Mamici si gravidute de Italia (41)
Raspunsuri - Pagina 15
Berarpiri spune:
Gravidutelor faceti-va cat mai multe poze
cu burticile,ca sunt momente unice in viata.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
georgyiuly spune:
Abramburika: felicitari pt nepotel , sa creasca mare si sanatos...si sa va bucurati toti de el!!!
24+ Daria sau Giulia
georgiana
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
katiapam spune:
Berarpiri-asa zic si eu
cit mai multe poze burticilor
mie imi pare rau ca nu am facut mai multe,da atunci mi se parea ca arat cine stie cum,nu prea ma placeam meeu si nu aveam chef de pozat
Asa gravidutelor cred ca v-ati inteles cu reteta
eu deseara fac pasta cu zucchine si pancetta si smintina asa un sos apoi parmiggiano si fac secondo arista cu legume,un pahar de vin si gata cina
mai tirziu o sa iesim putin
Petro-plimbare placuta,a mea inca doarme
ticker
deGiulia (20/06/07)
Raluk31 spune:
Katia,Petro,haideti sa nu dam amploare mesajelor Neliei,ca nu are rost..
Nelia,sa stii ca nu am nevoie de avocati ca sa-mi sustin parerea.Cand te intrebam ce mananca Cris,era pt ca avem copii de aceeasi varsta,ma interesa varianta ta.E adevarat,fiecare face cum crede,tu esti mama lui,tu simti teoretic cum e mai bine,dar cand esti in impas si ne intrebi,iti raspund ce cred eu.Vorbind de schema,nu ma refeream la cea italiana,ci pur si simplu la un program dupa care se face diversificarea,indiferent de tara,o oarecare ordine exista.Tocmai ca sa eviti neplacerile..Ma rog,nu intru in detalii,nici nu am timp de altfel.
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
Irina20 spune:
Ce mai faceti fetelor?eu ma cert cu sotul care si ce sa faca.
Bionda zici ca maine te duci la ultimul control?Nui nici pe departe ultimul,cred ca te duci sa faci prericovero,nu?vei merge din doua in doua zile la spital pentru tarceato(nu stiu cum se scrie)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
abramburika spune:
Am revenit ... frig mai e !!! Au anuntat iar zapada pe-aici ...
raluca - nu ma simt avocatul nimanui si nu i-am raspuns neliei ca sa-ti iau tie apararea. Pur si simplu nu mi-a placut tonul ei ... exact, vine si isi varsa oful pe-aici si apoi daca cineva ii raspunde, ataca. Si le stie imediat pe toate ... Putea ff frumos sa spuna, multumesc, dar eu procedez altfel cu copilul meu. Si nu asa de colorat in limbaj ... Asta-i tot!
georgy - multumesc de urari, abia astept sa-l vad pe Vladut!
Am fost in plimbare si nu am venit cu mana goala ... i-am luat Silviei o jucarie ... o borsetta musicala de la chicco .. asa, de domnisoare ...
o broscuta mica, mica ...
abramburika spune:
irina - se zice tracciato sau monitoraggio ...vine de la traccia=urma ... adica liniiile alea pe care le lasa pe hartie ...
o broscuta mica, mica ...
Raluk31 spune:
Katia,dar ce artista esti tu in bucatarieSa-mi dai niste retete it,probate,pls..cand ai timp
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
bionda spune:
Asa am crezut ca e ultimul acuma sa vedem de ce te cheama din doua in doua zile?
Am mancat varza cu o pofta iar acum imi vine sa vomit
Polia
bebele meu
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
georgyiuly spune:
Ai mancat deja??? Ce bine ti-o fi ...eu inca il mai astept pa al meu baiat...si asa ce mi s-au lungit urechile!!!.
la fete!
24+Daria sau Giulia
georgiana
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/