Puiuti de randunici 2008!! (147)
Raspunsuri - Pagina 9
mstela spune:
Hihi,ce draguta e tiza-duracel!
Nu a muscat din prazul ala?![]()
Am vrut sa o pun si eu pe Tea in caruciorul de cumparaturi si nu m-a lasat randunoiul ca cica e jegos rau!!

Mimo
Vladutul caciulat cu ren!
Nu v-am zis ce buchet variat de flori mi-a luat randunoiul azi!
Macar de zilele onomastice sa mai vad si eu flori de la el! 
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Olgutzika spune:
Mimo, da...atrofie corticala pare ca ar fi...exista, din pacate! D-asta trebuie un neurolog,sa ii dea o explicatie si un tratament.
Mulsumim de gandurile bune, tuturor
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
bubu05 spune:
Ooo, bravo Mimo! cand plecati? cat stati? eu nu ma bag sa stau cu Vlad, sa stii! si mi-ajung doi!
Miha, super dulce e Luca in scaunel, cum face nani! si felicitari pt. cele 9 kile disparute!! bravo! si eu am rezistat azi tentatiilor si am mancat salata si iaurt si 2 mere 
Clau si Luny, mortali astia mici cu tzatzica, chiar imi imaginam 
La mine sunt 24 de grade in casa si mie cateodata mi-e frig
si mai dau drumul nitel la AC ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
mstela spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ursuleata Stela!!!!tiker Mami de ursulet |

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mimonix spune:
Hihi e jegos carutul...pai asa e si ce? daca pui tu mana pe el si pe urma pe ea nu-i tot aia?
si Steluto subscriu la faza cu temperatura din camera ....mult domle mult 25 de grade cica 20-21 ar fi optim...eu sunt friguroasa de fel, dar am inteles intr-un final glorios ca EU am O PROBLEMA
si mai pun un plovar pe mine si o pereche de sosoni ![]()
Opa, ora 12 a sosit
sa plec pana nu ma transform in broasca ![]()
Hihi Luny, am vazut azi mondenii reluare 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
Cleme ce fetitza frumoasa cu par lung am vazut
Si Vladut cu caciulita lui frumoasa
Vlad nu transpira decat in wrap, si transipir si eu.
tiker
Mami de ursulet
Simo27 spune:
Asa,revin![]()
Cuscra
,imi pare rau de tot de pietricelele alea!cu tratament sigur o sa scapi de ele!acu-daca imi permiti o gluma
-ma gandeam ca de-aia zici ca esti grasa,ca nu mai slabesti ca pietrele alea sunt grele la cantar
!sanatate!
Si Sam transpira noaptea,dar nu-mi fac griji ca asa facea si David!![]()
Luny,ce m-am mai distrat si eu cu voi!
MUFARINUL
BRAVO Tuchi ca nu mai fumezi!!!te

Cristina,la tine vin cu
!
Olga,imi pare rau de cumnat!mai cereti parerea si altui dr!
Ursulica
ai mai citit ceva??![]()
Simo-Mimo,brava pt bilete
!pe Vladut de ce nu il lasi cu bunici???a,si vin si la tine cu
..sau mai bine cu masinuta aia cu ROTI DE PLASTIC![]()
Luny,ma intrebai de manevra..cu mana-ajutata de o penseta-nu stiu cum se numeste instrumentul
,fara anestezie...nu a durat mult ,dar s-a plans cu lacramioare ce au ajuns si in urechiute
!e dureros,sincer si eu as fi urlat!dar la cata "murdarie"era,a fost absolut necesar!partea nasoala a fost ca azi a cam plans,urlat cand facea pipi....si maine mi-e groaza ca tb noi sa il decalotam si tipa cand ii pun mana pe putzi!
dar,toate trec
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Liana, eu ii mananc obrajorii aia rotunzi cand o prind pe fi-ta 

. Sa stapaniti sanatosi mocheta, f. frumoasa! mai, ce tare e cu papagalul ![]()
Uitasem sa zic de Stef cat doarme: azi a dormit o ora de la 9-10 dimi, apoi 25 min afara pe la 1, apoi 2 ore jumate de la 3, dupa masa de pranz. Cam 4 ore de somn are ziua. Si noaptea de la 9 jumate la 8.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
tuchita spune:
de fumat m-am lasat de cand am venit de la Sibiu...deci de vreo 3 saptamani!
Mimo, vorbim de concert! felicitari pentru austria! platesti bine daca stau cu copchilu?![]()
ca eu tot acasa voi imbatrani!
Liana, copilul tau e prea frumos! E dulce rau de tot!

ma duc si eu la nani!
noapte buna!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)

Stela!!!!