Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (232)
Raspunsuri - Pagina 16
Sabina spune:
Maria, am vazut Teutza poznasa! e o frumoasa si o vesela, asa s-o tina Dumnezeu !
Erina a sesizat bine, eu cand scriu mesajele sunt uneori f pe fuga, cu haos in jur, dar daca simt ca e important prefer sa scriu numai esentialul decat sa uit, de nustiucate ori am uitat sa spun ceva ce mie mi se parea important.
Cine are nevoie, se foloseste de informatie si asa 
In plus de asta, mi-am tocit degeteletocand pe forum atatia ani de zile, rasturnand mituri si gandindu-ma...ce bine era daca mi-ar fi spus si mie cineva toate astea!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Danuta, ramasesem datoare, da cel mai rau e sa nu exitsa consens, si uneori cand avem zile proaste ne razboim orgoliile, groaznic
, nu faceti ca mine!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
myral spune:
M-am bagat eu in pat dar nu pt mult timp, acu nu mai am somn si mi-am adus aminte de aia cu laptele care se face zer
de unde oare a auzit asa ceva? Oricum eu sunt obisnuita, multe privesc alaptatul peste un an ca pe ceva inutil daca mai si chinui copilul noaptea cu tztza e si mai rau. Adica...daca copilul are un an de ce mai alaptezi?????Eu am aflat multe de pe forum si ma bucur, daca stiam cate stiu acuma si la isabela ce bine era. Oricum fiecare mama e diferita asa cum s-a mai spus si fiecare face cum crede ca e mai bine si foloseste ce sfaturi vrea.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
carpatina spune:
Sabinescu... ...paralela cu intarcatul viteilor zic ca a fost cam tare. Ceea ce gandesti tu.. e lege pentru tine. Si e valabil pentru fiecare dintre noi.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mada28 Sincer imi pare rau va simteam apropiate ca pe o familie. Ma doare pentru ca imi intrase in obisnuinta sa va citesc dar va voi urmarii din umbra . |
Haide mah.. pai familie si suntem.. n-ai vazut ce-si aude moldoveanca de la sora-sa?
Eu te astept sa ne si scrii.. bineee?

moldoveanco..

=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani Asadar ... as avea o scuza pt absenta: am ramas insarcinata, dar exista un hematom undeva in interior si era risc de infectie. Asa ca m-am cam izolat de forum pana azi, |
Pai ce soro, puteam sa te infectam noi?
Felicitari, sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara. 
=====================
Sabina spune:
carpatina, da eu vorbeam generic. Copilul universal nu e vitelusul universal:))), nu copilul lui x nu e vitelusul y. Copilului universal trebuie sa i se respecte niste drepturi atunci cand e intarcat, (inca Mada a fost super Ok cu albastrul, stiti ca sunt mame care dau sanul cu ardei iute?
)
da, de acord,lege pt mine, dar exista principii care odata incalcate, reprezinta, cum zicea papanasah, abuz de putere.
Eu daca ii trag lu fimea una sau daca tip la ea e abuz. Nu ma spala toata apele Iordanului. la fel si daca doar ma prefac ca o lovesc (scuze cecilia
)
unele lucruri sunt mult mai putin grave ca altele,(sa nu spuneti ca n-am precizat! ) important e sa nu continue in aceeasi linie.
Myral nu tu chinui copilul te chinuie el pe tine![]()
sincer, eu cred ca abia cand se termina cu eruptiile se potoleste.Pur si simplu nu poate sa se calmeze altfel, exista si copii din astia.
Am avut si eu un exemplar:)))
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Apropos de familie, pai daca nu-mi pasa, imi vedeam linistita de ale mele....
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 ..eu cred ca nu conteaza sexul... |
Ba io zic ca-i important!

=====================