arunca tot ce prinde la mina plus ca mai nou cind e nervoasa ridica mina sa-mi dea cite o palma asta mai face si cind nu e crizata dar daca nu-i convine ceva,atunci o cert ca e obraznica si nu are ce incerca sa mai faca apleaca capul jos si stie ca a facut ceva ce nu trebuia atunci pe moment,cind are ocazia incearca numai ca nu o las sa se invete cu chestii deastea
in rest astept sa merg la pediatrul dar faza e ca dispar petele si nu am ce sa-i arat dar o sa-i explic cum arata

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Blondino,nu te necaji,ca nu stresezi pe nimeni,e normal sa-ti fie teama si sa te tot intrebi...clar ca si eu,urmatorul,tot cu epidurala,nu mai vreau sa trec printr-o nastere 100 % naturala

Katia,da,vin si ai mei,vom fi toti!

Petro,plecam sambata..ce ma distrezi cu aruncatul de la balcon
Tu poti da cu aspiratorul cand doarme Silvia?Mama,ce noroc...Eu tre sa pastrez tacere mormantala.Adevarul e ca am si niste pereti,de parca ar fi din hartie.Atunci,fac treaba cand e treaza si ma lasaPlus ca o deranjeaza f tare zgomotele puternice,ii e frica cred,si incepe sa planga.

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Aaahhhh ... ce usurare ca nu am numai eu duracell, sac! Serios, imi vine sa o iau razna uneori ... care rabdare, ca simt ca e pe terminate ...

katia - prin partile mirelei venim .. Apropo, mirela-mirelusha, nu mai vrei deloc sa vorbesti cu noi? Sa ne mai povestesti de Sareta?? Cum va pregatiti de anisor???

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Pardon, pardon .. ca s-a inteles gresit ... am apucat sa dau cu aspiratorul si sa spal vasele inainte de a o adormi pe Silvia ... ca in jumatea aia de ora cat a dormit eram pe net, scriam pe forum, cica sa ma relaxez dupa nervii facuti cu adormitul . Nuuuu ... liniste de mormant si la noi cand dorm copiii ... hai, poate televizorul deschis, da' cu sonorul mai incet, spre minim ...

Mergi la inceput

raluca - daaaa, serios ... cand o sa auzi la tg "ragazza rumena per la disperazione si è buttata giù dal balcone ... e giallo", sa stii ca eu is aia !!!! Stiu, poate nu e normal si ar trebui sa fiu mai calma, da' na, nu-s de piatra, ma mai pierd si eu cu rabdarea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Vai Micio am sarit mesajul tau...sant din dr taberei...Tu??

Raluk pai a mea nici la 1 an nu avea atatea kg ...barvo domnisorica mare

Katia e sigur urticarie,chiar daca nu se scarpina...lui praslea i-au iesit ,era plinnnnnnnn ...repede la urgente ,cand sa-l dezbracam nu mai avea nik...mancase niste mazare ,cred ca de la conserve contin conservanti etc

Bionda nu te lasa baga analize ptr epidurala...naturala a fost si la mine prima ,dar nu stiam de epidurala si nici ca vor fi asa insuportabile...m-am chinuit multt 12 ore si cand sa nasc ,ca ma dilatasem nu aveam contractii si mi l-au tras cu ventuza
Cu fata am facut multa miscare ,chiar daca aveam dureri si binenteles ca organismul deja era pregatit ptr a doua nastere si a fost super ...am simtit ca nasc si contribui

Ginger daca suni devreme la medic trebuie sa-si faca timp sa te viziteze...sant doi...trebuie sai asculte ca sa scapi de griji...dar tusea e pacatoasa tine mult...nu incerca sa schimb siropele ,ca oricum isi fac efectul tarziu...saracuti vomita din cauza catarului...la bebici pe la noi in zon asta se folosesc doar supozitoare-soprepin dim si seara

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Cu dormitul la noi e si mai si ...doarme cu manuta in parul meu ca sa fie sigura ca raman...deci mama sau eu trebuie sa stam cu ea...de zgomote nu mai zic
Baietelul prietenei mele doarme si cu aspiratorul,galagie si tot tacamul

Abramburika spunem cum sa fac sa-mi ramana in cronologie...asa mai ptr babe...si la nume cum sai dau culorea...lasa aruncarile ca toate avem \trecem prin perioade naspa...cotidianul ne omoara

poze

Mergi la inceput

Roxali iti arde de intalniri ah?!

Ce faceti de craciun?Ati pergatit un meniu ceva?!De mosh Nicolae??Ce cadouri luati la soti la bbici??

Mami de Escroc Sentimental13/07/07[/b]
[/quote]

Pai vad ca toate santem cu moralul la pamant...poate gasim o solutie de o destrabaleala...dar unde putem sta la caldurica si loc de joaca ptr bebici

Mosul nu aduce nik la macaronarul meu ptr ca nu crede
De Craciun daca nu am oaspeti, fac lasagne(ca sant inebuniti ai mei) si ceva pe gratarel...seara crostini sau pizza la domiciliu
Cadouri de Craciun,praslea vrea Wi-fi a Nintendo Ds are si costa o gramada...la pitica ii voi lua scaun de masinabatea gandul si la o bici de bebici(numai pe net o pot achizitiona) si ceva carticele muzicale cai innebunita ...ptr mine un trening mistoc ptr palestra si cizme de dameta bine...sotul e mofturos...mamei papuci faini si ma mai gandesc

Raluk sper ca nu pleci cu toata casa

poze

Mergi la inceput

Cred ca cineva tot trebuie sa termine si capitolul asta

cu riscul de a vb singura...

Maine dim ma duc la mercatto ca vreau sa fac o zacusca...ma innebuneste juniorul

o zi buna fetelor maine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciitalia spune:

cap. 42

roxali - pai nu era problema ca nu se termina capitolul ... problema e cine il schimba???

Mergi la inceput