Cine a dat ERDOMED
Ne-a prescris si noua medicul ca nu mai scapam de tuse. I-l dau de luni seara dar parca si mai tare tuseste.
A fost noapte de cosmar . A alternat tusea productiva cu tusea seaca.
Asa ar trebui sa fie reactia la medicament? Cine il foloseste sau l-a folosit.
Multumesc
Raspunsuri
g_ioana spune:
Eu i-am dat mandrie mele si-i merge de fiecare data,scoate toate secretiile..in prima faza dupa ce-i dadeam ii fluidifica secretiile si o puneam sa sufle nasul foarte bine,pentru ca este greu sa-i pui sa le scuipe la varsta asta.Eu cred ca ar trebui sa-i dai macar 3 zile,da-i multe lichide caldutze si incearca sa-i scoti cumva secretiile dupa ce-i administrezi erdomed.sanatate multa
Hopes spune:
multumesc mult.
Bea multe lichide in general.
Acum i-am facut si ceai de ceapa cu miere.
Sa vad ce iese.
M-am saturat de tuse
mirela.d spune:
Si baiatul meu a luat erdomed. Cam dupa 3 zile, intr-adevar, nu mai tusea si nici nu-i mai curgea nasul. Eu i-m dat 8 zile (spre rusinea mea pentru ca mi se spusese sa i-l dau 10 zile).
cylyche spune:
Salut!
Si eu i-am dat erdommed lui Edy al meu dar nu a vrut sa bea pt ca are un gust oribil.
Noi tot ne chinuim cu tusea ca Edy al meu ete alergic la cva ,asa ca la prima bronsita apare si tusea seaca persistente.Am fost la alergolog si tusea e din cauza unei alergii.Ai grija sa nu fie la fel si la Eduard al tau.
Deci tusea ne trece cu aerosoli.
Multa sanatate.
Hopes spune:
off fetelor, m-am saturat.
Tuseste intruna.
A luat si Bronchicum elixir, si Plantusin, si Coughend (naturiste)
Dupa ce am mers la pediatru ne-a dat Erdomed-ul asta, dar nu vad nici o ameliorare, dimpotriva. Cand are tuse productiva cand seaca...
Ayla21 spune:
La noi a fost apa de ploaie erdomedul. Am testat mai multe siropuri pt tuse, dar tusinul si-a facut cel mai bine efectul.
Monica
22+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
Ayla21 spune:
Si noi am testat Bronchicum si Robitusin, a mers o vreme si ala, dar pana la Tusin nimic. Am intrebat-o in final pe dr de ce nu mi-a dat tusin de la inceput si a zis ca ea credea ca va trece cu Erdomed. Acum daca tuseste o intreb de la inceput, imi da Tusin?![]()
Monica
22+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
rapsody spune:
Si al meu tusea la fel, in continuu si cu sunetul ala ciudat pe care nu-l mai uiti cand il auzi. I-a prescris dr. Erdomed si 2 injectii cu Hemisuccinat.Am fost aproape de dus la urgenta, de fapt am fost pana acolo si dupa o ora de asteptat la usa am plecat, daca intram sigur ne interna.Noroc ca i-a trecut...

notat