Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (233)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Mai fetelor, cele care au facut calendare cu pozele copilasilor anul trecut si alte doritoare, Bobo va asteapta la calendarul.tau@gmail.com. si ma tot bate la cap sa va zic, el sperand sa nu se aglomereze prea tare inainte de craciun.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sa inteleg ca nu mai pot vota printesele pana deseara?????
eu le-am votat aseara....cate un pt fiecare.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Bernix, multumim

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cecilia , citeste mai cu atentie mesajul meu ala cu bataia, ca ti-am cerut si iertare ca te mentionez ,desi nu-l bati, la altceva ma refeream.
Eu pana la 3 ani jumate n-am pleznit-o pe Sofia, si da, cand se intampla, sunt vinovata si e abuz :((
Gh e mai bagaret ca sor's si m-am trezit strigand la el sa nu bage degetui in priuza...si da, e abuz, trebuia sa-l iau de-acolo si gata, ce sa fac, nu suntem perfecti, toti gresim, ideea e sa stim cagresim si sa incercam sa minimalizam momentele astea.

daca nu m-as face prima vinovata de toate astea, n-as indrazni sa scriu...pe bune! dar scriind, ma responsabilizez mai bine.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Cecilia, drept sa spun si Ghighi musca rau, am observat ca se amuza cand reactiozez la asta, daca tip de durere el rade. Functionam ca o jucarie, el loveste ceva si asteapta reactia . eu l-am potolit repede ca am strans din dinti de durere si i-am zis frumos ca ma doare si nu e bine sa faca asa, n-am tipat ( mi-au scapat vreo doua urlaturi lainceput)si l-am condus spre jucarii, cu butoane,sa apese sau sa muste acolo.Vad ca mi-a mers asa, deocamdata.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Bernix, care-i treaba cu calendarele ? Dar cu degetica, care-i treaba,i-ati mai prezentat crengi de copaci ? Noi, adica tac-su l-a dat cu capul de tavan, tot asa, la o joaca .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, Gabriela !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de frumoasa ta familie ! Sa-ti fie fiecare zi plina de zambete si bucurie !
Un cadoutz de la noi www.flickr.com/photos/septoct2007/3063514010/" target="_blank">aici

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nu pot sa mai scriu, trebuie sa ies afara cu Maria, e moarta de somn si nu adoarme in casa

Revin dupa ce adoarme ! Ma trage de mana si plange, fug...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

LA MULTI ANI, GABRIELA!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

La noi este agitatie mare...deabia mi-am facut timp sa intru sa va scriu doua randuri inainte de plecare.

Maine dimineata ne luam zborul.Erika si-a mai revenit din raceala,insa acuma ii curge un ochi...a prins un obicei prost,isi tot indeasa in ochi colturi de material si cred ca s-a iritat.Este si ea tare agitata,poate simte.Toata lumea este agitata.

Acuma va doresc un week-end placut si ne mai auzim de peste ocean.

Bernix ahhh imi amintesti ce ma asteapta acuma la munca...calendare si felicitari in perioada asta la greu.

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput