Efecte inainte si dupa folosirea reductil-ului
Buna,
Va citesc de foarte mult timp, si iata ca in sfarsit m-am hotarat sa va si scriu....
Astazi am luat si eu prima pastiluta de reductil, si vroiam sa aflu mai multe pareri despre ce se intampla daca reusesc sa slabesc cu el?
Cum pot sa ma mentin dupa?Pot sa-l iau in continuare si sa incep sa mananc cat de cat normal, si sa ma mentin, sau risc sa ma ngras la loc, chiar daca continui sa-l iau?
Multumesc....
Raspunsuri
misha71 spune:
Pai in primul rind sper ca ti-a fost recomandat de medic, ca daca nu, atunci nu e ok deloc. Are o carutza de efecte nedorite, iar daca nu le iei sub supravegherea medicului, e posibil sa dai in alte dandanale.
Citi ani ai, ce inaltime si ce greutate ai?
Eu am luat, bineinteles la recomandarea si sub supravegherea medicului, dar nu am slabit, deoarece nu am tinut si un minim de regim alimentar. Pot spune doar ca m-am mentinut, iar dupa ce am terminat m-am ingrasat la loc, din vina mea, desigur.
Am fost insa o norocoasa pentru ca nu am avut decit palpitatii in primele 2 saptamini, dar din cauza lor imi era greu sa adorm; simteam cum o ia razna inima.
Alte reactii nu am avut, dar m-au speriat suficient de mult si astea ca sa nu mai iau si sa incerc sa maninc rational, fara alte "suplimente"
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
PISI_LUMI spune:
Mi l-a dat medicul de familie, si pe langa mai iau si redigest.
Am 25 ani, 1.72 si 80 kg, pe care le-am luat in 4 luni de inactivitate... nu pot spune chiar stat la pat, dar nu am iesit aproape de loc din casa, unele probleme de sanatate...
Am mai citit pe forum ca au fost fete care au slabit si 13 KG in 2 luni si nu au avut nici un efect secundar...poate doar acel gust de metal...
Delphinas spune:
si eu m-am apucat sa iau reductil. sunt la a 2-a pastila.
mi le-a dat fosta dr de fam...m-am mutat de la ea din cauza unor chestii mai putin placute.
pana acum ma simt bine. dar inainte de a le lua am rasfoit internetu in lung si in lat si am vazut sumedenia de reactii adverse care le poate avea asupra organismului. nu stiu ce si cum va fi. sper sa fie bine.
poze, Just Me
ambitioasa
PISI_LUMI spune:
Am inteles ca depinde foarte mult si de regimul sau dieta pe care o tii in tot acest timp...
Mi-e mie frica de ce o sa se intample cand nu-l mai iau...mai ales ca vreau sa ma tina macar pana in septembrie cand o sa fiu miresica...
Dupa aia nu prea ma mai intereseaza ca intentionez sa fac si un bebe, dupa nunta.
De la ce dimensiuni ai plecat, varsta , greutate , inaltime...?
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PISI_LUMI Mi l-a dat medicul de familie, si pe langa mai iau si redigest. Am 25 ani, 1.72 si 80 kg, pe care le-am luat in 4 luni de inactivitate... nu pot spune chiar stat la pat, dar nu am iesit aproape de loc din casa, unele probleme de sanatate... Am mai citit pe forum ca au fost fete care au slabit si 13 KG in 2 luni si nu au avut nici un efect secundar...poate doar acel gust de metal... |
Amindoua??? Nu stiu ce sa zic...dar daca ti-a dat medicul schema asta, o sti el ceva. Sper numai sa fi fost atent la reactii si la contraindicatii, mai ales ca spui ca ai avut si probleme de sanatate.
