Efecte inainte si dupa folosirea reductil-ului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Eu nu puteam sa vorbesc de sete,ma inecam si eram nervoasa, f sensibila dar nu de foame,ci de la pastila,asa mi-a spus medicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PISI_LUMI spune:

Da, l-am luat la indemnul medicului, si apa oricum beau cel putin 3 litri pe zi, iar regim am tinut in limita bunului simti de cateva luni si nimic. Am incercat si cu cel disociat si nu s-a vazut nimic, asa ca am zis ca ma risc sa iau un ajutor...Si pe langa mi-am luat si o centura de masaj, ca la mine s-a depus foarte mult la burta, de zici ca mai am un pic si nasc....Asa ca incerc orice varianta ca nu vreau sa apar in rochie de mireasa si sa zica lumea la nunta ca sant insarcinata...

Va tin la curent...

M-am gandit sa nu ma cantaresc decat o data pe saptamana cand merg la medicul de famile pentru control, ca tot acolo m-am cantarit si prima data...

Acasa aveam 75.5 kg si la ea aveam 79 kg, dimineata pe nemancate....

Spor la slabit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

PISI_LUMI,

Daca zici ca ai tinut regim cateva luni si nimic, te-ai dus la un endocrinolog sa-ti faci un set de dozari hormonale?

Pt ca reductilul, inhiband centrii foamei din hipotalamus ajuta sa ti regimul (cu toate riscurile asociate acestei pastile). Atat.

Mergi la inceput