Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 88

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna ziua, fetelor!

Am o mare rugaminte la voi, poate imi puteti raspunde la o intrebare.
Sunt programata pentru laparo pe 10 dec si as vrea sa merg in dimineata aceleiasi zile si pentru internare-analize. credeti ca se poate sau trebuie neaparat sa merg cu o zi inainte?
i-am dat un sms lui Tutu sa-l intreb da' nu mi-a raspuns.

la prima laparo m-am dus in dimineata aceleaisi zile, s-a schimbat ceva intre timp?

va pup si astept raspunsul vostru

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Valyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.... Doamne ajuta
FELICITARI DIN SUFLET, DOAMNE CE MA BUCUR

Magdi... LA MULTI ANI , TOT CE-I MAI FRUMOS SA-TI APARTINA, MULTA SANATATE
UN BRAT DE FLORI

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Vally felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Cristy, eu stiu ca trebuie sa mergi la analize pentru laparo neaparat cu o zi inainte de operatie. In octombrie, cand am facut eu histeroscopie, dr.T a trimis cateva fete acasa din aceasta cauza, pentru ca era atunci o noua dispozitie a spitalului, cred ca din cauza anesteziei generale, nu stiu exact, prin care s-a hotarat ca analizele sa se faca intr-o zi, iar laparo in alta zi, in nici un caz in aceeasi zi. Bafta multa si rezultat beton. Poate mai intri sa ne spui cum a fost.
Madutz, multumesc mult iubita.

Week-end placut tuturor .

Vally e gravi, Vally e gravi.......

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

FELICITARIIIIII!!!!
valy ai primit cel mai frumos cadou de Mos Nicolae. Ne bucuram nespus pentru tine. Aceasta reusita a ta ne mai da si noua sperante legate de FIV-urile lui Tutu. Sa ai parte de o sarcina usoara, la termen si bebe/i sanatos/i...

la cum a fost toata ziua de frumoasa numai cu o veste buna se putea incheia.

Week-end frumos fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Vally, felicitariiiiiii! Sarcina usoara, la termen si un copil/2copii sanatosi!

Multe felicitari si Dr Tutunaru! Sunt convinsa ca in scurt timp va deveni la capitolul FIV ceea ce este astazi in laparo!

MAGDI LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA, FERICITA SI CU BEBE IN BRATE CAT MAI REPEDE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

, multumesc pentru raspuns si urari. inseamna ca trebuie sa merg la spital cu o zi inainte, dar la ce ora? si trebuie sa raman peste noapte sau dupa ce imi ia sange pot sa plec acasa? of ... am atatea emotii de parca ar fi prima data cand o fac

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetelor..eu nu sunt tutunareasa...dar lupt cot la cot cu voi!!!
va bruiez aici, pentru ca vreau sa ma ajutati daca se poate...eu o sa fac o operatie clasica in cluj..asta in urma unei laparoscopii si in urma unui diagnostic dezastruos..dar asta e alta poveste..
ce vroiam sa va rog..e sa-mi spuneti si mie cam cati banuti sa iau la mine!!!ptr doctori,asistente,anestezist...etc... va rog mult sa ma informati si pe mine!!luni ma operez si habar nu am ce si cum!!mai ales ca eu sunt din bv...
multam in avans!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Felicitari Vali, multa liniste si optimism in lunile care vin! Tot intrebai tu de embrioni congelati, iata ca singura lucru rece de care ai nevoie este inghetata la care probabil os a poftesti. Grija multa sa nu racesti sau sa prinzi vreun virusache acum.
Si eu as vrea sa-l vad pe T beat! Hahaha, eu zic sa ne mobilizam sa-i dam omului motive! Felicitari Domnul Doctor, stiu sigur ca va ajunge clinica mult mai vestita decat toate ungurestile si austriecele si nemtestile!

Cristi, nu trebuie sa-ti fie frica, Dr T este acelasi "maini de aur" personalul super dragut... iar operatia in sine... probabil nu trebuie sa-ti mai spun: mai mult decat necesara si usoara. Tu trebuie doar sa respecti recomandarile intocmai. Pe prima pagina este un mic ghid extrem de folositor si inca actual. Bafta multa! Mai intra sa ne povestesti.

Va pup pe toate, fara exceptie!!!! Sa va aduca mosul in pantofi multe dulciuri si bunatati!

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

BRAVO VALLY !!!
Sa ai o sarcina usoara si un bb frumos si sanatos !

Mergi la inceput