Mamici si gravidute de Italia (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Berapiri azi stau acasa dar maine sunt pe drumuri merg la ultimul control iar dupa trebuie sa merg la banca sa platesc chiria.

Vremea pe la noi e cam nasoala ieri a plouat plus o grindina de am zis ca ne sparge capota la masina

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Dar de ce spuneti ca tonul meu lasa de dorit?l-ati auzit cumva?ea mi-a mai spus de 10 ori sa nu ii mai dau mancare pt adulti .am auzit de 1 data.dar intrebarea mi se parea retorica.formulata.si copii astia crescuti in scheme sau grafice mi se par mie ca nu prea sunt.poate noi incercam dar nu are cum sa iasa.
si nu e nici un atac,si nici o ciarta.ce aveti?
k.in rest mai nimic nou la mine.ma bucur ca m-am facut inteleasa.in afara de ginger nu m-ati lamurit cu nimic.ru am cerut lamuriri nu sfaturi.de sfaturi e lumea plina.

cris 8 lunitze

atunci raspunsul tau si modul in care ai "scris " si raspuns lasa de dorit
tufaci de mincare ce vrei si e treaba ta ce maninca Cris
cu ce sa te lamurim? cu laptele? pai daca ai citit cu citeva pagini in urma se intreba cum se da laptele fresco si ca nu se fierbe
poate ai sarit peste
si totusi chef de cearta ai tu nu noi,mai citeste modul cum ai raspuns si vezi cum ti se pare

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Asa e Nelia de sfaturi e lumea plina asa e ,cum de am uitat?

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bionda - acum ma duc sa vad si iti scriu traducerea ...

katia - da, mi se pare un ton fff certaret ... si eu sunt directa, dar nu am atacat pe nimeni ... mi se pare .. iar raluca la faza asta chiar a cazut nevinovata ... a intrebat pur si simplu ce mai face si si-a spus parerea ... de ce trebuia atacata asa, nu stiu ... si pe langa ton, sunt si emoticoanele alea de care zici ...

In fine ...

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

dar de unde stii tu ca am chef de cearta....?si mie imi place enorm cand vad cum mereu se incing spiritele.eu am discutat cu raluka.acum au mai intrat cateva fete...sa nu jignesc pe nimeni ma retrag frumos.
Multi avocati ai poporului pe aici in italia...daca aveam un ton jignitor primeam avertismente..inca nu am nici unul.si nici nu voi avea.
in rest hai sa vorbim despre vreme.si nu neaparat o discutie in contradictoriu se numeste"cearta".sau la tine katia si abramburika asa e?la mine ramane o simpla discutie...

cris 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Katia nu am inca lista am vb pe tema asta ieri cu sotu si mi-a zis ca daca ar fi dupa el bebele s-ar chema;Albert,Marc;David sau luca acum sa vedemaaa....sunt in sapt 37 deci....mai am o gramada

Of mama si-a luat pe 20 bilet sa vina incoace(alta data nu aveau pt ca nu se fac curse dese)si ii este frica sa nu intarzii caci ea vine pt bebe nu pt noi treb sa se intoarca pe 28 inapoi,eu i-am zis sa se sa vina mai devreme bn ar putea sa vina in ianuarie dar nu are rabdare.Faza comica ca ma intreba cd nasc sigur si eu i_am raspuns ironic ca daca as fi Nostradamus poate i-as raspunde la care ea"cine e asta???" wherever

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Multi avocati ai poporului pe aici in italia...daca aveam un ton jignitor primeam avertismente..inca nu am nici unul.si nici nu voi avea.
in rest hai sa vorbim despre vreme.si nu neaparat o discutie in contradictoriu se numeste"cearta".sau la tine katia si abramburika asa e?la mine ramane o simpla discutie...

Nelia-hai sa ma explic mai bine poate ma intelegi mai bine
eu una nu folosesc astfel de termeni,daca ai citit mesajele ai vazut
daca o fata intreaba ceva ma refer la raluca care si altadata te.a intrebat ce maninca Cris ce mai face dar nu mi s-a parut ca intreaba la misto,daca la felul in care raspunzi crezi ca nu ai folosit nici un ton aiurea atunci cred ca asa esti tu si gata....
daca ai citit in general fiecare isi spune parerea intr-un mod mai educat si fara sa atace
acum ce sa faci daca sint avocati si in italia????? asta e....
p.s-mai citeste mesajele fetelor si vezi cum ti se par ale lor fata de al tau
acum las lumea in plata ei ca nu am chef sa vb aiurea in tramvai
pe aici sint pe la roma si dealea si avocati
acum e mai bine?

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

hai Bionda curaj ca nu mai ai putin
de hoatarit nici ca poti in locul bebeului
sper sa se potriveasca toate

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Pai poate nu ai primit inca avertisment pt. ca inca nu a vazut nici un moderator "limbajul" tau ... sa incercam? Zici ca-i cazul sa raportez la moderator?

Mie chiar nu-mi place ... "avocatul poporului", "ce-aveti?", "lumea plina de sfaturi" ... etc. etc. ... si simplul fapt ca-ti place cand se incing spiritele inseamna ca ai chef de cearta ... si daca nu se incing singure, atunci vad ca o cauti tu ... cearta ... Chiar te rog sa-ti controlezi limbajul ... in ceea ce ma priveste, daca nu si cu celelalte fete. Eu nu sunt dispusa sa tolerez o astfel de discutie in contradictoriu ...

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Buna fetelor!:))
am o rugaminte..la anul as vrea sa merg in vacanta in Sardegna si as avea nevoie de ceva sfaturi, daca locuiti vreuna acolo, sau ati fost in plimbarici..am postat un subiect aici in care am detaliat ce m-ar interesa:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130185
Va multumesc, si sarcini usoare si nasteri ca un fulg va doresc!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput