Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

iar va intalniti...uofff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Sunt de acord cu locul de joaca, dar hai sa gasim undeva in centru sa fie ok pt toata lumea. asa cum ii e imposibil lui Lorich sa vina in Decebal/ Dristor asa imi e si mie sa vin in Drumul Taberei. Sa gasim o cale de mijloc.

Pana acum suntem cam 11 pe lista...

PS Acum am vazut ideea cu sotii....mda, nu stiu ce sa zic. Cred ca ar fi mai dragutz sa ne vedem doar noi, sa stam la taclale....sotii se plictisesc rpd

Scuze, sunt cu Vlad in brate si de-aia scriu asa

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

iar va intalniti...uofff

Ce frumos zice mama...Asa face si Matei, deci cred ca va urma fata. David zicea numai ta-ta

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Buna fetele.nu scriu mult ca sunt cu bb
Am vazut deliutza de Micaela, e grozava!!!!Mati al meu deja merge cu viteza in 4 labutze!!
Miss, e grozava felicitarea, fara nici o periuta...i-au facut si lui Dav poze de craciun la gradi, n-au iesit asa misto ca a ta. Sincer.
Alysh, e super ideea, dar la cite suntem...poate gasim un loc de joaca.De fapt stiu un afterhour linga mine aici.Nu e cu topogane etc pt cei mari, e pt copilasi mai mici, are ca un tarc, se pregateste si mincarica..putem intreba.Si putemface intr-o duminica sa vina si sotii...zic si eu..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Daca stabiliti sa facem intr-o duminica cu si cu tatii, vin sigur ca are cine sa ne aduca... nici nu mai fac mofturi viavi de locatiune

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Fetelor, ce parere aveti de felicitarea noastra de Craciun?

Da' sincer... ca tre'/vreau s-o trimit la cel putin vreo 70 de persoane si sa nu ma fac de ras...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

E super!!! Vreau si eu...

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Miss e super!

mai incerc o data poza

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Bravo! Ti-a iesit!! Si eu m-am chinuit pana sa reusesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

buna ziua fetele!

Am citit tot, nu am apucat sa conspectez. inca luptam cu febra...azi mi-a facut iar 38, 3, in ciuda faptului ca suntem pe panadol/nurofen la 4 ore...i-am pus si un novocalmin...si comprese reci. De mancat mi-a mancat f bine, nu ma plang. Daca maine nu-i trece, bagam antibiotic.
SUper ca ne-am strans atatea pentru tombola!
Alysh iubita, daca ne strangem prea multe, putem sa ne orientam spre un spatiu de joaca sa vedem cat ar costa sa inchiriem. Programul pe care l-ai facut tu e super...geniala ideea, iti multumim pt idee si pt invitatie!
Ce ziceti fetele, ne putem orienta si spre un spatiu de joaca daca ne strangem peste 10 si daca e convenabil ca pret, nu?
cat o costa?
Sis ia zi tu, mami cam cat vine de fiecare???

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Laura, imi pare rau ca e bolnavior Mircea. Multi sa treaca repede!!!

Eu sincer nu prea ies afara ca sunt foarte friguroasa si am cam tinut-o in casa pe Sara... Sunt sigura ca nici asa nu e bine dar nu-mi vine sa ies....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:

copil obosit si nervos ..pe ma'sa
http://good-times.webshots.com/video/3038878080104447517nJYZwb

Deeci m-ai terminat, nu ma mai saturam, i l-am aratat si lui tati... superb, abia astept si eu... sa-i dai un pupic de la mine!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Citat:

copil obosit si nervos ..pe ma'sa
http://good-times.webshots.com/video/3038878080104447517nJYZwb

Oooooooooooooooooo e dulce foc!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lorich, Monik hai ca ne facem bine pana pe 10 suntem fresh! Eu sunt de acord si cu centru, si cu zi de we si cu casuta lui Alysh, cu orice, noi venim! Macar sa ne iasa intalneala asta, va fi memorabila! si am un chef...
Stefany frumos vorbaret ai tu acolo...
Ralu_t ce misto ca ai intalnirea de 10 ani...noi am avut-o acum 2 ani si a fost asa frumos...si eu si sis si ambii soti din aceeasi clasa... si toata lumea cu entuziasm, cu mailuri plangacioase, cu promisiuni ca o sa tinem legaturi stranse etc... a fost excelent, sper sa fie si la tine la fel. felicitari pentru ca ai mai scapat de kg!!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput