Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (234)
Raspunsuri - Pagina 9
diwana spune:
Ana, ce frumosi sunt copiii tai
. Tare dulci! Par si cuminti ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
diwana spune:
Da, Roxana eu as manca o mancare care nu miroase frumos
Chestia e ca sunt aceleasi mancaruri pe care inainte le manca foarte bine. Sper ca nu va trebui sa fac sarmale tot a doua zi 
![]()
filmulete Rares
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Rox. Ai ancorat drapelul la geam? HIhihihihi... |
Uite pe asta: http://good-times.webshots.com/photo/2050881360100533949bBvTng
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Adica am pus poze de la gradi de la lectia deschisa si am pus si ultimul desen al fetei cu locul de joaca.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Annisia spune:
Aaaa, ce draguta e pustoaica ta in ie!!! Si gogomarlele alea sunt facute din hartie creponata? Am vazut si la gradinita la nepotul meu tot felul de chestii facute din guguloaie de hartie. Se pare ca e in trend acum...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Povesteati de cacao. Eu i-am dat cereale cu cacao de la 9 luni si e OK. Annisia sa va fie de bine dragaleala ![]() Cecilia, puzzle de 500 de piese pt. Cristi? Mama!!! ![]() Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares |
nuuuuuuuuuuuuuu, ar fi chiar culmea sa fie pt el(pt nepotelul meu de 4 ani jumatate care face pazzle de 500buc), azi i-am luat si lui Criti carticica Ursul pacalit de vulpe, puzzle din 6 buc, cica cadou de Mos nic....dar a vazut-o in magazin in cos si a trebuit sa-l las sa o ia, ca altfel ma stia magazinul....asa ca alta carte de Mos Nic
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
Annisia spune:
Mai am un mesaj pentru draga noastra Luy si o sterg la pupacit bibicul. Iubita, cum tu ai fost singura care ai raspuns invitatiei mele Tabu, pentru concursul Dove, te anunt ca am castigat fiecare cate o lotiune motzata de la ei. Am intrat deja in posesia premiilor si te asteapta pachetelul la mine. Cand ne vedem cu prima ocazie, ma prezint cu premiul tau. Pupici!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
diwana spune:
Am vizionat pozele de la gradi. Tarancutza, tarancutza, cu bujori in obrajori 
filmulete Rares
diwana spune:
Cecilia
, am pierdut pe undeva parte (esentiala) din mesaj ![]()
Acum chiar ca incepeam sa ma ingrijorez ca al meu e inapoiat rau 
filmulete Rares
cecilia L spune:
Roxana, superbe pozele,
atomica
sa sti ca nu glumeam cand am spus pazzle de 500buc, nepotul meu chiar le face, el nu prea stie de personaje cum e Michy si gasca lui...e un copil destept dar nu stie sa se joace, zic eu ii lipsesc copilasii si un pic de copilarie....deh, parintii nu-l dau la gradi ca se imbolnaveste
merge la diverse cursuri, dar e totusi prea matur si cuminte, as spune eu.....poate gresesc, de asta imi este atat de greu sa-i aleg un cadou, i-am luat anul trecut o masinuta cu telecomanda, a fost foarte foarte fericit cand a deschis cadoul, chiar ma gandeam l-am nimerit....ehhhhhh, nu l-a lasat sa se joace cu ea, strica peretii si au ascunsoooo,fiecare parinte cu pasarelele lui
...
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem