Puiuti de randunici 2008!! (147)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

maryb!! ce falcute delicioase!!! vorba cuiva: numai bune de rontait!

mimo, ...super caciulita!!!

cleme, , m-am indragostit!!!! parca e papusa, draga de ea! ai grija, ca acum pune vladut de mimo ochii pe ea!

mihatp, 9 kg??? si eu de ce nu??? cat despre film...the secret??, l-am vazut, "suna" bine, dar...ce era sa fac? sa ma "autoprogramez" inainte de nastere? "nu o sa nasc elefantel"..."nu o sa vina primarul" ... "nu o sa fie managerul javra"....daca stiam inainte ce va urma...o faceam! acum lucrez la "vreau vila cu piscina"

gudinde si tuchi...cand am citit ce ati scris am luat telefonul si am sunat iar la dr. ...am intrebat-o ce cautau firele alea acolo! si mi-a zis ca atunci cand a trecut "tancul" pe acolo, s-au produs niste leziuni ale colului, care au fost suturate cu catgut. si a ras de mine, a zis ca nu a spus "chiuretaj", ci conizatie, dar din cauza spaimei am inteles eu aiurea...ideea e ca acum arata bine, dar trebuie sa fac papanicolau la 6 luni, sa tinem cicatricile sub supraveghere...mi-a mai zis ca ar putea fi probleme de mentinere a unei "eventuale" noi sarcini...

elena, dar ce te-a apucat? nu-ti mai place de noi?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

cleme stai linistita ca nu ma supar eu asa usor!

Doar aveam si eu o curiozitate legata de drumul firelor spre uter impotriva acceleratiei gravitationale.

In legatura cu cusaura pe viu a sorei ... pe bune ca eu fazele astea nu le inteleg. Suntem totusi in sec XXI si cu un pic de vointa exista analgezie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

din seria "cum se mai joaca Muffy",
ultimele noutati

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ce tae e Mufa!
M-am uitat impreuna cu Ilinca( nu vrea sa se culce pentru ca nu ii e somn!), a constatat ca bb are mamica si tatic dar ca Sebi al ei e mai frumos!

Maryb,sa fiti sanatosi ca frumosi sunteti!
Ariel, bine ca ne-ai lamurit! naspa de colul tau, tre' sa il supraveghezi atent!

Ilinca vrea sa scriem OAMENI...nu stiu de ce, dar m-am supus!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Ce tae e Mufa!
M-am uitat impreuna cu Ilinca( nu vrea sa se culce pentru ca nu ii e somn!), a constatat ca bb are mamica si tatic dar ca Sebi al ei e mai frumos!

Maryb,sa fiti sanatosi ca frumosi sunteti!
Ariel, bine ca ne-ai lamurit! naspa de colul tau, tre' sa il supraveghezi atent!

Ilinca vrea sa scriem OAMENI...nu stiu de ce, dar m-am supus!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

FETELEEEEEEEE hai s-o ajutam pe Tuchi...are un mic Bin Laden acasa... si asta era semnul

Clodute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

din seria "cum se mai joaca Muffy",
ultimele noutati

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

F vesel si energic copil bravo mami si tati, sa fie sanatos Va distrati pe cinste!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Luny, ca de obicei Mufa e criminal. Cat m-am uitat la filmulet eram cu Diana in brate care se uita foarte atenta la el, probabil nu stia de unde se aude rasetul de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Gudindesurpriza cu oamenii de pe forum am avut-o si eu Ma bucur ca v-am descoperit, oameni de pe forum
Cat despre PCOS , niciodata sa nu traiesti "sub" un diagnostic, traieste-ti visul si poate se va realiza Tu ai vazut filmul ala despre care zice Miha? The Secret? Mie-mi plac filmele de genul asta macar si pentru unicul motiv ca exista si ca-ti dau speranta
Caciula rosie am luat-o din Auchan, din supermarchet, pe chestiile alea de langa case pe care vara sunt ochelari de soare agatati (vreo 25 lei parca)
IlincutaOameniOameniOameniOameniOameniOameniOameniOameni Te-ai tuns?
Arielda-le-n mama lor de fire, bine ca si-au gasit drumul...papa gata
Stelasfatoasa cum ma stii, eu zic ca nu-i nicio tragedie cu pietrele...durerile in criza sunt cumplite, dar se calmeaza cu amestecul ala litic...se elimina si gata...trebuie urmarit sa nu faci vreo infectie de la ele si trebuie vazut ce natura au c poate trebuie sa ai grija la alimentatie un pic...in rest, nimic special daca sunt pietricele si nu blocuri de bazalt
Zoze salvatoarea crengutei venisi la timp ca statea crenguta sa se rupa de atatea pagini Multumim
MihaTp asa am procedat si eu cu Vladutz, cum spui tu...ma mai duc, il mai mangai...e ok! In afara de faptul ca nu zice nik (bolboroseste acolo pe limba lui dar nu face silabe) mi se pare ok.
AAAAAAAAA sa va spun cum sta treaba cu mana si piciorul descoperite de TATA Intai ca nu era partea stanga ci dreapta, ca deh...unii inca au probleme cu asta Apoi ca piciorul n-avea nimic iar mana o tinea asa ,intr-adevar, nici sus nici jos...si atarnata asa , ca paraplegicii M-am uitat eu atent la el si ce sa vezi? E mana cu DES'TU, o tine in standby , cu degetul pregatit de infipt in gura...sa nu-l piarda cumva N-are dom'ne nimic copilul...maine vine si doctorul la controlul de 9 luni...masurat, cantarit , alea-alea si il chestionez eu si pe el, nu scapa! Intreb si de putzi muldara, yac
Era sa uit ! Traiasca imparateasa Olga Multumim de tratatie ...si cand anume vine cine vine la bauta ?

Nu va spun minune: vase de spalat nu-s, rufele sunt intinse, teme n-am si ma duc la dush La ora asta , cool
Sa nu cumva sa vin si sa nu va gasesc aici la taclale tocmai azi cand sunt atat de libera

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Urez si eu cu intarziere LMA CU SANATATE BBILOR ANIVERSATI AZI!
LMA CU FERICIRE SI MULTA SANATATE DELPHIN!!

Nico,brava ca nu ai bolesnita!
Mimo,bine ca ti-ai asigurat Revelionul!
luny,chiar nasol sa nu puteti pleca si voi de Rev!Chiar nu ar face si ai tai o exceptie sa stea acasa de Rev sa va distrati si voi??
Clau,hai ma,iar te-a zapacit Rebe noaptea?Of..
Clodute,si zici ca incepi o odisee?
tuchi,ce nasol cu varsatura Sebului!Of..imi dau seama de
sperietura ca am patit-o si eu de 2x cu Tea!Nu stiu nici acum
de la ce a fost,banui ca de la laptele meu,fiindca imi fusese
si mie rau!Sper sa se faca bine cu mucii!

Tea nu a servit laptic azi,am lasat-o ca prea e traumatizata si cand vede biba fuge,doar a sorbit la tzatzi putin dimineata si acum seara.Zoze,o sa incerc si cu cana,desi ma indoiesc sa vrea..fiindca din tzutzuroi curgea pe barba ei in jos,ca ea tinea gura deschisa si se stramba.Si clau,nu mai fac nik sa fie laptic,ca as vrea sa inchei perioada..nasol numai ca nu vrea praf..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

In sfarsit, am culcat Rebecoasa! Greu, greu de tot, n-o mai ia somnul nici la san. Suge cu fundu-n sus, se ridica in picioare, ma ciupeste de celalalt san, imi baga mainile in gura, ma trage de par..., toate astea in timp ce suge! Imi ia mai bine de o ora sa o culc...

Luny, nu pot sa vad filmuletele, mi se blocheaza dupa doar cateva secunde si nu se mai incarca. Poate am conexiunea proasta acum..., o sa mai incerc si mai tarziu sa le vad.

Tuchi, ce sa fac, continui cu nizoral si fluocinolon? Aproape trecuse pasa a lui rebe dar acum ( probabil de la dinti ) face kk des si iar s-a iritat putin, adica au aparut cateva brobonele. Toata ziua stau sa curat kk de la fundu' ei! Mama lor de dinti ca nu mai sparg o data gingia!

Stela, cred ca ai dureri nasoale. imi pare rau de tine...Multa sanatate!

Vazut si caciulita cu ren la Vladutu cel serios, mai am s-o vad pe Diana de Cleme si mi-as dori s-o mai revad pe Teo de Liana! Ce zici Liana, imi indeplinesti dorinta? Am fost cuminte, am papat tot, chiar si desertul, asa ca...

POZE

Mergi la inceput