Puiuti de randunici 2008!! (147)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Aoleu, Clau, am vazut, dar eram cu gandul la Martini...
nu stiu ce sa zic...a trecut o saptamana cel putin, nu?
as zice sa o dai cu Nizoral doar seara, fara flucinolon...si sa mai astepti un pic!
iritatia de la scaun e alta, aia trece la mine de minune cu crema de fund cu zinc, de la sanosan am eu!
daca apuci sa o pozezi vorbim pe mess, sa-mi dau cu parerea!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

tuchi de cand? si mai ales: cum ai reusit?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Moama Miha, ce bine-ti seamana Luca!

Clau - si eu am jucat azi cu Vladic fotbal cu Daria spectator, dar ea a inhatat 2 mingi in cap, usurel asa, n-a plans.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

miha ce frumos doarme puiul!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Am intrat de noapte buuuna!!!!

Mimo, hai ca poate dac-o dau in vileag, se baga la o citirica cu Cristi si Tuchi Aliiiiiiiiiiiiiiiiice!!!!

Stelutza, da, e o mare idee asta cu temperatura laptelui!!! Da-i-l cat sa nu fie cald , adica la temperatura camerei...Fii-mea nu il haleste altfel! Ce marci de lapte praf ai incercat cu ea? Si da, 25 de grade deja e foarte mult...Si hai, cheer up, o sa fie bine! Si Teodora cu laptele si tu cu pietrele si crocobaurii aia ...

In rest...io ma oftic tare ca nu am cat timp mi-as dori sa pot sta cu voi de vorba Vad ca nici Kya nu a mai dat nici un semn...

Tuchi, stii vreun neurolog in toate mintile? Cumnata-miu a facut azi o tomografie, si in termeni laici, are creierul atrofiat Trebuie sa il vada un neurolog, e incipienta se pare atrofia asta corticala ( care inca trebuie confirmata de neurolog..), dar din ce citesc, ma ia cu rau

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Cristina, nu ma-ngras, da?! tre' sa-mi urnesc fundul la aerobic ca mai am niste kile de burta de dat jos! Vrea cineva o ciorbita de burta de doctor?

Am vazut ca la Cluj is -7 grade! Eu nu mai imi vizitez nici o soacra in conditiile astea!

Maria, m-am lasat! Eu is mai capoasa din fire, daca mi se pune pata asta fac! Bine, nu eram eu mare fumatoare, maxim 10 tigari pe zi cand era barbatul plecat...

Miha, cat ii de dulce renul! Si cum doarme el in leagan!

Mergi la inceput

Liana, s-a amanat deschiderea outletului :

http://www.mediafax.ro/economic/inaugurarea-celui-mai-mare-outlet-din-romania-amanata.html?1686;3553288

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Miha, ce dulce e Luca cum adoarme el in leagan, e anestezic, nu alta! Si cu cornitele de ren e asa de dulce!

Tuchi, fac maine poze la pasa, poate or sa treaca peste noapte, desi mie mi se pare ca-s aceleasi bubite, nu iritatie de kk. O sa-ti trimit maine sa-ti dai cu parerea. Da, a trecut mai bine de o saptamana..., deci raman cu nizoralul? Aproape l-am terminat, mai iau maine altul. Oricum in restul zilei o ung cu bepanthene.

Cristina, bine ca a luat mingea usor in caput! Eu ma tot stresam pe langa jocul lor... dar s-au distrat toti trei.

POZE

Mergi la inceput

Olga, nici nu stii ce bucurie imi faci cand imi zici de alice! eu am mi strigat-o, m-am uitat dupa ea prin Buzau...azi am vazut-o pe Elena ca se vrea afara din lista si stiam ca ele isi plimba copiii impreuna...

Aliiiiiiiiiiiiceeeeeeeeeee, hai in tara minunilor!

Olga, stiu! vorbim la tel sau pe mess daca vrei! unul la spitalul 9 si altul la Colentina! Cred ca f buni amandoi!

Mergi la inceput

Esti pe mess?

Mergi la inceput