Colectia de toamna-iarna 2005 (220)
Raspunsuri - Pagina 9
Noki_Lara spune:
Niste chestii rapid, ca plecam la un party.![]()
- Joy, imi pare tare rau. O veste trista mai ales ca e inainte de sarbatori. Dar priveste cu optimism. O sa iasa si la voi pe strada soarele! MUSAI!
- deci felinarul e ca cel din linkul dat de mine, nu? Adica patratoso-dreptunghiular, ok? Deci nu venim una cu glob, alta cu patrat etc....
- sunt verde de nervi...a doua factura de diferenta valutara de la Unicredit. Simt ca iau foc. "Doar" vreo 600 ron. Imi vine sa urlu. In ritmul asta falimentez.

- deci ramane data de 15 decembrie ca dead-line - cale de mijloc intre capra si varza?????![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
joy04 spune:
hmmmm...dupa luuuungi "cercetari" s-a hotarat ca ultimul venit, primul plecat.
Asta si a mai cantarit un pic si faptul ca respectivul are vezi Doamne credite - fata de noi care avem doar unul mic.
Ce ma deranjeaza este ca respectivul care anunta in gura mare ca mai are 3 ani pana la pensie, acum s-a dat lovit rau ca mai are de fapt 7. Nu a zis ca mai are 3 pana la sa iasa la cerere.
In fine, este consumata treaba, directorii super draguti, au zis ca ii pun pile la distribuitorii cu care lucreaza, ca ii da baza de date cu toti cei cu care au contacte...ca ii da referinte...ca daca firma isi ca reveni - greu de crezut, tinanad cont ca in februarie urmeaza alta runda de disponibilizari - este prima lor optiune.
de gasit va gasi ceva, doar ca mai prost platit, cu salariu minim pe economie....si acum incepea sa ne mearga si noua bine ca scapasem de credit.
Asta este ca o palma ca de multe ori ma gandeam ca-s nemultumita ca-s obosita, ma plangeam ca nu ma asculta copiii, ca nu am timp nici sa-mi tai unghiile....cand ar fi trebuit sa fiu recunoscatoare ca suntem sanatosi, intregi.
Asta asa, ca tot vorbeati de Ziua Recunostintei. Este una din sarbatorile pe care le-as "imprumuta" pentru ca mi se pare ca avem pentru ce multumi.
Noki_Lara spune:
Joy, baga niste detalii despre meseria lui Cristi. Ce facea la vechiul loc d emunca si in ce domeniu ar vrea sa lucreze. Daca nu vrei pe forum, baga pe PM.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
anda77 spune:
leea, da, modelul dat de noki este asa, de referinta. sa te iei dupa el oarecum.
noki, eu recunosc cu sinceritate, ma opun datei de 15 dec. ce naibii o lungim atat cu unn felinar? ca sa uitam ce am vrut si de unde am plecat, sa ne dezorganizam. parca facem un covor oltenesc, ce sa zic, sa dureze atat...am vrut initial sa propun o saptamana pt proiect.
as zice ca se poate si pe rotund si pe patrat - baza felinarului. fiecare cum vrea
edit: plus ca tu esti "in mana" deja:), bricolezi de o saptamana, dormi cu foarfeca sub perna.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Pai trebuie sa ne punem de acord tocmai ca sa nu comparam mere cu pere: una e sa faci felinar cu 4 fete, patratos si alta e sa faci felinar cubic, sferic, rotundo-gugulaios.
E EVIDENT ca unul sferic cu n fete e mai spectaculos ca unul cu 4 fete amarate.
Si atunci cum diferentiaza juriul? Trebe unitate, nene.![]()
Amu chiar ca plec.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah
bb_alinus spune:
Ne-am intors si noi de la sedinta, super interesant ca evident ca de fiecare data discutam o parte din timp despre bilingualismul la copii....si de fiecare data ies mai in ceatza decat intru!
Vad ca ia amploare actiunea felinare. Va urez mult succes! Noi am avut proba asta anul trecut la cresa, si au facut copiii - ajutati de adulti- niste lucruri minunate. Apoi s-au plimbat pe strada din jurul cresei si s-au dus in vizita la azilul de batrani din vecinatate. Asta e traditia lor din fiecare an. Anul asta vor merge de Mos Nicolae sa le cante cantece frantuzesti
si le pregatesc felicitari.
