Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
monik16 spune:
ralu_t si tu dormi cu bb in pat? Eu nu cred ca o sa mai scap de ea. Eu am si zile cand ma trezesc la 12… Asta ca sa vezi ca se poate si mai rusinos. Sara Rar se culca pe la 23-23.30, de obicei o prinde 12-1 noaptea. Azi noapte pe la 1.30 s-a culcat. Asa ca ma dau si eu pe brazda dupa programul ei.
cleo78 te-am intrecut!!! Noi avem 332.92 ron la current! Aerul cond si masina de spalat sunt in top.
Am vazut poze cu Mara fffff frumoase; imi place plovarasul ala cu gluga. I-am zis mamei sa-i faca si ea Sarei si m-a anuntat ca i-a luat unul gata facut ca nu stie sa faca gluga… E bine si asa.
gabitzam ma bucur ca Andrei e mai bine. Cred ca e greu cand merg in comunitate din punctual asta de vedere…
Sunt dementiale pozele alea cu ursul. De ce nu ne-ai dat si noua idea???Acum stiu pt. bb 2 sa fac si eu. Chiar mi-a placut!!!
BELLEANE e dulce craciunita ta. De unde ai luat caciulitza??
violet_eyes, bine ai venit! Sa-ti traiasca printesa, sa creasca mare si sanatoasa!
aldaesme multa sanatate, sa va faceti bine!!!
MissParker eu folosesc tot tetine mici ca mi-e teama ca nu mai trage la san apoi… Sincer am incercat una mai mare si nu i-a placut asa ca nu am insistat. Oricum ea nu primeste decat un sg. fel de tetina (nuk).
Si eu am salvat informatiile de la Lilly privind diversificarea. Eu sunt tare derutata din punctul asta de vedere…
bb GABRIEL de denisa73, bb ELENA RUXANDRA de BELLEANE, bb NAOMI de Cenia !
stefany_p felicitari pt. primul MAMA!!!! Sara mea a zis odata tata, din gresala clar! Nu-l zice deloc pe m, dar pe t il mai scapa… Asta e!
chinabulina m-am uitat la filmuletul tau din semnatura. E asa frumos… Vreau sa fac si eu! E greu? Voi vad ca faceti tot felul de chestii dragutze!
YLARI 9100 la 6 luni???!!! Wow!!! Ai fata mare, nu gluma!! Felicitari!
Sara mea doarme acum...Altfel nu mai pupam eu dezmat pe forum...
Noi nu avem inca costum de craciunita dar pleaca tati la Bruxelles sapt viitoare si poate gaseste pe acolo. Pe aici nu am fost decat in Carrefour si n-am vazut.
Aseara am dat jos cutiile cu podoabe de brad si am scos bradul din cutie....Nu mai pot de nerabdare!!!!! Eu l-as face si maine dar mi-a zis sotul ca sa nu ma prinda macar pana la 15 dec...Stiu ca are dreptate dar de sarbatori plecam la vl si as vrea sa ma bucur de el cat mai mult timp...Astia impodobesc orasul la 1 dec, nu? Sunt cu capul, stiu!!!!
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
Lorich spune:
Ne-am intors de afara, a dormit Robert la greu si doarme si acum cu buza cazuta si pe jumatate dezbracat.
La multi ani Naomi by Cenia , Elena Ruxandra by Belleanne Sa fiti sanatosi copilutzi!
Esme sanatate multa si voua!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
stefany_p spune:
deci...cat doream eu sa zica mama...si zice fetelor..ma turuie mereu cand nu-i convine ceva..cum se supara cum baga mama...vorba lu barbat-miu is de vina pentru toata nemultumirea lu fi/miu... gelosuuuu...nu ma asteptam sa fie asa gelos omu'
la multi ani bebelusilor nascuti intr-o zi de 28...
monik16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefany_p deci...cat doream eu sa zica mama...si zice fetelor..ma turuie mereu cand nu-i convine ceva..cum se supara cum baga mama...vorba lu barbat-miu is de vina pentru toata nemultumirea lu fi/miu... gelosuuuu...nu ma asteptam sa fie asa gelos omu' la multi ani bebelusilor nascuti intr-o zi de 28... |
Sunt invidioasa!!! Vreau si eu...
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
Nicole1980 spune:
Raportam si noi un bebe mucios. Imi este mila de el, dar nu stiu ce sa-I fac. Nu l-am mai scos de 2 zile din casa. Parca as incerca azi un sfert de ora….sa vedem.
Eu am facut curatenie ca duminica vin parintii mei sa-l mai vada pe David. Imi este si mie dor de ei …mai ales ca vin si incarcati de mancare sis cap weekendul asta.
Bebe al meu se rostogoleste de cateva ori in patul nostrum si se distreaza copios. Este un scump.
A inceput sa ma ingrijoreze si pe mine criza asta din ce in ce mai mult. Eu ma gandeam sa cer o marire de salariu, mai ales ca bona ma costa 1000 ron pe luna , plus mancare, plus ore suplimentare etc, cred ca ajung pe la vreo 1300 ron. Acum am aflat ca la firma nu se dau bonuri pe luna noiembrie din motive de criza financiara…oare imi vor accepta mie cresterea pe care o vreau de cel putin 1000 ron ?!
Trebuie sa merg sis a vorbesc. Aaaa si nici nu mai fac petrecere de Craciun, asta este un semn rau….
Alysh - vreau si eu la o intalnire cu voi,dar nu ar fi mai bine sa ne vedem undeva prin oras, pe la ora pranzului cand nu este aglomeratie. Daca venim toate la tine acasa…sa nu se sperie vecinii de atatea tipete de bebelusi….
Aaa si noi vom avea costum de mos.
Gabitzam – ma bucur ca Andrei este bine si merge la gradi.
Cleo – imi place puloverul si mai ales culorile, iar Marei ii sta foarte bine.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Alysh spune:
Nicole, cu mare drag te asteptam si pe tine.
Eu am propus la mine acasa tocmai pt ca e mult mai comod si de facut sedinta foto, de dezbracat bebeii, de stat de vorba linistite, de nea Nelu kknelu. Eu cel putin am oroare de asta cu kk, pai unde il spal si schimb afara? mai ales ca asta mic se kkriseste ca lumea nu gluma!
DAr nu pot obliga pe nimeni! Daca aveti alta propunere, ma risc si cu nea nelu KKnelu si vin!
Vlady
Doloress spune:
Stefany felicitari! Dar ce precoce puiul tau! El e cel mai tinerel din toti si uite ce repede s-a apucat de vorbit! Bravo inseamna ca urmatoarea va fi o fetita, dupa superstitii
Andrada fiolele de Camilia i le dau pur si simplu, ii deschid gurita si i le torn, el le papa destul de bine. Cica nu au nici un gust, arata de fapt asa ca apa.
Inais fiolele de la Boiron pentru colici se numesc Cocyntal. Alea de dinti Camilia. Apoi da, intr-adevar Orajel nu e de la Boiron, Orajel e medicament, de aceea ma tot feresc sa-i dau. Camilia ii dau mai des. Ca de la Orajel adoarme cu totul saracul, asa cred ca e de puternic. Desi cateodata nimic nu merge. Mi-e tare mila de el, se jeluie toata ziulica, isi suge buzuta de jos, ce sa zic, mi se par mai grei dintii decat colicile. M-a muscat ieri de deget si am urlat ca am trezit cred tot cartierul, are niste dinti ascutiti! Atunci mi-am dat seama ca el la san nu musca, pentru ca daca ar musca as muri pe loc. Deci suge frumos in continuare cu gingiutele.
