Leoaicele*(26)*
Raspunsuri - Pagina 15
catutza spune:
Katty , tin pumnii pentru maine, sa fie asa cum vrei tu te astept cu vesti bune bune!!!
Ce ai mai facut cu serbarea, ai gasit costum?
Acum chiar inchid, ma duc la invatat si mai pe seara la cora sa iau cadouri pt educatoare (pentru serbare) , sa caut bluza alba pentru Bia...si uite asa trece iar ziua!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catutza Gabi , cat sta soacra la tine? poate vine ca ii e dor de voi sau vrea sa te vada gravida.... |
buna gluma cred ca de mine ii e dorCred ca marti pleaca,nu stiu sigur Cat despre mine daca ar putea sa nu ma vada deloc cred ca ar fi fericita.Ea a fost singura care nu a fost de acord cu sarcina mea si BB2asa ca sigur pe mine vine sa ma vadasiguuur
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
katty spune:
Hello,
O sa raspund scurt, ca plecam la ziua cumnatului!
Catutza, am gasit costum de inchiriat, prin Pantelimon acolo langa noi, daca ai nevoie iti recomand! E foarte frumos costumul, abia asteptam sa-l folosim.
Cat despre Bia, e Scorpioanca mandra ta, sa te mai astepti la din-astea! Eu sper sa fie doar o faza, poate e si felul ei de a protesta ca o duci la gradi, apropo, s-a mai obisnuit?
Am niste emotii ptr. maine, am senzatia (sper sa fie doar o senzatie) ca nu stiu nimic. Cand citesc totul e ok, cand inchid caietul si dau sa repet nu mai stiu nimic.
Robinetul de la nas s-a oprit, dar mai am un pic nasul infundat!
Dany, ma intrebai de sc. 11, nu e asta, va fi sc. 45, e chiar langa noi!
Dodo, succes cu socrela, cate nurori are? Una, pe tine, sau trei?!!!!!!
Daria, mi-a placut aia cu "monstrii care testeaza parintii"! Tare!
Ledi, ma bucur ca e totul ok! Acus, acus vine mosu!!
Ralcat, bine ai revenit cu vesti despre voi!
Pupici, revin pe seara!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
catutza spune:
Gabi , nu am stiut ca ea asa de grava situatia la voi dar sper totusi sa vina cu ganduri bune!
Katty , chiar te rog sa-mi dai adresa de la centrul de inchiriat costume. Cat te-a costat costumul? Bia mea e ingeras la gradi si nu am gasit costum, am cumparat aripioare, fosta alba, dres alb si pantofiori albi , mai am sa ii iau o bluza alba dar nu gasesc bluza alba fara nimic aplicat pe ea
La gradi e mai bine, adica tipa cand o trezim si face ca toate cele dar pana acolo se calmeaza si e destul de ok cand ramane acolo. Sa vedem maine cum va fi dupa 2 zile de stat acasa
Petrecere frumoasa la ziua cumnatului! si inca odata spor la invatat, ai incredere in tine ca totul va fi bine! apropo la ce firma te duci?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Dodo-pui spune:
Katty deocamdata una ,pe mine;dar mai am cumnatul care a terminat in vara facultateadeci va mai avea,la timpul potrivit o nora.
Cata asa a fost mereu la intre noi,deci"dragoste la prima vedere"dar n-am nici un stres ca vine sau ca ma supara in 7 ani am invatat sa ne suportamfara a ne face prea mult rau(ea mie)..Eu nu ma impacientez caci stiu cum e Dan iar ea daca vrea sa-l vada macar pe el si nepoti trebuie sa ma accepte macar acum in al ...cine stie-lea cata ceas.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
aeperju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Buna fetelor. Vin si eu cu vesti.Am scos firul,ah mama,dupa ce s-au indepartat panzele de paianjen si a gonit liliecii din zona,a inceput show-ul..Hmm,cam doare,dar a trecut..Apoi controlul ala amanuntit a durut al naibii frate...Colul meu e scurt si deschis,permite indexul,asa ca ne rugam sa stea in burtica pana pe 25 cand il vom scoate pe bb.Placenta mai tine pana atunci,lichidul la fel..(am uitat ce grad are placenta,dar mi-a aratat ca avea deja niste chestii pe ea,lichidul e putintel,dar suficient)Pe 24 seara ma voi interna,iar pe 25 dim fac cezariana. Bb are acum in jur de 2700,e capos si e bine.Bazinul meu este insa mic. Deci de Craciun voi primi cel mai frumos cadou..Venind spre casa imi venea sa plang si acum imi vine sa plang..mai e asa putin si-mi vad puiul.. Acum ma rog sa stea pana atunci in burtica si sa fie bine. Va pupic pe toate...am schimbat si semnatura!Ramane David Christian. POZE CU NOI Minunea mea 35+ cu David Christian AMR- 12zile. |
Mult noroc, succes, sanatate si curaj din plin!
emma
aeperju spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Bine ai venit o sa te trec pe listutza Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu'Bodo Varsta lui BB2 Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Multumesc frumos! Estit are dragutza!
emma
Aurorra spune:
buna dragi leoaice,
ce mai faceti?
la noi e o vreme mohorata de iti vine sa tot dormi,cred ca de asta bebita doarme dus! Doarme si papa cu ochii inchisi e asa un scump!!
Ledi,mult curaj si asteptare usoara! Ce cadou frumos iti aduce mosul anul asta! Sa fiti toti sanatosi si sa aveti sarbatori minunate!!
aeperju, bine ai venit la noi! Noi ne-am mai intalnit si alt forum
Va doresc o duminica placuta si pupicei tuturor!!
Aurora,mamica de delfinas minunat
http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png
http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj
aeperju spune:
Hihihi! Da, asa este!
Multumesc fetelor de primire! SUnteti tare dragutze! NOi am fost la joaca la zapada si acum ma duc sa culc somnorosul! O duminica linistita va dorim!
Emma si Andrei
http://community.webshots.com/user/aeperju
LiliaToma spune:
Buna, dragele mele.
Stiu ca nu am mai dat demult timp pe aici, dar pur si simplu nu mai am timp. Sunt intr-o mare criza de timp si cu o mare dorinta de a ajunge mai repede la Craciun sa ma odihnesc..
Nu am citit nimic din urma, nu am reusit, si tocmai de aia nici nu am scris ca am zis ca tr sa fiu la curent cu noutatile ca sa scriu.
Dar acuma am intrat macar sa va salut, sa va pup pe toate si promit ca pana la Craciun vin cu romanul meu cu comentarii( cred ca v-ati obisnuit deja ) si cu mai multe despre noi.
Noi suntem bine, Amelia la gradi, marti are prima serbare din viata ei, sper sa fie bine.
Pupici la toata lumea si sper sa reusesc sa citesc cand pot astea doua capitole..