O intreb pe miss, ce a facut azi la scoala ( fiind zi de engleza) si imi zice: " Am facut curcanul" ( invatatoarea este americanca).
Happy Thanksgiving americancelor si tuturor celor care il sarbatoresc!
Joy, imi pare rau de vestea asta trista mai ales acum in preajma sarbatorilor! Sper sa gaseasca ceva cat mai rapid!!
Roxi imi pare bine sa aud ca ati scapat de operatie!
madau spune:
Mamaaaa...ce chestii organizatorice p'aci![]()
Io taman ce am aterizat de la sedinta cu parintii, am pus la punct toate detaliile legate de petrecerea de Craciun, fimea o sa fie PITIC, m-am tot *oit ce costum sa-i fac, pana la urma a venit mamaie cu ideea salvatoare...comanda-l de pe net
, ceea ce am si facut![]()
Ma ofer si eu membru in juriu, mai ales ca am experienta de la cele 4 baluri de boboci organizate in liceu, la care am fost si presedinta juriului
. Vorba Mitzei..atasez CV si recomandari
Sa va zic si poezia Mirunei pt gradi:
Un pitic murdar pe sort
Plangea singur intr-un colt
Sortul in fac eu curat...
La masina de spalat
Mai are pregatite si 2 dansuri, e fenomenala ce baleteaza prin fata oglinzii
Joy imi pare rau!
Ma duc sa basculez o tarta cu fructe, productie proprie, apoi sa scurtez niste pantaloni de-ai sotului din dotare
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
coralia76 spune:
Mai fetelor da, ce activitati mai sunt pe forum...am intrat si eu mai inainte si m/am mirat de cate pagini s/au scris
..foarte frumoasa initiativa cu felinarele,sincer as vrea si eu,dar cu timpul stau super prost mai ales ca de saptamana viitoare seful imi e plecat si intru eu "la bataie" in locul lui...of.abia astept sarbatorile sa fiu si eu mai libera ca programul asta ma cam termina si fizic si psihic..mai ales acum...
Joy urata treaba cu disponibilizarea,cand mai ai si credit si 2 copii acasa,dar se pare ca a devenit la ordinea zilei sa se mai inchida cate o fabrica mare sau sa se disponibilizeze personal
Andreea o sa aiba si ea serbare la gradi..cica ea va fi ingeras
,i-am cuparat deja o rochita alba si ceva coronitza...acum speram sa nu apara surprize neplacute(gen febra) si sa poata participa si ea la serbare...ca parca vad ce show face pe acolo
.Imi povestestede de cateva zile cum o sa cante ea,ce poezioare o sa zica( eu banuiesc ca sunt si poezioarele celorlalti copii ca n-are cum sa zica numai ea atatea ca s-ar lungi programul la nesfarsit
).
Eu mai merg la control in decembrie apoi in ianuarie la o eco morfologica.Pana acum se pare ca totul e ok.Parca nici greturile nu le mai am ca la inceput..doar vesnica oboseala
Am citi Joy de constipatia lui Vlad..vai ce traumatizant trebuie sa fi fost pentru tine sa-l vezi pe copil asa...Cu sirop de prune si smochine ati incercat,se poate da si la copii asa mici...la Andreea a mers cand au fost probleme.Si ea se poate incadra in categoria "constipata"..aproape in fiecare zi face niste chestii mici si rotunde..dar macar le face fara efort prea mare.Am trecut si noi anul trecut prin episoade de constipatie urate de tot...Doamne bine ca au trecut...
Acum ma duc sa incerc sa o "domolesc " pe Andreea..sa o conving sa facem nani![]()
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia
; si Andreea(14.11.2005)
fee spune:
hello,
La multi ani, Dimitrie !
Joy, imi pare rau pt sotul tau dar stii " un sut in fund e un pas inainte" , o sa se aranjeze toate ( imi aduc aminte ca a venit la acest loc de munca anul acesta , nu ?si atunci erai suparata si pana la urma lucrurile s-au aranjat ) 
Noki, anda , corap si leea felicitari pentru intiativa !
Eu ma inscriu in juriu (daca mai sunt locuri disponibile ![]()

Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
felicia74 spune:
fetelor, tocmai am aruncat un ochi peste subiectul de pe Dc despre vaccinul contra Hpv. Ma bucur ca Ilinca are doar 3 ani.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)