Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szmonic spune:

ieri mi-au dat lacrimile privind-o pe Daria cum doarme, ce micuta si gingasa e Dumnezeu sa o ocroteasca si sa o faca mare si grasuna, si sanatoasa-tun!
Si eu sunt cam somnoroasa, inafara de 2-3 drumuri la baie dorm toata noaptea. Cat despre bebelina, dupa ce v-am strasat sapt trecuta ca nu prea-si misca picioarele mi-a tras cateva suturi in ficat, asa ca m-am calmat
Si eu am inteles ca nu e indicat sa dormim pe spate pt ca o anumita vena poate fi strangulata si nu circula sangele cum trebuie. Desi inainte de sarcina dormeam doar pe burta si intr-o parte acum degeaba ma culc intr-o parte, de cate ori ma trezesc vad ca iar m-am intors si am dormit pe spate Acu` doar de nu-l rog pe tati sa stea sa ma vegheze noaptea sa nu ma intorc asa cum nu trebuie
Fetelor, asa avea nevoie de sfatul vostru cu privire la alegerea numelui Uite ca noi suntem aproape de final si bebelina noastra nu are inca nume. Tati insista la un SINGUR nume, care mie sincer nu-mi place, iar eu as vrea un alt nume pe care tot asa la tati nu-i place. Eu as fi fost dispusa sa ii dam fetei ambele prenume, insa odiosul de sot nici nu vrea sa auda de doua prenume, dar nici de alte nume inafara de cel ales de el
Am ajuns deja in pragul disperarii, zi si noapte visez la nume de fetite si nu mai stiu ce sa ma fac. Adica mie mi se pare chiar culmea ca eu o aduc pe lume si sa nu am dreptul sa-i dau fetei mele un nume care sa-mi placa mie... Cind sunt rautacioasa ma mai rastesc la el si-i mai spun sotului pe sleau ca in definitiv este in primul rand a mea, si este dreptul meu de mama sa-i aleg numele fetei; ca oricat de urat sa fie numele ales de mine in definitiv este copilul meu si o botez cum vreau eu...
insa pe de alta parte este si dreptul lui sa se implice
Spuneti-mi ce sa ma fac cu el(sotul), spuneti-mi parerea voastra sincera legata de subiect.
Voi cum ati reusit sa alegeti numele copilului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

da la ce nume v=ati gandit?,eu am avut un singur prenume si mi-am dorit tot timpul sa mai am unul,ca eu zi de nume nu am avut decat in calndarul catolic. si imi era o ciuda pe cei cu zi de nume,ca na,primeau cadouri si eu nu.

31S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 9 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

sotul vrea Esther, eu as vrea Silvia
Faza e ca eu i-as da ambele nume fetei, insa sotul nu vrea sa auda de Silvia, DAR nici de oricare alt nume

(mai e putin pana la 40)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

szmonic, cred ca in cazul vostru e mai degraba o chestiune de principiu: amandoi aveti acest copil, trebuie sa luati o decizie care sa multumeasca pe fiecare.

Mergi la inceput

sunt frumoase amandoua...lasa-l pe ek sa fie capul si tu fi GATUL!!! sigur il vei convige...doar nu e capat de tare si aveti amndoi acelasi drept.
si eu i-am bagat pe gat numele de teodora,care mi-a placut d ela inceput si asa i l-am bagat ca el a venit cu ideea sa o numim asa!
bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Mi-ar face placere sa vin si eu la Plaza dar stau foarte departe (Lacul Tei) si nici nu am cu cine sa-l las pe Petrisor.
Oricum, va urez distractie placuta si sa puneti poze sa vedem si noi, cele care nu putem veni.

Am fost si eu la eco morfo pentru 30 de saptamani, Calin e ok, bine dezvoltat dar nu s-a intors inca cu capul in jos. Mai asteptam. Conteaza ca este bine.

Noi am ales numele cu mult timp inainte sa raman insarcinata, am avut tot timpul. daca aveam si fetita s-ar fi numit Maria-Lucia. Si eu ma numar printre persoanele posesoare de un singur nume desi mi-as fi dorit si un nume de sfant sa ma sarbatoresc.

Mergi la inceput

pai e capat de tara in sensul ca se naste fetita si nu are saraca nume pentru ca parintii ei nu se pot intelege Toata lumea imi spune ca in definitiv pe mine ma vor intreba de nume dupa ce nasc, dar totusi nu as vrea sa-l supar nici pe tati si sa-i dau fetei un nume pe care nu-l vrea.
Dar as prefera sa-mi placa si mie numele ales Asa e normal, nu?Oooofff
Va multumesc ca m-ati ascultat

Mergi la inceput

pai daca te intreaba pe tine,le pui pe amandoua si gata problema...nu o sa il mai intereseaze cand o sa o vada cat e de micas si de frumoaas. ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinazah spune:

buna fetelor,
fac parte si eu din odiseea vostra si va urmaresc de mult timp.... de dimineat pana seara ptr ca trebuie sa stau in pat ca sa fie bebelina bine.... imi este tare drag de voi ptr ca am crescut si noi in acelasi timp cu voi...
asa ca sper sa ne primiti cu drag
ma pune si pe mine in listuta din prima pagina?
cu drag Alina

ALINA SI BEBE 23 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinazah spune:

Acum am vazut ca in semnatura am ramas cu 23 de saptamni acum suntem mari avem 30 dar nu pot schimba profilulptr ca imi apare ca se lucreaza la pagina respectiva....

ALINA SI BEBE 23 SAPTAMANI

Mergi la inceput