Daca e ok, atunci spor la slabit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
ali77 spune:
Buna fetelor,
Am luat si eu reductil o luna doar (medicul mi-a recomandat sa iau cel putin 3 luni)si cu un regim fara dulce, sucuri acidulate si paste fainoase am slabit 5 kg. Iar urmatoarea luna fara reductil doar cu o alimentatie fara dulciuri, sucuri si paste fainoase si putina miscare am slabit 4kg. DECI SE POATE SI FARA REDUCTIL.
Rductilul este un medicament care actioneaza direct la sistemul nervos central si taie pofta de mancare. PUR SI SIMPLU NU MAI IMI ERA FOAME. Reactii adverse: constipatie (scaun 1 data la 5 zile si cu sange), gust de metal, dureri foarte mari in piept (in ultima saptamana nu m-am simtit deloc bine fiind si motivul pentru care am intrerupt tratamentul).
Dupa 6 luni am inceput incetul cu incetul sa pun kg la loc, ba chiar 5 kg in plus (am slabit 9kg si am pus la loc intr-un an 14kg.
In concluzie eu nu as mai recomanda la nimeni REDUCTIL, mai ales ca are foarte multe reactii adverse.
Littlelight spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PISI_LUMI Buna, Va citesc de foarte mult timp, si iata ca in sfarsit m-am hotarat sa va si scriu.... Astazi am luat si eu prima pastiluta de reductil, si vroiam sa aflu mai multe pareri despre ce se intampla daca reusesc sa slabesc cu el? Cum pot sa ma mentin dupa?Pot sa-l iau in continuare si sa incep sa mananc cat de cat normal, si sa ma mentin, sau risc sa ma ngras la loc, chiar daca continui sa-l iau? Multumesc.... |
Eu am luat reductil de 10 mg prescris de medicul endocrinolog 2 luni, timp in care am slabit cu chiu cu vai (si cu regim, bineinteles) vreo 5 kg. L-am intrerupt pt ca deja aveam ameteli, gustul ala metalic in gura (care m-a mai tinut inca 3 luni) si dureri de cap frecvente.
Dupa ce l-am intrerupt, kg date jos au revenit in conditiile in care am mentinut regimul (nu unul anume, ci unul fara dulciuri, fara grasimi, paine numai 2-3 feliute maxim pe zi, fara mancat dupa 6 seara si baut regulamentar apa - pe care o beau oricum)
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
Blueiris spune:
Mie mi-e foarte clar ca pastilele de slabit nu se iau dupa ce experiente au avut alti oameni. Fiecare reactioneaza dupa cum ii este structura. Am luat si eu Reductil de 10 mg la recomandarea medicului endocrinolog. Dupa 3 saptamani in care nu s-a intamplat nimic, am inceput sa tin regim. Si-am slabit destul de bine. Nu mi-a fost rau de la el nici macar un minut dar nici nu cred ca faceam mare scofala daca nu tineam regim. Acum, dupa 6 luni de cand nu mai tin regim, am pus la loc 5 kg din cele 9 date jos. Dar asta cu efort mare , adica mancat la greu si nefacand niciun fel de miscare. Daca tu crezi ca te ajuta sa-l iei, ia-l (e cu reteta, da?) dar incearca sa si tii un regim. Primele zile-s mai grele... Eu ma reapuc dupa sarbatori de regim+reductil. Am un regim destul de interesant, luat de la un centru de slabit.
Mami de Maria
maria_ene spune:
Dar de sete?De stare depresiva?
Eu eram mereu insetata,muream de sete si eram foarte iritata,parca mereu pe ganduri
Blueiris spune:
Maria, nu stiu daca m-ai intrebat pe mine de sete si depresie. Pai ma refeream ca primele zile fara mancare sunt mai grele. De la reductil nu am avut absolut nimic. Apa oricum beam f multa, ca facea parte din dieta si depresie tre a recunosc ca am avut...dar de la lipsa de cartofi prajiti si alte "delicatese". Daca mi-ar fi fost rau de la el, nu l-as mai fi luat clar.
Mami de Maria