Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

mai fetelor toti bebelusii fac icter asai?
eu nu stiu daca al meu a facut.nu miau zis nimic n spital .poate sa mai faca de acum incolo?

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN

http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=communitybebe christianhttp://good-times.webshots.com/album/568

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
am citit povesti frumoase si emotionante ale nasterii brie, babizapy, manuman
mav, bravegirl si fetele va multumesc de sfaturile referitoare la domnii h, le-am aplicat si au functionat...deja s-au micit si nu ma mai dor asa de rau...ce bine
otilia hai maine si gata..petrecere frumoasa si spor la treburi..inca putin
mickyy
madutz sanatate multa
anca...totala cu mielul
diana sunt de acord cu tine bb-i nu sunt niste robotei si pace
Mirtha azi am dat deoparte paturica din cos..si surpriza ce ai pus tu acolo..na na bataita
am fost si noi azi pt prima data afara...bb a fost un cumintel insa mi-a rupt mainile...nu avem carucior inca...
ah am avut.o si pe socrela pe cap...a venit de dimineata si i-am zis 'daca tot venisi fai si tu mancare'...la care 'ah pai nu am timp, dar aruncati si tu niste oua in tigaie'........in conditile in care nu am dormit noaptea bb american, si eram cu el in brate si sotul plecat la craiova dupa negatie pt acte alocatie , indemnizatie si alte cele ...ma disperat bine ca pleca ca imi facuse capul calendar
si aici niste poze cu bb balacila GICU RELOADED
http://community.webshots.com/album/568923675QjVKKI?start=12

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Eli-vazut poze .BB balacila e un dulce sa va traiasca

http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=communitybebe christianhttp://good-times.webshots.com/album/568

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

ooo...dupa 2 luni mi-a venit si mie netu ala smecher...ca pana acuma..stateam juma de ceas sa citesc 2 pagini...

anca...nasol cu caca...e nasol si cand nu esti gravi, daramite cu burta mare...cjestii care apasa...kiwi???cica merge...fa o centrifuga de kiwi...in cele din urma, o sa treaca de la sine..ca toate cele...dar e chinul fratee..sa ne spui cum esti..iaca...stam la usa cu hartiutza..si asteptam..

alina, bine ai venit!...si pe mine tot alina ma cheama..si sunt tot aradeanca(sanic mare e in jud arad?!)...noah..

care mai esti p-acolo??

alra...deeear...fa-mi ceva femeie sa-mi revin!da-mi si doua palme, orice...ca o baba am aajuns...ai dreptate...cand ma vad si asa...si mai ales singuraaaaa...nu tu mama...pretene, vecine...nimicaaa...sotu...nu mai zic...am si n-am...i acasa doar in intervalul 12 noaptea-6 dimi...pupa burta cand ajunge si vb cu ala micu 10 min, si adoarme...nu stiu ce-o sa ne facem cand vin acasa cu bb...cum i fac baie singura...nestiind niimic ...

nu imi mai fa pofta cu curatenia, ca drept crap...

Cherie 38+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu m-am puturosit grav, nu am mai plecat nicaieri. Ana a adormit cum a venit de la gradinita si eu m-am dus sa o pupacesc dupa ce am scris mesajul si evident ca am adormit langa ea, e drogul meu, daca ma asez langa ea adorm foarte repede mai ales daca o iau in brate.

Madutza, am vazut poze cu grasunica voastra, a zis mama ca in mare cam asa eram si eu la nastere, poate o idee mai slaba la falcute. Sper sa nu stati prea mult la bronzat.

