Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (233)
Raspunsuri - Pagina 4
bernix spune:
Mai fetelor, cele care au facut calendare cu pozele copilasilor anul trecut si alte doritoare, Bobo va asteapta la calendarul.tau@gmail.com. si ma tot bate la cap sa va zic, el sperand sa nu se aglomereze prea tare inainte de craciun.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
cecilia L spune:
Sa inteleg ca nu mai pot vota printesele pana deseara?????
eu le-am votat aseara....cate un 
pt fiecare.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Sabina spune:
Cecilia , citeste mai cu atentie mesajul meu ala cu bataia, ca ti-am cerut si iertare ca te mentionez ,desi nu-l bati, la altceva ma refeream.
Eu pana la 3 ani jumate n-am pleznit-o pe Sofia, si da, cand se intampla, sunt vinovata si e abuz :((
Gh e mai bagaret ca sor's si m-am trezit strigand la el sa nu bage degetui in priuza...si da, e abuz, trebuia sa-l iau de-acolo si gata, ce sa fac, nu suntem perfecti, toti gresim, ideea e sa stim cagresim si sa incercam sa minimalizam momentele astea.
daca nu m-as face prima vinovata de toate astea, n-as indrazni sa scriu...pe bune! dar scriind, ma responsabilizez mai bine.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
Cecilia, drept sa spun si Ghighi musca rau, am observat ca se amuza cand reactiozez la asta, daca tip de durere el rade. Functionam ca o jucarie, el loveste ceva si asteapta reactia . eu l-am potolit repede ca am strans din dinti de durere si i-am zis frumos ca ma doare si nu e bine sa faca asa, n-am tipat ( mi-au scapat vreo doua urlaturi lainceput)si l-am condus spre jucarii, cu butoane,sa apese sau sa muste acolo.Vad ca mi-a mers asa, deocamdata.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Bernix, care-i treaba cu calendarele ? Dar cu degetica, care-i treaba,i-ati mai prezentat crengi de copaci ?
Noi, adica tac-su l-a dat cu capul de tavan, tot asa, la o joaca .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
luy spune:
La multi ani, Gabriela !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de frumoasa ta familie ! Sa-ti fie fiecare zi plina de zambete si bucurie !

Un cadoutz de la noi www.flickr.com/photos/septoct2007/3063514010/" target="_blank">aici 

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
luy spune:
Nu pot sa mai scriu, trebuie sa ies afara cu Maria, e moarta de somn si nu adoarme in casa 
Revin dupa ce adoarme ! Ma trage de mana si plange, fug...
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
devylla spune:
La noi este agitatie mare...deabia mi-am facut timp sa intru sa va scriu doua randuri inainte de plecare.
Maine dimineata ne luam zborul.Erika si-a mai revenit din raceala,insa acuma ii curge un ochi...a prins un obicei prost,isi tot indeasa in ochi colturi de material si cred ca s-a iritat.Este si ea tare agitata,poate simte.Toata lumea este agitata.
Acuma va doresc un week-end placut si ne mai auzim de peste ocean.
Bernix ahhh imi amintesti ce ma asteapta acuma la munca...calendare si felicitari in perioada asta la greu.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

LA MULTI ANI, GABRIELA!