"Iubire de Argint "

"Iubire de Argint " | Autor: ella_72

Link direct la acest mesaj

Ce ziceti de acest serial de pe Kanal D ? Mie imi place la nebunie , desi nu l-am vazut de la primul episod.....

Ella

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Si eu sunt mare fan!!! Nici eu nu l-am vazut de la inceput, il urmaresc de prin septembrie. E SUPER!!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelajj spune:

buna e super serialul si eu il urmaresc imi place mult ce l mai mult imi place ca nu o lungesc ca in alte seriale daca sa u certat in episodul asta in urmatorul se impaca e super si actorii imi plac pa va m pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizi32 spune:

l-am urmarit aici... a vut mare priza la public. mai mult arabia saudita e innebunita dupa el, au inceput aia pe acolo sa-si faca triocuri cu imprimeuri din chipurile actorilor principali.
sant f multe seriale bune aici, pacat ca numai kanal d a intrat pe romania. mi-ar fi placut sa se difuzeze de ex ' AVRUPA YAKASI' si chiar ma gandeam sa le scriu celor de la ATV in sensul asta. e un serial de comedie desprins din viata de zi cu zi a unei familii vchi din istanbul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Dar cum s-a terminat serialul ca eu n-am reusit sa vad tocmai ultimul episod.... ? Ce s-a intamplat cu eroii principali ?

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ultimul episod a fost un fel de calatorie in timp, peste 10 ani. Povestitoarea era Gumus, scria intr-o carte povestea vietii lor si in paralele, se derulau imagini cu fiecare personaj, in postura in care se aflau acum. Au trait fericiti pana la adanci batraneti....

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aleyna spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=129997&REPLY_ID=4397805
avuropa yakasi...e super pacat ca nu e si in romania...oricum nu cred ca ar avea aceeasi priza ca la turci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Si mie imi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Daaa, si noi mircurea avem program de vizionat Avrupa... e mortaaaal!
Am vazut ca o sa inceapa si Yaprak dokumu pe Kanal D. Ne place si asta dar partea proasta e ca este difuzat in acelasi timp cu Avrupa...asa ca in pauzele de la avrupa repede schimbam la Yaprak sa vedem ce se mai intampla...

Citat:
citat din mesajul lui Aleyna

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=129997&REPLY_ID=4397805
avuropa yakasi...e super pacat ca nu e si in romania...oricum nu cred ca ar avea aceeasi priza ca la turci...

Mergi la inceput