Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefany_p iar va intalniti...uofff |
mamamamamamamama amamamamamama
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Doloress spune:
Stefany imi vine sa-l mananc pe mamos! E un scump si jumatate.
Andree27 spune:
Buna seara si de la noi,
Nu am mai intrat zilele astea ca a fost tati liber si am petrecut in familie!!Am citit mai mult pe sarite scuze!!!
La multi ani tuturor bebeilor care au mai pus o lunita!!!
Miss am vazut leutulsi mosulica ,ai un copilas superb!E un scump de numa!!!Sa stii ca e super felicitarea,poti sa o trimiti linistita!!Am vazut ca si voi aveti vestuta ca si a noastra...hihihi e de la H&m,nu?Uite-o pe a noastra aici http://community.webshots.com/album/568568483PoQIRw?start=60
Gabitzule cu siguranta a intrat ursulache la apa!!!
Lilly la ce pediatra ai fost,multumim de sfaturile de diversificare si multa bafta voua!!!!
am mai citit ceva dar nu mai retin ca ma grabesc ca facem dicoteca toti 3 si sa ajung!
Noi mergem bine cu diversificarea,la Ericut ii plac la nebunei parele,dar sa nu mai zic de supica,o papa la nebunie,si asa ma bucur!Acum seara i-am dat putin de pireut din dovlecel amestecat cu putin laptic de al meu ,dat nu a fost prea incantat!!Fug la discoooo...
Bun venit Viloet,cred ca m zis bine si nu te-am incurcat!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
Adidana13 spune:
Fetelor-dragutelor, azi l-am dat in leaga pe puiuc...in parcul Regina Maria e un spatiu de joaca foarte frumos amenajat si au leagane si pentru pitici cu varste intre 1-3 ani. A fost mai mult decat incantat si l-am luat de-acolo cu urlete si plansete...maine pun poze! Iar ca totul sa fie pe deplin amuzant, bebe al nostru e imbracat in roz - mama nebuna!!! si toate bunicutele din parc ne-au laudat fetita
motata lui mamica
Adidana
http://community.webshots.com/album/568781593VGhlbZ
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
MissParker spune:
citat din mesajul lui Andree27 Miss am vazut leutulsi mosulica ,ai un copilas superb!E un scump de numa!!!Sa stii ca e super felicitarea,poti sa o trimiti linistita!!Am vazut ca si voi aveti vestuta ca si a noastra...hihihi e de la H&m,nu?Uite-o pe a noastra aici http://community.webshots.com/album/568568483PoQIRw?start=60 |
Exact! Ce scump e Ericutul...
Noi am primit-o de la o prietena, azi il imbracasem pt. ea, dar n-a venit si de aceea i-am facut POZA.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
ainigriv spune:
Fetele mele dragi,nu mai apuc nici sa citesc,d'apoi sa scriu...Este tati acasa cu noi si in loc sa avem mai muuult timp,este invers.Paradox!!!Nu vrem sa mai dormim bine ziua,ca de,stam cu gandul la joaca,cum il simte in zona cum trezireea,iar noaptea cam des ne trezim si nu prea mai merge cu bidonul sa adormim la loc.O fi derutata de la papica solida sau poate vreun dintisor ne chinuie,nu's deloc,sunt in ceata totala...Din ce am mai prins pe la voi,citit asa printre randuri,sper sa fie dinte,nu diversificarea de vina.
Cleo,avem si noi probleme cu un bidon,asa cum spuneai,cred ca nu curge robinetul cum trebuie sau banuiam ca o jeneaza la gingie,ca suge putin si se pune pe urlat frateee.Daca schimbam bidonul e ok.Dar ce ne facem noi,ca mai papam acum si solide si raman negolite,eu cu pompa nu pot scoate prea mult...asa ca Dumnezeu cu mila.Pe de alta parte nu as vrea sa se reduca lapticul,inca nu am siguranta cu diversificarea asta,ca la halul in care doarme acum ziua cu juma de ora,nu e in stare nici sa manance de maraiala.
Iulia,citeam ca ai luat 2 costumase la fel?!Daca vrei sa scapi de unul trimite PM ,ca tre sa fim cam la fel ca dimensiuni,chiar mai mici suntem noi,deci cred ca ii vine bine si asa nu am timp sa umblu pt mos Nicolae.
Simona sau Andreea,poate ne dati niste detalii despre simptomele bronsiolitei,ca suntem cam fornaite si mi-e tareee frica.Cum se poate transforma o simpla tuse/raceala in asa ceva?!
In rest pupici si imi cer scuze ca nu am citit inca tot.Sper sa recuperez,dar in weekend avem mosafiri,asa ca slabe sperante...
Nicole1980 spune:
citat din mesajul lui MissParker Fetelor, ce parere aveti de felicitarea noastra de Craciun? Da' sincer... ca tre'/vreau s-o trimit la cel putin vreo 70 de persoane si sa nu ma fac de ras... Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008) Poze cu noi |
Miss - cum sa te faci de ras cu asa splendoare de baiat care infrumuseteaza felicitarea. De fapt ii da viata... Este superba, ti-a iesit no 1 si de data asta
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
ralu_t spune:
Elena, Naomi si Gabriel!!!
sa va zic ce harnica am fost ca m-am adunat de pe drumuri, v-am citit si am si conspectul gata, numai sa mai doarma tudorica sa apuc sa-l scriu
m-am tuns scurt, va pun poze maine cand se intoarce barbata-miu, sunt f incantata. nu baietzeste, ci asa pana sub falci...arat ca la 18 ani, numai bine pt intalnirea de maine. am fost si la impachetari, am spalat si masina....ohooo
violeta bine ai venit, felicitari pt performante, imi dau seama ce a fost in sufletelul tau pana acum
lori nu stiu exact cum am renuntat la ros unghii, pur si simplu a inceput sa-mi fie mila de ele, aveam grija sa merg des la manichiura, sa le am mereu ingrijite si asa nu mi-a mai venit sa le stric. poti incerca manichiura cu gel/acrilic ca devin imposibil de ros si arata bestial. problema e ca tre sa mergi musai la 2 saptamani pt manichiura. tu in taxi nu poti lua si scoica cu tot cu baza? scoica o pui apoi pe carucior si baza o tii in mana ca e usurica, mai ales daca ne vedem altundeva decat in parc, nu te va deranja ca ai unde sa o parchezi...
alysh, cornitele de ren vor fi de rezerva. mi s-a pus pata sa-i iau un costum de spiridus de craciun, am vazut pe site la mothercare unul minunat. ma duc in we sa cumpar, maine mai bine zis, intre liceu si carciuma cu petrecerea, trec pe la mothercare doroanti. pe net costa 12 lire, sper sa nu fie dulblu la noi ca altfel fac comanda mai mare pe net. se mai baga cineva sa impartim costurile de transport? eu una sunt pt chinezesc, mi-e o pofta de ciorba aia acra iute pe care n-am putut s-o mananc nici in sarcina nici cat am alaptat we trecut am vrut sa merg sa iau la sufertas, dar nu am apucat. mie imi place la nebunie mancarea de la ei, pacat ca e cam uratzel localul..oricum, sa-mi ziceti si mie din timp, ca tre sa-i dau liber bonei in ziua respectivaeu as prefera in timpul saptamanii ca eu in fiecare we am ceva de facut. iar treaba cu taticii, strict din punctul nostru de vedre, nu prea cred sa mearga, ei nu se cunosc, va fi ciudat, despre ce sa vorbeasca? mi-e ca or sa se simta stingheri...
belleane ce craciunitza!!!ai niste fete...vreau si eu una...azi la coafor venise o mamica cu 2 comori dupa ea sa le tunda, una mai frumoasa ca alta, mi s-a pus un nod in gat, vreau si eu o fetitza dulce dulce!
aldaesme noi ne-am pacalit multa vreme cu masa nocturna. din senin la un mom dat a inceput sa pape noaptea. nu stiu daca tu vrei/reusesti sa-i dai biberon. noi am scapat de ea si in consecinta mananca mai bine ziua dandu-i apa vreo 3 nopti la rand si acum nu se mai scoala. asta dupa ce noaptea manca si 210ml si ziua facea nazuri.
miss sfatul meu e sa continui cu tetine mici ca nu mai pune el gura pe tzatza daca vede ce usor e la biberon. cica si cu cele mai mici tetine e de vreo 7 ori mai simplu la bibe fata de tzatza.cei de la avent recomanda doar o sg gaura pt bebelusii alaptati. eu doar dupa ce nu i-am mai dat sa suga deloc am ajuns la nr.2 si acum incerc sa-i dau cu 3 gauri dar saracu abia face fata, inghite de zici ca-si da duhul..insa biberonul se termina aproape instantaneu
monik noi nu dormim cu bebe, el se culca la el in patut. il iau doar dimineata la noi in pat, la 8 cand se trezeste el de foame si mai dormim toti 3 o ora in medie.asta a ramas de cand il alaptam si ii dadeam sa suga lugita dimineata ca nu eram complet treaza. noi n-am avut probleme deloc cu somnul, am dormit cu el vreo 4 zile cand a fost f bonlav si cand am vazut ce mult ne place tuturor, l-am mutat repede inapoi in pat la el ca nu stiu cat de dependent devenea el, dar noi sigur...si ca tot mi-am amintit acum, sa stii ca eu mi-am facut mari procese de constiinta legat de pm-ul acela cu spitalul pe care ti l-am dat inainte sa nasti. imi pare rau ca nu am putut intra eu pe forum mai devreme din motive de bb mic sa vad ca urma sa nasti acolo. m-am tot gandit ca ti-am facut mai mult rau decat bine , asa, in prag de nastere. daca tu zici ca ti-a prins bine nu pot decat sa ma bucur
nicole marire de salariu?!?iti urez succes! sincer, si eu ma gandeam ca nu ma intorc fara vreo 300 de euro in plus, asta inainte de criza, si acum...nici noi nu mai facem petrecere de carciun, ma rog, se pare ca facem ceva la noi in sediu, dar fata de anii trecuti unde mergeam numai la fitze...vai de capul nostru!
Laurita sa stii ca mancatul e semn bun. poate aveti noroc si scapati de antibiotice. succes sa va lase in pace febra! sa stii ca am mai multe prietene gripate cu febra, circula o viroza...la astea eu stiu ca antibioticele sunt de prisos
stefany...cat e de dulce mai...cata jale e pe el...minunat!!!
gata, ma duc sa scol flacaul ca nu mai doarme la noapte
va pup si in caz ca nu mai apuc sa intru, we placut!
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
ralu_t spune:
edit: am vazut puiuc super dulce de adidana...poza cu caciula gen coif in brate la tati este monumentala, zici ca e piticul din poveste
edit la edit: laura, cat ai zis ca se poate tinu piureul de legume in frigider? o saptamana sau nu retin eu bine?
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
Nicole1980 spune:
Am iesit si noi o ora afara.
Laurita – pup Mirci sa fie bine. Dar ce are , este racit ? Sau de la vaccin?
Alysh, Simo, Laura – asta ziceam si eu…totusi 10-15 mamici cu bebeii la tine acasa Alysh …nu stiu ce sa zic…deranjul…galagia…e prea mult si pentru tine….Si eu sunt pt spatiul de joaca…cat despre soti…nu stiu daca e o idée buna. Al meu stie despre “fetele mele” de pe forum, insa atata timp cat el nu prea intelege “despre ce vorbim noi in 20 pagini de forum”…nu prea cred ca o sa reusesc sa-l aduc la intalneala. Iar in plus, in timpul saptamanii este mai liber….
Stefany – mi-au dat lacrimile. Asa face si Daviduta mamamam….
Ralu – eu am vrut sa ii iau lui David costumul de elf (spiridus), insa la mothercare nu mai este pe stoc de mult timp, iar in Ro nu stiu daca gasesti. Aaa si am vorbit la firma, se pare ca nu e dracu chiar asa de negru…o sa incerc cu marirea, sa vedem ce iese.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008