Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (234)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza la amiaza, noi suntem singurele acasa, tati a avut treaba la serviciu

Vremea asta e deprimanta

Maria nu mai are febra (nu i-am luat temp. dar asa mi se pare cand pun mana pe ea), insa cred ca o supara tare maseaua aceea care sta sa iasa, nu ma pot uita sa vad in ce stadiu mai este. Toata noaptea s-a foit si s-a tot trezit plangand... Si e maraita si nu prea ii pot intra in voie

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

papanash multumim pt vot si pt sustinere. Sa ne anunti cand e gala, da ?

Celia, petrecere frumoasa maine ! Cred ca sunteti in pregatiri intense... Va sa zica imita cioara si lupul . Da' niste animale mai "simpatice" n-ati gasit si voi ?

Annisia, chiar ca povestesti foarte frumos de Yannis. Si se vede ca ii simti lipsa in cursul saptamanii, chiar de stii ca e pe maini bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutare! Ieri am fost in Auchan si i-am luat lui Cris cadou de Mos Nicolae un elicopter - masinuta de la winnie the Pooth, cu luminite, centru de activitati, muzicuta la 115 ron. Mama mi-a tinut morala ca de Mos Nicolae se ia ceva simbolic doar cat sa incapa in gheata, si ca suntem in criza si cheltuim aiurea. Eram asa fericita si ea........
Am mai luat un costum de mos si sac. A vazut un Mos Craciun mare acolo care dansa si nu mai voia sa plece.
Cecilia, Cristi face puzzle?????????
Papanash, la DPC duci jucariile si gata. Dc sunty si jucarii pt copii mai mari, poti sa le donezi si la mine la scoala. Scoala Speciala 5. Acolo chiar sunt copii super amarati si la scoala unde am lucrat inainte Speciala 8. Acolo e de fete. Acte sau altceva nu trebuie. Astept raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Andreea, da-mi detalii despre scoala 5, ce varste au copii, ce probleme, etc.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Am trimis mai devreme mesajul neterminat, pt ca Maria nu era calare pe laptop, imi lua mouse-ul si apasa pe taste. Mi-era teama ca pierd mesajul.

Revenind la ce voiam sa zic... Nu stiu de ce reactioneaza Yannis asa cand va vede ca va dragaliti. Maria cred ca era geloasa inainte cand vedea ca ma pupa tati, venea intre noi si-l impingea. Acum cred ca s-a obisnuit, nu mai face asa, si-o fi dat seama ca ea este nr.1
Nu cred ca e cazul de mers la psiholog, oricum...
Multumesc pt lotiune, ma bucur ca ai castigat, ca asta este meritul tau, cu siguranta. Eu nu am noroc la concursuri de acest gen.
Iti puteam da si eu dvd-ul, dar nu stiu cum sa facem sa ne intalnim. Noi suntem zilele acestea in Bucuresti, dar nu ne-am facut inca program. Probabil o sa mergem pe la vreun mall, s-o scoatem pe Maria din casa, ca pe vremea asta ploioasa n-o pot scoate cu caruciorul. Si azi cred ca mergem la Orhideea, dupa jucarii. Chiar asa, oare or mai fi adus anul acesta costume de Craciunite/Craciunei ? As vrea sa-i luam iarasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, Mosul e deja cocosat si nici nu a terminat tot ce era in plan. Mai voiam cate o decoratiune mica, dar nu m-am mai intors. Luat tone de jucarii de la Carrefour, si pentru Craciun si pentru zilele de nastere ale copiilor la care mergem in decembrie. Sunt multumita de ce am luat, nu va zic insa cat am cheltuit. Atomica va primi o bucatarie minunata, asemanatoare cu ce a vazut in pozele Anei. Sunt chiar multumita de jucarii. Bubu primeste un volan si o masina de curse mare.

Dar m-a plouat pana la oase, s-a dus naibii parul intins la coafor, sper doar sa nu racesc. Tatal meu s-a descurcat foarte bine cu amandoi copiii. Acum ma rasfat pe net, mama face mancare, ce sa mai, belfereala pe mine. Mi-am luat si eu niste cizme superbe de la Humanic, desi voiam maro, le-am luat pe cele negre insa desi mai aveam. Dar sunt superbe si le ador.

Mai am decoratiunile de care va ziceam, ceva de pus in cadourile celor mari de Mos Niculae si cam atat. Si ceva pentru ziua sotului meu, pentru el nu am avut timp sa studiez oferta cum se cuvine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

tati a plecat dupa cadouri , de regula vine cu multe, dar i-am zis ca-i vreme de economii puse la ciorap si cica are prea multi ciorapi pentru cate economii avem

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Bravo, Rox, vad ca Mosul se poate bizui pe tine Sa porti sanatoasa si cu multa placere cizmele ! Le meritai din plin ! Si meriti si putin rasfat din partea bunicilor...

papanash

Eu nu reusesc s-o adorm pe Maria, ca nu am cum s-o scot afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, vai ce patanie ai avut si tu, e tare neplacut cand te simti asa in nesiguranta. Am vazut tot felul de Thomas de plush la Carrefour, nu prea erau de copii mai mari dar erau tare frumoase.

Alinamuller, tare draguta jucaria. Am si eu ceva asemanator de la Alex, ea a adorat-o, insa Bubu nu prea se joaca cu ea.

Sabina, spor la studiu. Nu te lasa ca e pacat, un efort mai mare acum si o sa vezi ca se rezolva.

Papanash, nu prea am idee de pungi dar ma mai interesez. Sa imi zici daca vrei sa vorbesc pentru variantele pe care ti le-am mai propus pentru ajutoare.

Annisia, cred ca Y e obisnuit cu drumurile, dar daca tu consideri ca e prea mult pentru el mai bine gasiti ceva mai aproape. Nu mi se pare nimic ciudat legat de pupicuri, cred ca i se pare amuzant. Sa vezi cand o sa mai creasca, uite cum e Alex care face apoplexie daca ne vede si nu ne da voie decat "sa ne iubim toti 3".

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Andreea, imi pare rau ca mama ta ti-a stricat bucuria. Data viitoare nu-i mai spui cat ai dat pe jucarii si gata.

Mergi la inceput