Puiuti de randunici 2008!! (147)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mai am 4 min Bubupai nu vezi fata ca nu am zis ca-l las la tine ? Vrei sa il iau inapoi cu mofturi, sa nu mai manance mancaricile mele ca se invata cu fitzele de CASA BUBU dup-aia...Era oferta la bilete, numai azi ...200E /pers...reducere 50%...n-am putut rezista tentatiei , nebunie curata Dar am zis ca si daca nu m-oi duce si eu pana la urma, tot iesim mai ieftin decat era pretul normal

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

eu va las sa ciripiti

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Mai am 4 min Bubupai nu vezi fata ca nu am zis ca-l las la tine ? Vrei sa il iau inapoi cu mofturi, sa nu mai manance mancaricile mele ca se invata cu fitzele de CASA BUBU dup-aia...Era oferta la bilete, numai azi ...200E /pers...reducere 50%...n-am putut rezista tentatiei , nebunie curata Dar am zis ca si daca nu m-oi duce si eu pana la urma, tot iesim mai ieftin decat era pretul normal

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
si noua nu ne-ai zis???iete,ai tinut secret!poate mergeam si noi la schi

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ursuleato, eram precisa ca zici ca-l tii in cracii goi
PeSe-u: vezi ca am jucat azi rentz si era sa nu mai plec de la calculator...din cauza ta ca ai zis
Daca tot joci rentz, ce se face la Club 10, ca nu ma prind care-i faza

Tuchi, felicitari ca nu mai fumezi! am mai zis??

Simo, cred ca l-a usturat pe micut la putzi...lasa ca-i trece!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hai bre mimo,nici chiar asa!Pai la 20 grade eu dardai..deci nu esti singura cu problema...sa presupunem ca eu sunt mai "subreda" cu atatea dureri,dar noaptea si randunoiului ii e frig,culmea,el,care ziua sta in chiloti.Deci,zi,lu' baba,cum ii??

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Uite cum ma face Ursuleta sa scriu dupa 12 si sa ma transform Dar ce nu fac eu pentru ea?
Salut Ursulica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mimo am zis bre de mocheta...adica am mentionat asa, rapid, acu' vreo 2 saptamani ....nu am pus peste tot; am pus in sufragerie partial, la fel si in dormitor si pe holul mic; v-am zis ca suntem ca la nebuni si nu mai primesc musafiri pan' la majoratu' ei ....mimo deci m-ai vazut si ca o floare" mireasa ? zici ca am facut culturism asa arat in unele poze
bubu si eu ii pap obrajorii zilnic ; are doar 7410 (a mai scazut 100 g in ultima saptamana decand cu dintii astia) dar e bucalata
simo si eu am mai avut 2 perusi pana la asta (mai am si o nimfa ), si cum spui si tu, putin au trait: unul un an si celalalt vreo 2; asta vorbeste, are o limbaritaaaa
stela nasol cu pietricioiele alea, stiu cum e; sa stii ca mie mi-a facut foarte bine ceaiul din cozi de cirese si mai ales cel de coada calului, dar baut zilnic, cam 2 litri plus apa
iihhh, sa mai asez niste hainute si sa mai "bocesc" nitel

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Bey Simo, n-am stiu ca vreti si voi Am zis ca eu, chiar daca ma duc cu Vladutz (m-am gandit si la asta ) macar la piscina sa stau ca am auzit eu de la Nicoleta ca se sta bine la picina in Austria ...sta omu' ei toata ziua
Stelutznu se zice "zi-i lu baba" ci "zi-i babo" si zice baba 20-21 de grade e , cum am mai zis ....NOI (including randunoiul tau ) avem probleme cu circulatia periferica...dar ne facem ca n-avem si ne place de noi, nu?

poze

Mergi la inceput

Cuscra.
Of,saracul gineremeu cu putzi lui!Imi pare rau ca il doale.Sper sa nu dureze mult.
Si,gata,am incheiat sb cu transpiratia Teodorei,ca seamana cu barbacso.Asta era!
liana,chiar imi zicea socrela mai devreme sa bag ceaiuri de cozi cirese si matase porumb..o face baba si p'asta ca-i floare la ureche pe langa dureri..de la plafar ai luat?si faci amestec?

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Bey Simo, n-am stiu ca vreti si voi Am zis ca eu, chiar daca ma duc cu Vladutz (m-am gandit si la asta ) macar la piscina sa stau ca am auzit eu de la Nicoleta ca se sta bine la picina in Austria ...sta omu' ei toata ziua
Stelutznu se zice "zi-i lu baba" ci "zi-i babo" si zice baba 20-21 de grade e , cum am mai zis ....NOI (including randunoiul tau ) avem probleme cu circulatia periferica...dar ne facem ca n-avem si ne place de noi, nu?

poze

Atunci,zi lu' baba,baba!Da yo-s mai baba ca ma invelesc ca baba pan la gat cu plapuma ca baba,iar Vladutul ursulet sta in cracii goi,nu ca baba!

Stela,

Mergi la inceput