Leoaicele*(26)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui
[brEmma esti in listutza merg sa vizionez pozicipana nu-mi sosesc musafirii.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Multam!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neata, cafea?

eu sunt nitzel mai bine, nu am mai facut febra dar inca behai, am fost la gyne, ca la 4 zile dupa cm am avut din nou ceva, si acuma dupa ce termin cu tusea/gripa sa fac niste analize hormonale, poate ioi pune la locul lor.

Katty mult succes iti doresc

Aici nu se face srbare pt craciun... si culmea e ca virgula Claudiu, e la o scoala catolica

ieri a fost la un pic-nick , cu scoala,

Va pupic, azi am program de recuperat la smotreala!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Noi,tot 2in1..
Ce faceti?Cum sunteti azi?Ati facut bradutul?
Multa sanatate celor bolnaviori/re.

POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian

AMR- 9zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua si din Oradea insorita ... la noi vine primavara ...
Ledi, amr 9, ce frumoasa semnatura Abia astept sa scoatem pompoanele pt galerie
Eu voi face bradul pe 24 seara, cat Giulia va fi plecata pe undeva, sper sa pot rezolva plecarea ei Abia astept

Restu` de leoaice ... pe unde umblati ???

CE bunatati gatiti de Craciun ???

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Ledi curaj, si sanatate la aman-trei!

eu cred ca ma intorc la paracetamol...am iesit afara, si e un vant....a inceput sa ma doara toate (sau o fi de la sala de ieri) si imi arde fata... (oare unde o fi al meu sot iar suparat pe mine ???

bun de papi, de craciun, eu nu ma omor, o sa incerc un cozonac (faina ciudata aici) un boeuf salad, rosii sau ardei umpluti in loc de sarmale si sa vad ce mai hotarasc domnii mei, care al mare de 2 zile nu mananca acasa si niste buscuiti.

ma bag pe un ceai, enioan?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

foarte pe scurt ca am multa treaba !
am luat interviul de la 1 ianuarie sunt angajata cu acte in regula acum tot ce ma rog e sa fie Bia bine sa fie sanatoasa si sa nu raceasca ca sa poata sa mearga la gradinita !

Katty , ma bucur ca a fost bine la interviu sa ne spui ce faci si maine!

scuze, revin de acasa ...sper

va pup pe toate si sper ca sunteti bine

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Daria,da,cand faci tu bradul eu voi fi la spital.
Eu am facut bradutul de mult,ca oricum nu apuc sa ma bucur de el pe 24-25...nu prea mi-a stat mie gandul la Craciun anul asta si cu toate astea am zis sa fac bradutul sa ma bucur si eu de el putin.(atunci nu stiam cand nasc,asa ca sta aprins non-stop :))))
Acum o sapt.si ceva imi bateam capul cu "ce gatesc de Craciun?",acum ma gandesc la meniul meu bogat in zeama,zeama si iar zeama si daca-s cuminte,poate ma aleg si cu un iaurt

Annie,mai dar tu esti bolnavioara de mult timp,la medic ai fost?E ciudat ca nu-ti mai trece..

catutza,felicitari!Sa fie intr-un ceas bun si sa fie cum iti doresti.

POZE CU NOI
Minunea mea
36+ cu David Christian

AMR- 9zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

Cata felicitari
Kattyfelicitari
Ledi mai e putin si gata
Daria
Noi maine avem serbare cu toata gradinita la Caminul cultural de aici ,unde va veni si Mosu';Mosu'din partea primariei va intarzia si va sosi pe 23 la orele 16 caci vor veni doi ,alti Mosi.Alti pentru ca deja au sosit primii mosi de la Brailade la mamaia(care ,sincer mi-a facut o surpriza de zile mari.
S-a purtat ffff frumos cu mine,m-a ajutat la ceea ce am avut de facut cat au stat la noi dar mai ales s-a jucat cu Bodo-toate fiind premierein cei 7 ani ai nostri de casnicie ,nu a venit cu mana goala si i-a lasat si cativa banuti (primii din viata lui de la ea)Si de la matusi-alt mos-ceea ce inseamna ca Donu' chiar a fost cuminte.

Eu (si BB)suntem ok si multumita ca in sfarsit soacra mea m-a acceptat si mi-a apreciat realizarile de pana acum cu Bodo.Pentru prima data ma bucur ca ne-am intalnit .

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dodo, ma bucur enorm pt voi
Catutza, Katty, felicitari !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

fetelor va multumesc mult de urari! acum sa ma vad cu actele semnate si sunt si mai linistita

Annie , tu tot racita esti? mergi totusi la un doctor ca prea dureaza raceala asta a ta!

Adriana , tu ce faci, cum te mai simti? serbare cand aveti?

Leditia, i-ti urz de acum nastere usoara si bebe sanatos, mancacios si somnoros cum nasti?

Dany , cum a fost astazi la teze?

Gabi , abia astept sa ne spui cum a fost la serbare ! sa nu uiti sa faci si poze!!!

am facut si noi aseara bradul, Bia e super incantata si entuziasmata nu stie unde sa se uite mai intai si pe ce sa puna mana.
Joi avem serbare la gradi si abia astept sa ii vad fatza cand o sa apara Mos Craciun, sa ii vad ochisorii cum se lumineaza , pot spune ca acum de cand lucrez parca as gigiulio mai mult, abia astept sa ajung la ea la gradi sa o iau acasa sau noaptea dupa ce adoarme bag nasul in gatul ei si o miros ca mi se pare si acum ca miroase a bebe mic si laptos chiar daca nu prea mai bea lapte

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput