Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (232)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Buna dimineata!
sunt o persoana care nu tine foarte mult supararea si v-am citit si in dimineata asta la cafea.
Luy pupici!
Carpatina iti multumesc ca ai inteles! Te pup!
Myral ai toata admiratia mea. Imi imaginez doar ce greu poate fi.
Pupici si celorlalte fete si sper ca nu am supart pe nimeni prea tare.
Cred ca putem sa exprimam opinii sau sa dam sfaturi si intr-o maniera eleganta. Sunt de mai mare ajutor si ajung la sufletul omului mai usor.
Am fost la teatru. Dan Puric a fost extrordinar.
Asta noapte Luca s-a sculat la 4 a baut apa si a adormit la loc. Sper sa fim pe drumul cel bun.
Va pup si va doresc o zi buna
Mada28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

La multi ani Gabriela!Multa sanatate si numai bine,sa ti se implineasca toate visele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Cum mai Erina ce serbeaza Andrei? Ce vor serba toti Andreii si Andreele... onomastica
Hai, succes la impachetat.. ca numai azi nu-i maine!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Ramonaiani feliucitari pentru bebe 2. Si Aniast a avut un hematom si s-a rezolvat totul. Iti doresc o sarcina usoara, lipsita de probleme si un bebe sanatos.

Mada28 mult succes in intarcare. Nu vreau sa mi-o iei in nume de rau, dar cred ca ai procedat putin cam dur. Si eu incerc s ail intarc cam de la 1 an si de abia de 1-2 saptamani il alaptez odata la 3-4 zile. Deci mi-au trebuit cam vreo 3 luni si ceva...

Sabina ai fost nitel cam dura

Gabriela LA MULTI ANI!!!! Sa fi sanatoasa, sa ai parte de cat mai multe bucurii si impliniri

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata si multumesc pentru cafea,

Maria am vazut frumusete de Teuta, mi-au placut toate, dar mai ales poza asta,se vede ce-si doresc copii, mi-a placut si cu fasolea sau strugurii si de ce nu,in postura de mica tarzanica, deci

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Gata am votat si eu printesele ieri si azi.

Gabitz si noi ne chinuiam la pusul pampersului, dar de ceva timp s-a linistit.

Adimercedes bine ai revenit

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Bikmaria frumoasa foc printesica ta, dar mie una imi este groaza sa il las sa se joace cu fasole, sau ob iecte de genul asta...Mario baga tot in gura sa roada, asa ca nu m-as risca

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamuller spune:

buna dimineata! am citit despre proaspata gravidutza si asa de tare m-am emotionat! Felicitari, Ramonaiani!sa fie sanatos bebe cel mic si sa ai o sarcina usoara!
Felicitari, Rnico, pentru baietzel! sa fie sanatos si puternic ca si mama lui!
Carpatina, pomada miraculoasa se cheama baby apaisyl si arata www.paraprice.fr/maman-bebe/bebe/bleus-et-bosses/babyapaisyl-coup-bleu-bosse-contusion.html" target="_blank">asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamuller spune:

Gabriela! Sa-ti fie viata ca o floare alaturi de minunea ta si de ci dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabriela, La multi ani, fericire si numai bucurii! Ai o familie minunata si le doresc sa le fii alaturi cel putin 100 de ani:)
Da Carpatino, ai dreptate, da "e niste chestii" care ar trebui sa fie valabile pt toata lumea. Cum ar fi "NU se bat copiii".
cate despre ambalaj, ma credti sau nu, eu chiar sufar cand aud ca un copil a plans , sau ca o mamica are pieptul dureros sau, sau, sau.
daca vi se pare ca scriu ca sa ma dau eu mare chiar nu e cazu, n-am ajuns chiar asa frustrata(vorba lu cumnatu, lOL)

Betty, cum mai e cu bebe doiu? Am vazut ca ai scris la FIV, da parca erau sfaturi pt alte mamici.

Sugestie:

Puneti la primul mesaj link pt votat printesle? Ca intotdeauna cand dam reply sa ne aminitm si sa nu cautam din urma

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput