Puiuti de randunici 2008!! (147)
Raspunsuri - Pagina 11
lianam spune:
va foarte multumesc ca va place puiul meu 
mai, chiar ma gandeam intr-o zi (sa nu dati cu rosii, va rooog
, stiti ca eu o mai iau "pe alaturi" uneori
): pe afara la plimbare, mai vad si bebei...nu prea frumusei, ca sa zic asa
, si ma gandesc ca pe crenguta noastra UNUL ,DAR UNUL nu e mai prejos decat altul, adica sunt frumusei toti
...acu' nu ca sunt ca cioara cu puii, dar chiar asa e; si ma gandesc atunci, in inteligenta mea
, ca e adevarat proverbul ala cu "cine se aseamana se aduna" din mai multe puncte de vedere ![]()
acum ca filozofai destul mai impatureeeesc un body ![]()
Liana, mami de Teo
lianam spune:
stela eu nu le-am amestecat, dar presupun ca nu-i bai; ba poate chiar e mai "comestibil" ala de matase de porumb, care dupa parerea mea e cam gretos; eu stiu ca ala de matase de porumb e mai mult pentru vezica, dar probabil e bun si pentru rinichi, nu mai stiu; oricum, sa stii ca daca te tii de ele chiar sunt eficiente
moaaaa, mimo
pleci in austria? vreau si eeeeeeeu
...
lasa tuchi, ca cresc ei copiii si mergem si noi la bai la tratament impreuna 
![]()
Liana, mami de Teo
mstela spune:
Ia ca am bagat si eu un ochi la liana in poze si am vazut frumusete de mireasa!
Bubu,tuchi,mimo,clau si restul care nu au pus poze fiind mirese,nu va aratati si voi cand erati miresele?![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Gata,
NB
Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Cata,ai adormit cu paharul in mana?
Somn usor!
Stela,
mamica fericita de
clauclau spune:
Ma bagasem la somn, dar bineinteles ca s-a trezit de 2 ori pana acum, vai noptile mele!
Da' numai bine ca am bagat un ochi aici ca am vazut ca mi-a indeplinit Liana dorinta!
Liana, Teo este absolut frumoasa si vad ca se face din ce in ce mai frumoasa. Ce i-as papa si eu obrajorii aia dulci! Asa si rebecca la greutate..., numai falcutele de ea!
Mimo, Austria ???? DA' la ce va trebuie, ia stai tu colea-asa la tine in cartier, nu-i mai mumos!!!!????![]()
![]()
![]()
Luny, noi suntem surori in suferinta!
Maiii, sunt asa curioasa cand or dormi si ei frate! ce chef o sa trag atunci!!!! Sa te tii crenguta!![]()
Mai voiam sa zic, dar nu stiu ce! 
POZE
lianam spune:
clau
, of ce rau ca se trezeste asa des....teo are acum, de cand cu dintii, nopti in care adoarme f tarziu si se trezeste noaptea, plange.....dar ea in general doarme bine noaptea....macar atat
....hai ca poate se apropie de final noptile albe, poate crescand isi mai schimba ritmul 
mai ce se distreaza mufa
...super tare, e mortal!
Liana, mami de Teo
ursuleata spune:
Bai, eu il tin in cracii goi din convingere, asa stam si noi. Normal ca daca eu imi pun 3 bluze ii pun si lui, doar n-o sa-l tin dezbracat ca asa scrie in carte.![]()
tiker
Mami de ursulet