Leoaicele*(26)*
Raspunsuri - Pagina 8
Leditia spune:
Dodo,asa e,dar eu nu stiam ca nu l-ai nascut pe Bogdanel aici si ma gandeam ca tu fiind mai activa la subiectele cu fetele din Cta esti mai informata.
Cu haine am inteles ca te lasa,dar sa fie din cele ce se inchid/deschid repede,sa nu piarda timp dr neonatolog cand vine in vizita...Acum o sa vad ce-i iau,momentan am spalat o masina de lucrusoare de-ale lui bb...sunt asa de mici si dulci..
Aurorra ma bucur ca sunteti bine,ca nu aveti probleme cu papa si nici cu colicile..bravo,ai un baiat cuminte.
POZE CU NOI
Minunea mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel
AMR- CEL MULT 6 SAPT.
Dodo-pui spune:
Ledi si eu am bagajul aproape gata cu doua exceptii pachetele de vata si hainute pentru BB(chiar nu am nici o bluzita...nik).Tu ar trebuie sa ti-l pui in geanta caci de acum oricand poti avea surprize si mai bine sa-l ai doar sa-l ei si la bagaj obligatoriu CI sau Buletinul
Aurorra ma bucur ca puiul ti-e bine."Samburelul"meu e plin de viata si-i "vorbit " cu Bodo cand doarme unul e treaz celalalt.In rest creste si pana acum totul e in regulamultumesc lui DD.
Katty ma bucur ca sora ta e bine, Doamne ajuta!Super costumele abia astept sa vad pozici
Dariaaaaaa
Ani si Adi eu sincer astept la fel de mult ca Bodo Craciunul desi Mosu'....mi-a trimis un tel cu abonament pe Cosmote(ne-am cumparat amandoi au costat 2 lei) si pe BB2 din burtica.In rest abia astept sa ma bucur de bucuria puiului meu.
Liliaaaaa.....
Anca......
Raluca.....
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
szivarvany spune:
tu sa dai doar culoarea caruciorului , trimit io hainutele, sa fie clar !
Catutza,
Mosh`Mikulash ii va aduce Giuliei asa: papusa Mariposa de la pretendent, de la mine o cana Milka cu dulcegarii, un alt moshulica de ciukalata, o nuielusa; de la prietena/colega mea o punga Nesquick cu pahar-puzzle Maine seara vom fi in 4, noi doo si prietena cu fiul de 3 ani juma`, il vom astepta pe Mosh la noi Daniel va primi de la Moshul meu aceeasi cana Milka si acelasi packet Nesquick
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Dodo-pui spune:
La Ct nu am vazut nuielusa trebuie obligatoriu sa "gatesc" una maine cat este el la gradi.
Daria
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
catutza spune:
Daria , ce de cadouri de la mos inteleg eu bine tu ai un pretendent?
eu sunt necajita rau ca administratorul nostru nu a platit lumina de cateva luni si acum nu avem lumina pe scara, nu merge nici centrala deci nu avem ap0a calda si nici caldura e ca in pestera in casa
daca nu rezolva maine inseamna ca stam asa inca 3 zile ......i-mi vine sa il strang de gat, sincer!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Annie80 spune:
neata, cafea, ceai ?
tre sa croiesc si eu nuielushe , mosu are buget extrem de limitat, , asa ca o sa fie ceva pt Clau,(azi merg sa iau) si atat, al meu sot oricum numai nuielushe vedea si eu la fel, dar ma uit la Cata si o sa trimit caruta cu nuieluse la ea ca sa aiba caldurica
La tarile calde, e frig , bate vantul, cam 20 de grade, eu sunt frigurici
katty insanatosire grabnica surori tale
va pupic,, revin sper!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
catutza spune:
hello!
in casa e tot frig, noroc ca la birou am caloriferul langa mine si ma incarc de aici cu putina caldura si pentru acasa!
Annie , cum ma frig la 20 de grade? tu cum te mai simti?
Katty , cum se simte sora ta? cand ii da drumu acasa?
va pe toate, revin mai pe seara
Bucatareala
szivarvany spune:
Salutare si de la mine
Intru rapid si eu ... iar am sefi si o groaza de lucru.
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
am gasit nuielusa la florarie.
Abia astept sa vina ziua de maine sa-i vad fatzuca.
Eu si BB2 cel pe zi ce trece mai miscator suntem ok ceea ce va dorim si voua.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
catutza spune:
Gabi , sa ne spui ce reactie a avut Bogdan cand a gasit nuielusa
Annie , ce cadou ai luat pentru baiat?
la noi a venit deja Mosul , cand a dormit Bia la pranz , am zis sa vina atunci pentru ca Mihai e de noapte si maine ajunge tarziu acasa si sa fie si el sa vada reactia fetei! A fost super incantata de cadouri (sincer nu i-am luat cine stie ce : o pausa, o bratara, un inel, o ciocolata si un set de creioane cerate) dar ea a fost super incantata
Dany,Katty,Adriana,Daria,Raluca,Anca,Aurora
Bucatareala