Sezatoarea canadiana (117)
Raspunsuri - Pagina 13
maru spune:
pentru intrebarea cu zapada, noi: eu, Laurajr, Donia, mamaana, parca ea era din Guelph suntem exact pe snowbelt.
La toronto e o tzara de ploaie, la Kitchener erau 10 cm de zapada
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Ktrinel spune:
MIKIION, acolo sunt niste magazine din Ontario specificate..e si la Quebec ? care cupon trebuie printat ?
mikiion spune:
Da Try, poti in acelasi timp cu sotul. Noi cum eram singuri aici si la primul copil
su cam prostuti am preferat ca primele 5 saptamani sa stam amandoi acasa. Bine am facut ca marc a fost si bolnav si nu m-as fi descurcat singura cu el. Dar de fapt eu eram pe prima parte a cocediului cea care aici se numeste prestatie de maternitate si care se poate lua si inainte de nastere si dupa. Apoi iei concediul parental care se poate imparti intre soti alternativ. Sper ca am fost clara ca am impresia ca nici eu nu inteleg ce am vrut sa spun![]()
Merci pentru raspunsuri, s-a mai adaugat o bila neagra la capitolul mutat in Ontario
Cred ca ar trebui sa avem niste salarii f. bune sa ne permitem sa traim acolo, in conditiile in care Marc va fi la varsta de gradinita. Si as mai vreau un bebe 2....Ramane alternativa Gatineau si lucrat la Ottawa... Ca sa ma laud si eu, examenele le-am luat, sunt pe lista acum sa vad daca ma si cheama la vreun interviu si daca mai si il iau. Ca nu sunt buna la interviuri
M-am inscris si la un curs de engleza, ca am avut revelatia ca era gratuit in programul meu. De ce a trebuit sa ajung la ultima sesiune sa ma prind de asta nu stiu
Denisam uf
, am vrut sa pun cuponul de Quebec ( convinsa fiind ca e oferta doar pt. Quebec) si l-am pus pe cel de Ontario..... Oferta e si pentru Quebec....Logic.
Dar unde ati gasit zapada aia mare pe care am vazut-o in poze? Uf, eu mereu nu pot sa ascult filmele, ca-l trezesc pe Marc si am timp de net doar cand doarme el. 
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
mikiion spune:
Ktrinel nu stiu de ce mi s-a deschis pagina de Ontario, ca eu eram pe pagina de Quebec la mine in Mail. iti trimit mesajul prin e-mail , cel de Quebec, pana ma lamuresc.....
Teoretic mie mi s-a printat doar cuponul fara magazine. Magazinele s-au dus pe alta pagina, deci nu fac parte din cupon.
intre timp m-am lamurit, asta e linkul pt. Quebec:
http://www.globoshoes.com/frontEndComponents/specificComponents/newsletter/newsletterDisplay.cfm?nID=2503&mID=414717
Try si la noi astea erau simptomele clasice. Nu dormea noaptea era cea mai evidenta. Dar tot nu inteleg ce s-a intamplat pt. ca totusi are tubulete, poate nu mai sunt la locul lor?
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
Virsta Marc
mikiion spune:
ce e aia snowbelt? eu eram cu intrebarea
Virsta Marc
Andy08 spune:
Try: Tocmai am aplicat pt. CM si am avut de ales intre urmatoarele variante:
- 25 de saptamani cu 70% + 25 de saptamani cu 55% sau
- 40 de saptamani cu 75%
Sotul meu are dreptul si el la concediu de paternitate, din momentul in care se naste copilul, independent de concediul meu de maternitate. Si el poate sa aleaga intre 2 variante:
-5 saptamani cu 70% sau
-3 saptamani cu 75%
Banii pe care ii primim sunt aceiasi, doar ca sunt sume mai mici pe perioade mai mari sau sume mai mari pe perioade de mai scurte.
Oricum, QC ofera mai multi bani decat restul Canadei, indiferent de planul pe care il aleg parintii, pt. ca si la palnul de 50 de sapt., prima jumatate e platita cu 75% fata de doar 55% pe care ii ofera celelalte provincii.
ANge: Am uitat sa-ti zic unde ne-am mutat. Tot in vestul insulei, in Dollard-des-Ormeaux, unde stateam, doar ca la casa.
Oana, Denisam, Nelia: Frumosi copii aveti!
La multi ani Andreilor (am si eu unul in burtica :) si Andreelor si multa sanatate! Si la multi ani, Romania!
Andy
37+
maru spune:
scuze mikkion, stiam ca tu esti cu intrebarea, da roza e tot roza!
e o fasie din Ontario unde sunt caderi mai mari de zapada decat in restul Ontario-ului
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiion ce e aia snowbelt? eu eram cu intrebarea [www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani [www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008 www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008- Virsta Marc |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
try spune:
Miki, maine ma duc la pediatru si aflu mai multe. Ganglionii ii sunt in continuare inflamati, desi a scapat sigur de dureri de urechiusa, desi nu mai are secretii in urechiusa din prima zi de antibiotic.
Posibil sa-i fi cazut tubuletul. La carte zice ca dureaza 6-12 luni pana cad. El aproape 6 luni de la montare. Daca a cazut si se simte nevoia din nou, se remonteaza.