Puiuti de randunici 2008!! (147)
Raspunsuri - Pagina 4
mstela spune:
Cu durerile ce sa zic,rinichii ca rinichii,dar mi-a intrat si un morcov acum,sa nu am ceva cu coloana,de ma doare asa bazinul!
Plus ca inainte de sarcina am avut si o scolioza la coloana sus!
Acum abia ma aplec si abia o car pe Tea,de marsupiu nu s-ar pune problema!Dar,lasa,ca ma rezolv eu!
Am scapat eu de altele si mai rele!
Ma enervez ca prea muulte bolesnite mi-e dat sa am
.....deja sunt obisnuita sa treaca o buba sa vina alta,la cate am avut de-a lungul timpului...

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mimonix spune:
Stelapoate merge cu cana, are dreptate Zozedaca ea zise ! Eu asa l-am invatat pe Vladutz cu apa...de dragul canii a dat de gustul apei si acum bea apa si cu bibe , multa
Dar cana, cana nu d-aia cu tuturoi...curgea pe el, pe barba...pana s-a obisnuit cu gustul...eu cred ca era socat de faptul ca e rece
Uite la asta te-ai gandit? Eu nu stiu ce temperatura o avea laptele tau, dar poate ala din bibe e prea cald fata de cum stie ea 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
cristina, hai ca au dat un gol!
si-a tinut saracul randunoi tipatul in gat! I-am zis sa iasa pe balcon daca vrea sa urle!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mstela spune:
Intrebare:Bbii vostri transpira noaptea?Tea transpira in fiecare noapte si se uda pe spate,se uda si in cap (si nu are caciula
) si degaja si un miros acrisor si din cap si din pijama
...Si o imbrac cu body cu maneca scurta si pe deasupra pijamaua care nu e groasa,o invelesc cu o paturik nu groasa si in camera nu e cald tare,sa fie 24-25 grade,iar noi,in schimb, suntem inveliti cu plapuma
...O fi semn de ingrijorare??
Astept pareri
..
Ariel,imi pare rau ca ai trecut prin greu azi.
Mimo,unde-i bre caciuloiul cu reni,ca tare is curioasa...dar poate nu am ajuns eu acolo cu cititiul
...dar fug la baie mai intai si sa mananc ceva ca iar mananc la 1 noaptea..de aici mi s-or trage pietrele??![]()

Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
tuchita spune:
eu am dormit 2 ore la pranz deci acu' nu mi-=e somn...dar nu stiu despre ce sa vorbesc! Tre' sa fac rost de ceva de baut, ca sa ajung si eu la 1500 de mesaje, sa am si eu 3 stele rosii!![]()
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
underqueen spune:
super Mufy! ce veselie pe el! ce mi-e ciuda pe Tudor al meu ca nu merge de-a busilea
...o fi de la premergator?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
clauclau spune:
Si eu ma uit la meci...ca a venit randunoiu' sa se uite in dormitor!
Mai devreme s-a jucat cu Rebecca si cu Razvan fotbal!!! Stiti cum? Cu rebecca in brate si ea se distra de numai...mie mi-era ca o sa-i vina o minge in cap de la Razvan, dar a avut noroc! Oricum au jucat cu o minge mica de-a Rebeccai!![]()
POZE
mstela spune:
Am vazut mare veselie la Muffy acasa!!E bestial Muffy!!

Stela,
mamica fericita de
tuchita spune:
Stela, si sebul mai transpira..dar eu il imbrac in body cu maneca lunga si izmene, invelit nu sta, foarte cald nu e, ca atata da Radetul! Iar eu dorm invelita cu pilota dubla din puf de rata si mi-e bine! Ilinca doarme dezvelita, este conditia esentiala ca sa se culce...eu o mai invelesc noaptea, dar sunt convinsa ca nu ramane asa!
deci poate o fi imbracata prea gros...plus ca 3 oameni intr-o camera de bloc...se incalzeste aerul!
De miros...asa o mirosi ea! al meu momentan miroase a voma si inca nu-l pot spala pe cap! Adik pot da' tre' sa ii bag vata cu vit a in urechi, si surubelul nu sta!
ma duc sa caut ceva de baut!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)