Diana, ma bucur ca este un succes alaptatul la voi, barbatelul tau hotarat merita multi pupici.
Creatza, tot e bine si doar cu o masa de completare. Eu dupa 6 luni i-am dat o masa de supliment si tot asa seara suplimentam.
Cata_myky, ce rasturnare de situatie si la voi. Ma refer ca tu te gandeai sa iei pastile sa nu alaptezi si acum esti deja experta, puiul creste foarte bine, bravo.
Mickyyy, bafta maine la operatie si cat mai placuta intalnirea cu cea de-a treia printesa a ta.
A.Alina, bine ai venit pe la noi. Imi este cunoscut de undeva id-ul tau dar acum nu imi dau seama de unde.
Ramo, tin pumnii maine la ecografie. Nu te mai gandi cy parere de rau la cezariana, gandeste-te ca asa-i mai bine pentru fetita ta.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 38+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
Cu icterul, va spuneam, poate fi nasol. Va spun si voua, sa fiti in garda. Pentru ca nu a fost un icter fiziologic, ci de incompatibilitate de grup, a fost mult mai puternic. Galbeneala este data de bilirubina din sange, care daca atinge un anumit prag trece de bariera nskjfvsj (neuro-nu-stiu-ce) si poate provoca grave sechele neurologice. Fata mea avea la internare valoarea bilirubinei 18 si peste 20 ar fi fost afectata. O alta cauza pentru un icter puternic este o infectie in sange. Inca mai asteptam o analiza, dar restul analizelor nu au indicat asa ceva, si 99,99% a spus dr ca este din cauza incompatibiliatii de grup.

Si Tudor a avut icter pronuntat si prelungit (parca si acum mai e o tenta galbior) prin incompatibilitate Rh. A stat la lampa doar doua zile in maternitate. Acum o sapt. avea bilirubina 10, cand am iesit din spital era 5,5. Probabil ca la un mom. dat, in luna asta, a avut si mai mult, insa toata lumea (si l-au vazut vreo sase dr. cu tot cu aia din spital) a zis ca nu e grav si ca la copiii alaptati icterul trece mai greu.
Si cu fetita am patit la fel, insa ea a facut tratament cu fenobarbital in a doua sapt. de viata si ea a scapat in 15 zile.

O sa treaca, nu trebuie sa te sperii, nu e o pb. grava! Si daca e prin incomaptibilitate, tot fiziologic se numeste pt. ca este "normal", nu e dat de o boala.
Multa sanatate si sa veniti repede acasa!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

buna seara
Ma ajuta si pe mine cineva?
Am 30 de spatamani si azi am vazut o pata mica de secretie de culoare rosu deschis. A avut cineva asa ceva?
Astept un raspuns
Va multumesc

clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

otilia...asa...mai stai si tu linistita...vezi ca te cauta nascarea pe-acasa si tu bati drumurile...

eli...ai un baaiat...multa sanatate in continuare!!soacra-ta asta e ..de dat la ziar draga...

maduta...sanatate , multa sanatate...

Cherie 38+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

pai asa e.initial nu am vrut sa alaptez.intimplarea a facut ,ca atunci cind mi-a facut fisa,moasa m-a intrebat daca vreau sa alaptez ,dar germana mea fiind de balta a raspuns soata ci DA.asta a fost.acum daca stau si ma gindesc mai bine e mult mai usor sa alaptez.mai ales noaptea.ca doar il iau din patut si il montez la titi si gata.nu stres cu pregatitul sticlei.
cheri-eu te inteleg perfect.si eu aici sunt ingura cuc.cu soata ma vad dim si seara cite o ora,ca e mai mult plecat.eu am mai zis ca nu am nici un ajutor din partea lui.si oricum nu vb cu el,ca m-a suparat tare
cred ca e si stresat saracul.ca de nu o vede pe mita si daia.
acum ar mai vrea unul.de parca ar sta acasa cu fisu sa ma ajute.iam zis sa isi deseneze pe hirtie o echipa daca vrea ca eu nu mai fac pina nu are chris 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui dobreclaudia

buna seara
Ma ajuta si pe mine cineva?
Am 30 de spatamani si azi am vazut o pata mica de secretie de culoare rosu deschis. A avut cineva asa ceva?
Astept un raspuns
Va multumesc

clau

fugi la dr

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput