Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Si la mine cred ca isi schimba bebe pozitia..desi de cateva zile se indeasa in ficatul meu de ma enerveaza..sotul zice ca mi-l curata, ca ii trage la lovituri de nu-i adevarat.
Szmonic, nici noi nu ne-am hotarat la nume, dar asta pentru ca nici unul din noi nu a gasit unul care sa ne placa la amandoi..am avea unul, dar ne cam indoim..as vrea sa-l vad pe bebe mai intai, poate nu i se potriveste numele cu fata..de aia cred e bine sa ai cateva variante de unde poti alege. Cris, imi place Daria, frumoasa alegere
Lisa, si mie mi-a dat doctorul ovulele alea ptr candida, dar eu nu le-am luat..ca am mai facut eu tratamente din astea, stiu ca nu se curatata definitiv, ca infectia iti revine dupa ceva timp. Asa ca am zis ca nu are sens sa bag medicamtente in mine, mai bine tin o igiena cat de cat stricta( cu spalari dupa fiecare mers la baie..doar cu apa calduta) si nu am probleme.
Alina, ce frumoase erau pozele de la tine
Si eu sunt invidioasa ca mergeti toate la clatite, asa as veni si io..ma simt cam singurica aici, asa departe.Si de Sibiu mi-e dor, ca bunica mea acolo s-a nascut( desi locuieste la Cluj) si n-a fost an in care sa nu trecem pe la neamuri acolo.
Eu o s aiau pauza zilele care vin, am un ditamai curcanul in frigider, si de-abia astept sa-l pun in cuptor, am o lista lunga de invitati la masa si numai la mancare ma gandesc de cateva zile. Si azi merg la cursule de breastfeeding, o sa iau notite sa va zic ce ne instruiesc.

Crisss 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Bee - am vazut pozicile..esti o scumpete , amandoi sunteti frumosi si se vede ca sotul tine mult la tine ;

Alinazah - Bine ai venit, sarcina usoara in continuare si bb sanatos;
Ca sa iti apara carutul roz scrii [ fetita ] dar fara spatii intre paranteze si scris.

Szmonic - sper sa ajungeti la o intelegere. Mai cauta si alte nume, adik cautati amandoi...poate gasiti unul care sa va placa.
Noi asa am facut...ce imi placea mie, nu ii placea lui, si viceversa...si am cautat pana am gasit unu sa ne placa la amandoi....inca il mai cautam pe al doilea ;
ttenzika - teoretic e posibil sa se mai intoarca..dar deja nu mai are asa mult spatiu.

Am fost la doctor , am vazut bebelina , statea cumintica la masa...manca ea ceva acolo , sau cred ca canta un cantecel , sau poate vb cu noi , cert este ca dadea din gurita a crescut, are 1,4 kg si e tot cu capul in jos.
Am intrebat dr. despre umflarea mainilor si picioarelor si ma sfatuit sa beau mai multa apa. Cica e una din cauze.

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 10 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Lisa, mama mea vrea sa vina de pe la mijlocul lui ianuarie pana pe la mijlocul lui martie( ca nu are mai mult de 2 luni libere, ea inca lucreaza). Foarte ieftin e biletul ce l-ai gasit. A, si cand prietena mea a nascut, i-am dus la spital niste flori si niste ecleruri( ca ii placeau la nebunie) si o jucarie mica ptr bebe.
Fetele din america, faceti curcani? ce planuri aveti de Thanksgiving?

Crisss 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Billy, nu stiu de contractii dureroase, eu nu simt asa ceva, dar ieri si azi-noapte mi-a fost tare rau, de la indigestie... Ce bine ca nu te-ai suparat...

Fetelor, repet, la mine, nici vorba de miscari mai putine sau mai slabe in intensitate... Azi-noapte s-a rotit fata nu stiu cum, de zici ca mi-a sarit o capra dintr-o parte intr-alta a burtii... Am sarit si eu in sus... Azi mi-a tras doua, de-am zis ca fac pe mine...

Undeva, intre capitolele 60 - 65, creasem eu un tutorial pentru semnatura / profil, ca sa nu tot repetam aceleasi informatii, dar nu le-a salvat nimeni, din pacate...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

veronicafelicitari pentru bebe, sa creasca mare si frumos

31+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

ttenzika - multumesc adevarul e ca abia astept vizitele astea la dr. sa imi vad din nou micuta mea comoara

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 10 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Vero felicitari pentru bebelica cuminte.
Criss imi pare bine ca vine mama la tine, ai sa vezi ce bine e .Curcan spre rusinea mea nu stiu sa fac, in fiecare an am sarbatorit Thanksgiving-ul la prieteni, dar sigur daca mi-as pune mintea cu vreo reteta cred ca mi-ar iesi.
Si la mine bebele a stat cu capul in jos de pe la 20 de saptamani si asa a ramas si bineteles ca de acuma nu se mai intoarce, nici nu cred ca mai are loc.Cand stau pe scaun am impresia ca ii turtesc capul si mai bine prefer sa stau intinsa.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
32+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Naty, si tu esti draguta tare Mi-as dori sa ne vedem cu tot cu fetele...si cu primele si cu astea din burtica cand or fi gata
Da, stam in bloc nou undeva in zona parc Herastrau.

Jasmi, stai linistita, nu te mai agita atat cu grupele astea.

34+ cuADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Zona parc Herastrau?? foarte tare! eu - aprox in spatele Antenei 1! deci daca ratez intalnirea de pe 03 dec (mi-e groaza de vreme, sa nu se strice, si de trafic pana la Plaza) f posibil sa ne vedem la anu' prin Herastrau!

Ira 35+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Hello gagici,

Bee, IRA, deci suntem oarecum vecine de...zona
Asta e chiar bine, ca sigur o sa veniti la plimbare in Herastrau si o sa ne vedem cu bebelusele.
Pana una alta ne vedem cu burticile la Plaza?
Bee, saru'mana mult de oferta , daca stau acasa in ziua aia o sa merg cu tine daca nu atunci o sa vin direct de la servici care este in P-ta Alba Iulia...la mama naibii de casa . Orice ar fi te anunt cu siguranta pana atunci.
By the way, scuzati-mi ignoranta...unde este D'omle CLATITARIA ASTA vestita din Plaza?

Veronica, pupici multi la grasunica!! Sa fie sanatoasa si sa va umple viata cu bucurii.

Bebelusi, draga mea ...multumim mult de invitatie...vom veni cu prima ocazie posibila! Sibiul este un oras foarte frumos.

Ttenzika, la 31 sa sapt. nu cred sa mai ai surprize cu schimbarea de sex a bebelusului!! Deja organele sexuale sunt de mult formate...deci daca ti-a zis ca e fata, asa ramane.

34+ cuADINA-IOANA
AMR 6 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am fost iesita in oras sa imi cumpar o noua serie a unui serial care imi place si cu tristete am vazut ca marele magazin cicuit city de langa mine se inchide. trist,foarte trist ce face economia asta.
pt infectie eu i-au ovule,dar numai 2 din 3 ca a 3-a a picat in wc de bleaga ce sunt!
a mea bb nu s-a mutat cu capul in jos,dar sa cateodata asa pe o parte ca imi e frica sa nu o zdrobesc cand dorm si cand simt ca e pe parti...cred ca tot lungita e.
in legatura cu vizita mea la spital,mai astept,i-am lasat mesaj prietenei mele,imi e frica sa nu o deranjez,ca na dupa cezariana cred ca esti rupta de oboseala,am zis ca voi emrge acasa,plus ca vrea si cristi sa vina cu mine.
nu va zic,ca ma ceatra de fiecare data cand o cert pe furnicuta sa se miste ca ma doare...ma cearta,pe mine deja face diferente.
cred ca renunt si eu la recolatrea celulelor stem...sa vedem

31S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 9 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput