HELP FIBROM UTERIN
Este cineva in situatia mea? De abia am descoperit ca am un fibrom uterin cu diametrul de 4 cm. Va rog mult recomandati-mi un medic super bun(in Bucuresti). Oare pot ramane insarcinata daca am asa ceva, avand in vedere ca doresc lucrul acesta f.f. mult? Sunt cam disperata.
Mel
Raspunsuri
mariailin spune:
Imi pare rau de aparitia asta nedorita. Mama mea are si ea unul si doctorul ei i-a recomandat operatia, ceea ce implica scoaterea uterului. Cand am auzit de operatia asta radicala m-am interesat ce se intampla si am aflat ca se poate lupta cu fibromul si hormonal sau printr-o operatie care sa vizeze numai "individul" (laparoscopie). Mama va fi operata de dr. Sandu de la Caritas despre care nu stiu prea multe. Si ea mai cauta inca o parere.
Eu cred ca daca e tratat corect poti avea si copii. Oricum multa bafta si nu-l lasa de capul lui.
Maria
LIONI spune:
Eu am fibrom de citiva ani, si nu am facut operatie. Am nascut si un baietel, iar in timpul cit am fost insarcinata nu a crescut. La inceput a avut 8 cm si s-a micsorat la 3 cm. Nu intra in panica, trebuie sa fii tare.Medicul meu este Dr. Gabriel Lemnete de la spitalul Polizu.Are o rubrica in revista "mami" si poti sa-i scrii. Multa sanatate.
mel_g spune:
Mariana te rog mult, mult, mai da-mi cateva amanunte. Cum l-ai descoperit, ce tratament ai urmat (nu ma intereseaza numele medicamentelor ci cam cite sunt la nr.), daca ti sa extras tesut din el pt. a-i face analiza;
nu stiu ce sa te mai intreb; spune-mi tu care a fost tot mersul de cand l-ai descoperit. Stiai de fibrom cand ai ramas insarcinata? Ai ramas greu insarcinata din cauza lui? Eventual ai mai pierdut sarcini?
Mel
ange spune:
hei,nu ai de ce sa fi atat de disperata. nu se moare fato din fibrom!!!
eu am ramas insarcinat cand aveam un faimos fibrom.au avut loc amandoi, si bebe si fibromul
uite,ca sa vezi ca se poate naste si cu fibrom, cand ai timp citeste la "nasterea pe glob" subiectul "un crampei din viatza mea".
POTI avea copii. nu fi disperata!
mergi la un ginecolog bun si se rezolva. parol!
sanatate maxima!
ange,mamica de 2 ori
http://community.webshots.com/user/maiaioana