Ralu stai linistita ca nici al meu nu se intoarce, nu sta pe burta, nu zice mama, tata, un puturos. Dar nu-mi prea pasa, o sa aiba timp sa le faca pe toate, nu vreau sa stressez copilul cu nici un fel de standard impus. E copil, nu robotel, le va face cand va avea chef. Si eu am fost foarte slow in toate, in mers , in vorbit, spre deosebire de sora-mea care a fost copilul-minune.
Si al meu plange cand il sterg la gura si se enerveaza apoi si nu mai papa nimic. Are o privire de Tauras incapatanat, incepe sa stranga din buzute si ma cearta si nu mai vrea sa auda de mancare. Asa ca il las sa se mozoleasca cat vrea. Ii zic ca uite avionul si vin cu lingurita insa el e piratul aerului si-mi deturneaza avionul care nu mai aterizeaza in gurita, ci in par, prin ochi, prin nas, pe hainute. Nu-i nimic, dupa aceea dam tot la spalat si gata.
Cleo si eu am sa incerc suzeta, pana acum nu a vrut sa auda de ea. Ma gandesc ca poate il dor acum dintisorii si o sa o accepte mai usor. Mi-e frica sa nu ii iasa dintii deformati ca sta numai cu degetul in gura sau isi suge buza de jos. De la dintisori sa stii ca sunt maraiti tare, cel putin la al meu asta e problema mai nou.
Violet_eyes bine ai venit! Eu nici nu ti-am vazut postarile pana acum. Sa-ti traiasca mladita!
Bellane La multi ani pentru Craciunita ta! E o frumoasa!
Onyx la noi inutil sa-ti mai zic ca e frig tare. A inceput sa fulguiasca de cateva zile insa nu s-a pus pe jos, e un fel de mazga umeda asa ca ma si enerveaza, nici nu poti iesi la o plimbarica. Of, si mai avem o gramada pana in martie, abia a inceput!
Esme sanatate multa tuturor! Bravo pentru diversificare! La noi e invers, papa tare bine fructele, legumele mai putin. Desi incepe sa-si dea drumul si la legume incet incet.
Miss eu am tetine pentru 3-6 luni si inca nu i le-am schimbat. Inca de la 3 luni le-am bagat pentru ca nu mai voia sa suga cu cele de 0-3 luni. A avut o perioada cand nu mai voia deloc biberonul si atunci i-am schimbat tetinele dupa care a reinceput sa pape. Deocamdata nu vreau sa i le schimb, cat suge bine din astea raman cu ele. Ca si mie mi-e frica sa nu refuze sanul mai apoi. Desi cum il vad eu agatat de tzatza toata ziua, nu cred eu sa refuze nicicum.
belleane spune:
Multumim pentru urari!
Sarbatorim in familie ca suntem multi acum dar va invit la o felie virtuala de tortulet cu ciocolata si visine.
Costumasul de mos -caci are si rochita l-am luat acu vreo 3-4 ani pentru fica-mea cea mare dintr-un magazin Carrefour.Am pentru cea mica costume de mos pentru toti anii de acum incolo.
Fetita mea se ridica in 4 labute si isi face vant si se arunca parca ar fi la bazin. Astazi i-am dat pentru prima oara carnita in supa de morcovi( 1 lingurita). A mancat binisor. Noi nu am trecut de 125-130ml. Si de cand cu burtica n-am avut curajul sa-i mai dau fructe. Eu seara ii puneam cereale in laptele meu si dormea de la 11 pana la 5-6 dimineata. Dar acum nu i-am mai dat nici cereale. Cred ca o sa fac o diversificare cu incetinitorul.
Eu folosesc tetine mai mari pentru lapte de la avent cu 3 gauri. Si bea doar lapte de-al meu si cu bibe si din san.
Vreau sa invat sa pun linkuri la poze, sper sa reusesc singura; daca nu, va cer ajutorul.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
belleane spune:
proba:
incerc sa pun linkuri:
[url=http://good-times.webshots.com/photo/2499462400104239163wFAUAw]poza1[/url]
belleane spune:
mai incerc