capsula de slabit...
Raspunsuri - Pagina 5

crinuta spune:
Eu iau Capsula de slabit.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul
www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau
traieste sanatos

crinuta spune:
Nu mai ia nimeni Capsula de slabit? Vroiam sa ne impartasim impresiile.
Eu sunt in a 3-a zi, si nu am nici un simptom. Si uscaciunea aia de care ziceam in prima zi a disparut, doar in prima zi fiind suparatoare.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul
www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau
traieste sanatos

brianamica spune:
etele, chiar daca nu au tenie si alte porcarii, cu siguranta "umbla" la nivel hormonal pentru a determina slabitul.....ceea ce mie mi se pare foarte periculos.
Ce faceti dupa ce terminati pastilele ?
Mie mi se pare ciudat sa mananci BINE si sa slabesti cu medicamente iar asta sa nu iti afecteze organismul....
Cea mai buna este hrana echilibrata......parerea mea....
Asa cum foarte bine scria cineva aici...pai ar trebui sa fim toate Naomi ...
Si apoi, in USA sunt TONE de asemenea pastile de vanzare, toate acreditate...cu toate astea ei au cei mai multi obezi....de ce oare ?
Ei au cea mai avansata cercetare in domeniul obezitatii pentru ca statsticile sunt ingrijoratoare...cu toate astea tot regimul este recomandat.
Chiar am sa urmaresc subiectul, mai ales ca am o prietena care a incercat toate pastilele posibile si nu a reusit nimic pe lunga durata ci doar variatii de greutate, unele mai mari decat celelalte..
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

brianamica spune:
etele, chiar daca nu au tenie si alte porcarii, cu siguranta "umbla" la nivel hormonal pentru a determina slabitul.....ceea ce mie mi se pare foarte periculos.
Ce faceti dupa ce terminati pastilele ?
Mie mi se pare ciudat sa mananci BINE si sa slabesti cu medicamente iar asta sa nu iti afecteze organismul....
Cea mai buna este hrana echilibrata......parerea mea....
Asa cum foarte bine scria cineva aici...pai ar trebui sa fim toate Naomi ...
Si apoi, in USA sunt TONE de asemenea pastile de vanzare, toate acreditate...cu toate astea ei au cei mai multi obezi....de ce oare ?
Ei au cea mai avansata cercetare in domeniul obezitatii pentru ca statsticile sunt ingrijoratoare...cu toate astea tot regimul este recomandat.
Chiar am sa urmaresc subiectul, mai ales ca am o prietena care a incercat toate pastilele posibile si nu a reusit nimic pe lunga durata ci doar variatii de greutate, unele mai mari decat celelalte..
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

anisiap spune:
care NAOMI,,,???? AIA de la mondenii??? cu hormonii suciti
http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

tusferi spune:
Off topic: Anisia, ti-ai recuperat baiatul? scuza-ma ca te intreb. Am urmarit un subiect de-al tau mai demult, sper ca nu te confund... Nu stiu ce s-a intamplat pana la urma. Ti-am vazut numele acum si mi-am adus aminte.
Scuze de offtopic!
On topic, sunt tare tentante pastilele astea de slabit. Mai ales cand, desi tii regim - nu mananci dulciuri, nu bei carbogazoase, faci si ceva miscare - vezi totusi ca acul cantarului nu vrea deloc sa se duca in jos... Am cazut si eu in ispita lor la un moment dat. Am slabit vreo 3 kg dar le-am pus pe toate inapoi dupa ce n-am mai luat. N-as vrea sa mai cad in ispita de a lua, mai ales ca cine stie ce efecte secundare au. O sa ma chinui sa dau jos kilogramele in plus doar cu sport (si regimul obisnuit, pe care oricum il tin de ani de zile). Sper sa mearga.
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Ayla21 spune:
Super-Slim
Compozitie esentiala: (si denumirea stiintifica )
Nuca koncing (Juglans regia) - 18%, Extract de Garcinia Cambogia - 13%, Mere (Malus domestica) - 16%, Kiwi (Actinida chinensis) - 13%, glucomanani - 12%, extract de radacina de tapinambur Helianthus tuberosus - 16%, celuloza din Dioscorea esculenta - 12%.
Continutul in flavonoizi - peste 0,2%
Nuca koncing intensifica metabolismul grasimilor, stimuleaza arderea si eliminarea acestora. In combinatie cu glucomanani, favorizeaza scaderea in greutate.
Extractul de Garcinia Cambogia (HCA) stopeaza dextroza sa se transforme in grasime reducand astfel absortia de grasimi. De aceea produsul nostru te poate face sa arati in forma si frumos, dar in acelasi timp sa slabesti.
Acidul malic, extras din sucul merelor golden, contribuie la accelerarea metabolismului si la producerea energiei prin accelerarea arderii grasimii existente si prevenirea depunerii altor grasimi noi.
Fermentul de albumina, extras din fructul de kiwi : proteinele de fermentatie din kiwi ajuta la descompunerea proteinelor si stopeaza absortia grasimilor..
Având integrate extracte din plante verzi (Jerusalem artichoke, Amorphophallus konjac etc.), celuloza din cartofi dulci, pudra de Guar gum (Cyamopsis tetragonolobus - fibra dietetica cu efect în reducerea greutatii corporale si de reducere a nivelului seric al colesterolului total), etc., acest produs inhiba apetitul dând senzatia de satietate, care, unita cu reducerea greutatii formeaza aceasta noua generatie de produse moderne, sigure si fara efecte adverse ce reduc greutatea si au rezultate rapide.
------------------
Utilizare
Produsul contine fructe care au eficienta în procesul de scadere în greutate si de asemenea sunt benefice pentru ten, fructe care sunt recunoscute de sute de ani si sunt combinate cu plante verzi precum anghinare de Ierusalim, konjacu, cartof dulce, etc. rafinate si concentrate folosind tehnologie de ultima ora, oferind asfel siguranta ca nu contine elemente daunatoare si nu are efecte secundare.
Utilizare: Scaderea in greutate si înfrumusetarea tenului. Formula unica te va ajuta sa pierzi din greutate in mod directionat din zonele picioarelor, burtii, fundului, bratelor si a fetei, acolo unde este cel mai usor sa ai mai multa grasime.
Caracteristicile produsului :
* 1. Scadere în greutate sigura si fara efecte secundare cu ajutorul fructelor verzi.
* 2. Apetit inhibat fara a fi nevoie de a urma o dieta.
* 3. Rezultate rapide si vizibile înca din prima zi.
* 4. Reteta din fructe cu rezultate în eliminarea toxinelor si înfrumusetarea tenului.
* 5. O capsula în fiecare zi ; usor de administrat.
* 6. Scadere în greutate dirijata, fara reîngrasare.
--------------
Monica 28+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...